Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Purmerend

Betonvloer tuinhuis fundering aanleggen - Verbouwing - Purmerend

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Betonvloer tuinhuis fundering aanleggen

Ik wil graag fundering leggen voor mijn tuinhuis. 4 bij 4 meter


Aannemer Edam

Offertes voor verbouwing in Purmerend aanvragen

Recente aanvragen uit Purmerend

dinsdag 15 augustus 2023

Traprenovatie

5 traptreden moeten worden geschuurd en opnieuw gebeits. Is kaarsvet opgemorst. De kleur van de kaars (groen) is in de toplaag getrokken. Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Purmerend
maandag 06 maart 2023

Schuren van trap (13 m2)

Ik wil mijn trap laten schuren. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 13 m2. De vloeren moeten hierbij ook worden afgeplakt (12 m2). Het betreft een trap in de entreehal van een bedrijf waardoor hieromheen geen vervuiling mag ontstaan.


Renovatie Purmerend
vrijdag 06 mei 2022

Rolluiken reinigen

Ik zoek een vakman die mijn rolluiken aan de binnenkant kan reinigen en eventueel ook aan de buitenkant.


Renovatie Purmerend
woensdag 22 december 2021

Beton schade herstellen

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij beton schade kan herstellen. Het gaat om 2 plekken op balkons van een appartementen complex.


Renovatie Purmerend
woensdag 30 december 2020

Reparatie betonschade aan paalkop funderingsbalken

Er is bij de woning die wij aangekocht hebben betonschade geïnspecteerd aan de paalkoppen van de funderingsbalken. Deze willen wij graag laten repareren. Wat wij ervan weten is dat het gaat om 3 a 4 palen maar niet alle palen waren zichtbaar waardoor we niet weten of er mogelijk nog meer palen gerepareerd dienen te worden. Wij hebben nog meer foto's van de de zichtbare palen.


Renovatie Monnickendam
dinsdag 07 april 2020

Balkon betonrot controleren en herstellen

Ik zou graag willen weten hoeveel het gaat kosten om de betonrot bij mijn balkon te herstellen. Ik weet niet hoe ernstig het is, dus dat zou ik graag willen laten controleren. Het balkon is ongeveer 5 x 1,5-2 meter. Er is een achtertuin dus er is makkelijk bij de komen. Het zit onder aan het balkon.


Renovatie Purmerend
dinsdag 24 december 2019

Serre renoveren

Ik wil mijn serre goed laten renoveren. De serre is 3 bij 5 meter, heeft twee glazen schuifpuien, is gedeeltelijk van hout en heeft een dak van kunststof platen(polycarbonaat)en is pas 2 jaar oud. Verder is de serre vrij warm in de zomer, maar in de winter niet!!! Nat, koud, schimmels en veel groene aanslag. De serre wil ik daarom laten renoveren: een ander dak en dakgoot laten plaatsen en goed isoleren. Ik wil graag goed, dringend en eerlijk advies van de aannemer.


Renovatie Purmerend
zaterdag 19 mei 2018

Funderingherstel bij de woning

Onze vrijstaande woning uit 1920 in Purmerend is ongeveer zo'n 20 cm aan de kant van de voorgevel verzakt. De vloerbalken moeten worden vervangen. Aan de achterkant van het huis hebben we een aanbouw die door de verzakking van het huis nu losraakt van de woning. De woning is ongever 8x 5 m en bestaat uit twee woonlagen. Een funderingherstel is voor ons laatste optie. Wat voor ons heel belangrijk is dat het huis weer recht komt te staan zodat wij de houten vloer/draagbalken kunnen vervangen en de aanbouw kunnen herstellen. Kortom wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn daar ongeveer de kosten van? Daarover kunt u mij een bericht sturen.


Renovatie Purmerend
zondag 15 april 2018

Stenen schuur renoveren

Ik wil de bestaande boeidelen van de stenen schuur vervangen door kunststof boeidelen. 2 muren a 3,5 m en 1 muur a 2,5 meter. Verder wil ik de muren laten reinigen en voegen. Nieuwe dorpeldeur.


Renovatie Purmerend
maandag 05 maart 2018

Scheur in stalen staande constructiepaal/draagbalk herstellen

Ik heb een scheur in een stalen draagbalk aan de buitenkant van mijn woning. Ik vraag mij af of het nodig is om te repareren of dat ik het zo kan laten.


Renovatie Purmerend
zondag 22 oktober 2017

Betonrot herstellen onder het balkon

Het balkon bevindt zich aan de achterzijde van het huis op de eerste verdieping. Het balkon is circa 1 x 2 meter. Op de hoek is er een stuk beton afgebrokkeld en je ziet een stuk bewapening. Er is een foto.


Renovatie Purmerend
donderdag 21 september 2017

Renovatie van een huis

Huis strippen en daarna opbouwen. Nieuwe vloeren (hele huis), alles stucen (hele huis) nieuwe keuken, wc beneden en nieuwe badkamer. 1ste verdieping moeten wanden geplaatst worden voor scheiden van ruimtes en zolder isolatie. Huis staat momenteel te koop en wil graag een idee hebben van kosten.


Renovatie Purmerend
donderdag 13 juli 2017

Asbest van de schuur verwijderen

Asbest van de schuur verwijderen


Renovatie Middenbeemster
woensdag 10 mei 2017

Funderingsherstel bij aan te kopen woning

Wij willen misschien deze woning kopen maar willen weten wat het kost on de fundering te herstellen.


Renovatie Purmerend
donderdag 30 maart 2017

Dakleien saneren en vervangen

Wij hebben een bod uitgebracht op een huis in Purmerend, maar het dak moet voor 2024 vervangen worden, omdat er mogelijk asbest in zit. Er is nog geen inventarisatierapport opgemaakt. Er moet dan ook nieuwe dakbedekking komen.


Renovatie Purmerend
Offertes aanvragen