Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Ridderkerk

Draagmuur verwijderen + diverse afwerk werkzaamheden - Verbouwing - Ridderkerk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Draagmuur verwijderen + diverse afwerk werkzaamheden

Graag ontvang ik alvast een passende offerte voor de onderstaande werkzaamheden die ik wil laten uitvoeren in een woning in Ridderkerk waar ik een bod op uit heb gebracht, en hopelijk binnenkort eigenaar van zal worden. - Het (gedeeltelijk) verwijderen van een draagmuur (tussen de keuken en woonkamer) en het terugplaatsen van een draagbalk. - In de woonkamer moeten de muren gestuct en verfklaar gemaakt worden (en de aansluiting met de draagbalk netjes afgewerkt worden) -Het bestaande houten schrootjes plafond moet wit geschilderd worden (misschien het makkelijkst om te spuiten?). - Tevens moeten alle 4 de muren van de slaapkamer gestuct en verfklaar gemaakt worden. Als laatste wil ik om uw advies vragen, moet ik een bouwvergunning aanvragen voor het verwijderen van de draagmuur, en zo ja, wat zijn dan de bijbehorende werkzaamheden (en kosten)? Bouwtekening / constructietekening of iets dergelijks. Afmetingen draagmuur: circa 250 x 260 cm Afmetingen te stucen muren woonkamer: muur 1: 300 x 260 cm muur 2: 713 x 260 cm muur 3+4 zijn voorzien van grote raampartijen, dus dit betreft kleine stukjes onder de ramen. ±356 cm lang Oppervlakte plafond Woonkamer: ±25 m² Afmetingen te stucen muren slaapkamer: Muur 1+2 386 x260 cm Muur 3 359 x 260 cm Muur 4 359 cm lang, tevens met een grote raampartij, dus kleiner oppervlak muur


Aannemer Ridderkerk

Offertes voor verbouwing in Ridderkerk aanvragen

Recente aanvragen uit Ridderkerk

maandag 27 maart 2023

Betonvloer schuren

Terras gestorte betonvloer schuren ( helaas niet goed strak gedroogd en vlinderen lukte niet ivm dat het midden in de nacht pas kon) Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: betonvloer opnieuw glad maken door te polijsten Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Ridderkerk
woensdag 06 maart 2019

Dakbedekking + (dak)delen van tuinhuisje + schuurtje aanpakken

Het tuinhuisje (ongeveer 10 m2) plus schuurtje (ongeveer 5 m2) dienen opgeknapt te worden. Van zowel het huisje als het schuurtje, is de dakbedekking gescheurd en is er sprake van rotte houten delen tgv de gescheurde dakbedekking. Aan de voorzijde van het huisje bevindt zich een veranda, waarvan ook enkele houten delen zijn verrot en te dienen worden vervangen.


Renovatie Ridderkerk
dinsdag 13 februari 2018

Gevolgschade van lekkage herstellen

Bij ons in de keuken is lekkage ontstaan, de wand en plafondplaten zijn hierdoor beschadigd (gips). Ook is de houtafwerking beschadigd. Eerst moeten we het dak nog laten repareren voordat we de gevolgschade laten repareren.


Renovatie Ridderkerk
zaterdag 30 december 2017

Betonrot bij het kruipluik herstellen

Vervangen van 2 compartimenten vlakbij kruipluik Vrijblijvende offerte. Ik ga het huis verkopen


Renovatie Ridderkerk
maandag 09 januari 2017

Metselwerk aan voorpui van loods herstellen

De voorpui van mijn loods is beschadigd, doordat er waarschijnlijk een vrachtwagen tegenaan is gereden. Helaas is onbekend wie de dader is. Ik zoek nu met spoed een aannemer die de pui kan herstellen, want er is een stuk metselwerk ontwricht en dat kan instorten. Het is een stuk metselwerk met witte stenen, tussen een roldeur en een raampartij in. De pui moet opgevangen worden en het metselwerk hersteld. Ik ontvang graag uw offerte. Ik heb deze ook nodig voor een claim bij de verzekering.


Renovatie Ridderkerk
donderdag 15 september 2016

Steunbalken renoveren voor een VvE

Het betreft 2 flats met galerijen van 56 meter lang. Hieronder zitten 13 steunbalken waar haarscheuren en roestplekken in zitten en een stuk beton verwijderd is, waardoor er een stuk ijzer zichtbaar is geworden. Graag maken wij een afspraak om de balken door een vakman te laten beoordelen, een offerte te maken en de werkzaamheden uit te voeren.


