Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Nieuw Vennep

Verbouwing boerderij - Verbouwing - Nieuw Vennep

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verbouwing boerderij

Wij hebben 2 boerderijen naast elkaar. (Het winter en zomerhuis) waarvan bij allebei de daken vervangen moeten worden, en 1 willen we compleet verbouwen in 2 fases. De boerderij die verbouwd moet worden heeft nu een woon en schuur gedeelte. Uiteindelijk willen we hier 2 woningen van maken. Er zal waarschijnlijk funderingsherstel nodig zijn, en aan 2 kanten zitten schuren in de muren. In de eerste fase willen we graag het complete dak vervangen en van de huidige woning de bovenverdieping aanpakken. Deze moet compleet gestript worden met waarschijnlijk deels een nieuwe vloer, en een nieuwe badkamer. Er zitten dakkapellen in, maar deze zijn verrot en zullen ook vervangen moeten worden. Dit zouden we als het mogelijk is graag binnen en jaar realiseren. Later, over ongeveer 3 jaar, willen we de rest van de boerderij verbouwen, en van het huidige schuur gedeelte een 2e woning maken. Bij de 2e boerderij is alleen het dak nodig, vanwege asbest, lekkages en de huidige energie prijzen. Ook zouden we graag zonnepanelen laten op het dat van in ieder geval 1 boerderij laten leggen.


Aannemer Abbenes

Offertes voor verbouwing in Nieuw Vennep aanvragen

Recente aanvragen uit Nieuw Vennep

woensdag 25 augustus 2021

4 plekken betonrot in de woonkamervloer herstellen

Wij hebben op 4 plaatsen betonrot aan onze woonkamervloer (zie groene aanduidingen op foto bijlage). De plekken zijn ongeveer 20-30cm groot. Graag wens ik van u een offerte te ontvangen wat de reparatie hiervan ongeveer gaat kosten en op welke termijn de reparatie kan plaatsvinden. Het gaat om een huis uit 1960 (geen kwaaitaal of mantavloer).


Renovatie Lisse
vrijdag 18 januari 2019

Gevelrenovatie en kozijnen plaatsen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het isoleren en pleisteren aan de buitenzijde van de gevel. Het zal gaan om zo'n 100 m2. De gewenste isolatie is PIR met een dikte van 14 cm. Naast het isoleren en pleisteren willen wij ook graag een aantal nieuwe kozijnen plaatsen, dus we zijn op zoek naar een bedrijf die dit ook kan verzorgen. Het gaat om 4 nieuwe kozijnen en openslaande deuren. Deze nieuwe kozijnen dienen van aluminium te worden. De aanwezige houten kozijnen dienen te worden geschilderd.


Renovatie Kaag
zondag 13 januari 2019

Muur doorbreken en deur plaatsen

Klus aangeboden om een muur (niet dragend) te slopen die leidt naar de schuur. De deur die geplaatst moet worden is een deur met slot. De deur zat er eerst ook alleen die is dichtgemetseld door de vorige bewoner. Wij zouden deze graag weer slopen en weer in de originele staat herstellen.


Renovatie Leimuiden
woensdag 25 juli 2018

Betonrot herstellen

Aan de voorzijde van het balkon, is op de hoek buiten, het beton aangepast door betonrot. Het gaat over een lengte van 5 meter, met een breedte van circa 5 cm. Het ijzer is op een paar plekken zichtbaar.


Renovatie Nieuw Vennep
maandag 02 oktober 2017

Asbest luchtkanaal verwijderen

Het verwijderen van een ventilatiekanaal van de oude badkamer. Deze gaat achter via een inbouwkast naar boven en vervolgens op zolder het dak uit. De pijp zat verstopt tussen het oude plafond en de zoldervloer en is nog volledig onbeschadigd/in tact. Hij rust in de slaapkamer wat amateuristisch op een rachel en een deurpost, dus het verwijderen kan niet al te lang wachten. Op zolder is er nog een stuk van zo'n 1,5 meter, maar helaas kan ik maar 1 foto uploaden.


Renovatie Nieuw Vennep
woensdag 20 september 2017

Dakplaten van asbest verwijderen

Het betreft het verwijderen van asbest golfplaten op het dak van de schuur. De oppervlakte hiervan is 160 m2. Tevens zitten er aan de zijkant van de schuur vlakke asbest platen die ook verwijderd moeten worden. Dit is ongeveer 22 m2. De platen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Verder zal er een inventarisatierapport opgemaakt moeten worden. Separaat wil ik een kosten indicatie ontvangen voor het leveren en plaatsen van nieuwe golfplaten.


Renovatie Beinsdorp
maandag 28 augustus 2017

Boeidelen van bungalow vervangen

Boeidelen moeten vervangen, zie foto's. Zijn 3 aparte delen: van 253 cm breed en 58 cm hoog. Dikte is 12 mm. Maten zijn gemeten maar kan paar mm verschillen dus moet ingemeten worden. Materiaal is mij niet bekend, vermoedelijk een soort betonplex, afwerking in kleur 'wit'.


Renovatie Nieuw Vennep
zaterdag 01 april 2017

Balkonrenovatie

We hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1959 waarvan we op 15 mei de sleutel zullen krijgen. Er is een bouwtechnische keuring verzorgd en daarvan hebben wij een rapport ontvangen waaruit blijkt dat de balkons aan de voor- en achterzijde van het huis achterstallig onderhoud hebben. Er is een betonnen rand die ernstig is aangetast door betonrot en de bovenzijde van de balkonvloer moet worden geschuurd en voorzien van een elastische coating. Op termijn moet ook het metalen hekwerk worden vervangen. Wij laten de noodzakelijke reparaties graag verzorgen en ontvangen hiervoor uw advies en een prijsopgave. Er staan foto's van de woning op Funda.


Renovatie Lisse
vrijdag 27 mei 2016

Timmer-, elektra- en schilderwerk laten doen

Ik heb een grote houten schuifdeur die ik wil vernieuwen en ook boven mijn garagedeur wil ik het hout vernieuwen. Ik heb ook een electricien om in mijn schuur de electriciteit en in mijn huis een nieuwe electriciteit meter(? ) te plaatsen schilder om huis te schilderen en mos schoon te maken van mijn huis


Renovatie Lisserbroek
woensdag 06 april 2016

Schade in de badkamer en slaapkamer repareren

Ik heb een lekkage in mijn slaapkamer en aangrenzende badkamer. Ik heb van de verzekering opdracht gekregen om deze lekkage op te laten nemen en wat de kosten van een reparatie zullen gaan kosten. De lekkage lijkt niet minder te worden, maar ik heb geen idee waar de lekkage door veroorzaakt is. Een paar maanden geleden mijn cv vervangen, die had wel behoorlijk gelekt, maar dat is al masnden geleden en het is nu nat! Hoor graar vsn u.


Renovatie Nieuw Vennep
dinsdag 28 januari 2014

Renoveren slaapkamer

Slaapkamer op de begane grond renoveren. Circa 20 m2: 5 x 3.5 meter met een klein stukje ernaast. - Plafond: gipsplaat waar scheuren in zitten, repareren en stucen; - Muren: behang verwijderen, scheuren repareren, extra wcd aanleggen en vervolgens behangen met schuimvinyl. De muren zijn ongeveer 5 + 4 + 6 + 3 meter lengte dus iets van 40 a 45 m2. - Vloer: vloerbedekking die los gelegd is, verwijderen en daarna de betonnen vloer schimmel verwijderen en behandelen tegen schimmel - Twee klapramen passend maken, die klemmen, en schilderen (2 stuks) beide ramen zijn 50 x 120 cm, van hout met dubbel glas. Start werkzaamheden begin maart.


Renovatie Lisse
woensdag 18 december 2013

Asbest verwijderen

Wij hebben 0,35 m2 asbestplaat achter de cv ketel tegen het dakbeschot aan en zouden dit graag laten verwijderen. Wat kost dit om dit door u te laten doen?


Renovatie Nieuw Vennep
dinsdag 12 maart 2013

Muurtjes slopen en CV leidingen verplaatsen

Wij zijn op zoek naar een aannemer/loodgieter die 2 muurtjes willen slopen, CV-leidingen verplaatsen, stofzuigerkastje maken, stopcontacten verplaatsen etc. Het is de bedoeling dat de keuken en de bergruimte een geheel wordt.


Renovatie Nieuw Vennep
woensdag 19 oktober 2011

Lekkage uitbouw dak en spuiten alle plafonds

Nieuw dak voor uitbouw gedeelte. Het betreft een plat dak van 2,5 bij 6 meter. Alle plafonds spuiten, ongeveer 100 m2. Dak van zolder checken en repereren als dat nodig is, het is een pannendak.


Renovatie Nieuw Vennep
woensdag 01 december 2010

Gevel/vochtwerkzaamheden

Vochtbehandeling in tochthal en meterkast en voegen van kleine gaten in achtergevel ter hoogte van 1ste verdieping. Bij de meterkast moet een gat dicht worden gemaakt en een aantal naden worden gedicht.


Renovatie Nieuw Vennep
Offertes aanvragen