Renovatie Ridderkerk
vrijdag 12 augustus 2016

Betonrot in een kwaaitaalvloer repareren

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1977, waar en Kwaaitaal betonvloer in ligt. Er was een rapport beschikbaar, dat de vloer goed was, maar we hebben toch nog een bouwkundige keuring laten verzorgen. Daarbij bleek dat er in een gedeelte van de vloer toch wat betonrot zit. We willen dat graag laten repareren. De kruipruimte is goed bereikbaar.


Renovatie Ridderkerk
dinsdag 02 augustus 2016

Betonrot in kruipruimte herstellen

Betonrot in de vloer/kruipruimte. Het betonrot is al zichtbaar bij de voordeur. De vloer is 55 m2. Graag zouden we hierover meer informatie willen over hoe dit eventueel te herstellen. En wat daar dan de kosten van zijn.


Renovatie Ridderkerk
dinsdag 19 juli 2016

Betonrot in kruipruimte herstellen

Toen wij gingen verhuizen hebben wij betonrot in onze kruipruimte geconstateerd. De kruipruimte is ongeveer 5 meter breed en 10 meter lang. Verder is de hoogte van deze ruimte 50 cm. Wij zouden dit zo snel mogelijk hersteld willen hebben. Kunt u aangeven wat de kosten en mogelijkheden hiervoor zijn?


Renovatie Ridderkerk
dinsdag 05 januari 2016

Dakplaten op asbest laten controleren

De dakplaten met asbest wil ik graag laten vervangen. Het gaat om leien met asbest erin. Ik weet niet precies om hoeveel vierkante meter het gaat. Het gaat om een schuin dak, het gaat om 3 woningen die aan elkaar geschakeld zijn. Ik kan niet overal bij en ik heb helaas geen bouwtekeningen, dus ik durf u geen schatting te geven, wél kan ik u foto's toezenden indien gewenst.


Renovatie Ridderkerk
dinsdag 08 september 2015

Slot voordeur en scharnieren vervangen

Ik wil het slot en de scharnieren van de voordeur laten vervangen, want de deur gaat heel moeilijk open en raakt de drempel aan de onderkant. Ik wil de nieuwe onderdelen van goede kwaliteit en materialen die voldoen aan de beste veiligheidsnormen. Alleen die delen vervangen die nodig zijn om de deur weer recht te hangen. Ik ben benieuwd naar de kosten hiervan.


Renovatie Ridderkerk
maandag 26 januari 2015

Roetschade verwijderen

In een berging is brand gesticht aan de binnenzijde. Er is roetschade aan de binnenzijde, 31 m2, en aan de buitenzijde 2 m2. Het betreft een gele gevelsteen.


Renovatie Ridderkerk
maandag 05 januari 2015

Schoorsteenpijp met asbest verwijderen

Asbestschorsteen pijp verwijderen.


Renovatie Ridderkerk
woensdag 22 oktober 2014

Vloerverwarming leggen en keuken verplaatsen

Wij zijn van plan om de keuken in de woning (die we willen gaan kopen) te verplaatsen. De meterkast is in de gang en aansluitingen voor water, gas en stroom zouden geen probleem mogen zijn. Alleen de warm water leiding zal van boven richting de nieuwe locatie getrokken moeten worden, via de kruipruimte. Graag ontvang ik een indicatie voor deze aanpassingen en eventueel ook voor het plaatsen van de nieuwe keuken. Tevens wil ik vloerverwarming hebben aangebracht. Voorkeur voor matten en niet infrezen. Afwerking van de vloer is nog niet bekend. Graag een indicatie, eventueel is het mogelijk even te komen kijken maar alleen in overleg want de woning is nog niet aangekocht.


Renovatie Ridderkerk
woensdag 16 juli 2014

Fundering van het pand herstellen

Nadat iemand bij mij was geweest, is gebleken dat de fundering van het pand niet goed is. Dit is de oorzaak van de scheuren in de gevel. Er zal waarschijnlijk een nieuwe vloer in gelegd moeten worden? Het is een oud huis dat waarschijnlijk nog op huiden staat.


Renovatie Ridderkerk
Offertes aanvragen