Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Middelburg

Draagmuur verwijderen - Verbouwing - Middelburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Draagmuur verwijderen

Op zoek naar iemand die een dragende muur netjes kan verwijderen. En volgens berekening een balk op kolommen kan plaatsen. Constructieberekening aanwezig


Aannemer Middelburg

Offertes voor verbouwing in Middelburg aanvragen

Recente aanvragen uit Middelburg

dinsdag 19 juli 2022

Totaalrenovatie woning

Totaalrenovatie van een vrijstaande woning van 108m2. Alles moet eruit en nieuwe kozijnen, elektriciteit, keuken, badkamer, wc, muren, uitbouw.


Renovatie Zierikzee
donderdag 18 november 2021

Balk plaatsen binnenmuur (dragend) in Middelburg

Ik zoek een sloper voor onze dragende binnenmuur, die moet weg en er moet een balk erin komen. De muur is ca. 3 meter breed. Het gaat om een woning uit 1930 jaar in Middelburg. Bent u op termijn beschikbaar? We willen de muur van de keuken naar de woonkamer eruit breken zodat de twee ruimtes bij elkaar getrokken worden Alvast hartstikke bedankt! Groeten, Aneta


Renovatie Middelburg
maandag 28 september 2020

Stucen, verven en muurtje slopen

Mijn vader heeft een nieuwe woning gekocht dat een beetje opknapwerk nodig heeft. We zouden graag de meeste muren en plafonds willen laten stucen en verven. Het betreft een woning van 70 vierkantenmeter. Verder willen we ook een klein muurtje eruit halen. Graag horen wij of jullie dit voor ons zouden kunnen doen, en indien ja, hoeveel jullie rekenen. Alvast bedankt voor jullie reactie!


Renovatie Middelburg
maandag 04 februari 2019

Plafond vervangen en vloeren verwijderen

Er moet een nieuw plafond in de woonkamer + keuken (65m2), in slaapkamer A (18m2) Slaapkamer B (10m2) en in de badkamer (12m2) komen. Het is nu voorzien van systeem plafond platen en dit moet vervangen worden. Daarnaast ben ik op zoek naar iemand die mijn plavuizen vloeren (80m2) kan verwijderen en afvoeren. Ook heb ik nog 3 halfsteens muren (niet dragend, 7m2) die verwijderd en afgevoerd moeten worden.


Renovatie Burgh Haamstede
dinsdag 17 april 2018

Betonrotreparatie

Wij willen graag een offerte voor een pand met betonrot. Het pand is ongeveer 700 m2 en daarvan zit in ongeveer de helft van de vloer betonrot. Graag prijsindicatie


Renovatie Wemeldinge
zondag 28 januari 2018

Lekkage bij het dakluik verhelpen en plafond vervangen

In de stacaravan (standplaats Brouwershaven, Zeeland) lekt het dakluik van de badruimte. Waarschijnlijk op de aansluiting dakluik/dak. Gevolg is waterschade in het plafond. Graag offerte voor: - waterdicht opnieuw monteren van het dakluik - aanbrengen van een nieuw plafond.


Renovatie Brouwershaven
zondag 02 juli 2017

Platen met asbest verwijderen

Op een schuur liggen golfplaten met asbest. Deze platen willen wij laten verwijderen door de vakman. De oppervlakte is 54 m2 en de schuur is goed bereikbaar. Er is geen inventarisatierapport aanwezig.


Renovatie Scharendijke
woensdag 28 juni 2017

Renovatieklus aan een hoekwoning

Offerte voor combinatieklus of een onderdeel: Standaard jaren '70 hoekwoning. Gevel moet gereinigd en opnieuw gevoegd worden (voor-, zij-, en achterkant). Aan voorkant en achterkant een barst in de voegen van hoek dak naar hoek kozijn (zie bijlage). Huis heeft begane grond, 1e en 2e verdieping. Breed c.a. 5.93 meter, diep c.a. 7.51 meter. Daarnaast moeten de zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren vervangen worden en de houten lijst gerepareerd/vervangen worden (zie bijlage). Controleren lateien op doorbuigen en roestvorming. Loodwerk aanbrengen over uitstekend lateien en houtwerk goot schilderen. En mocht de aannemer de volgende klussen ook kunnen oppakken, dan graag gecombineerde offerte voor: - Ventilatieroosters kruipruimte voor & achter, - Openslaande deuren naar tuin (inclusief materiaal), keukendeur dichtmaken en voorzien van raam (raam wat nu boven aanrecht zit vervangen voor 1 groot rechthoekig raam tot aan designradiator). Zie grove schets in bijlage, - Aansluiting realiseren voor wasmachine & droger op 2e, - Ondersteuningsconstructie dakkapel moet worden verbeterd, - Herstellen dakbeschot.


Renovatie Vrouwenpolder
maandag 29 mei 2017

Asbestdak renoveren

Wij overwegen de koop van een woning met een asbestdak. Wij hebben echter geen enkel idee wat het gaat kosten om dit te saneren. Mansardekap.


Renovatie Kapelle
maandag 08 mei 2017

Asbest dakgolfplaten weghalen

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor het verwijderen van asbest dakgolfplaten. Het gaat om 3 zadeldaken met een totale oppervlakte van ongeveer 330 m2, goothoogte ongeveer 3 m1 en nokhoogte ongeveer 5 meter. Wat zijn de kosten voor het weghalen hiervan inclusief de inventarisatie en dergelijke? Hebben jullie eventueel tijd begin juli? Ik hoor graag van u! Vriendelijke groeten,


Renovatie Oostkapelle
maandag 20 maart 2017

Stacaravan van binnen renoveren

Wij willen onze stacaravan van binnen laten renoveren. De caravan is 11 bij 3.7 meter. Wij willen de gehele binnenkant laten renoveren, hierbij valt te denken aan de badkamer, het toilet, wanden bekleden, nieuwe vloer etc. Ik maak graag een afspraak op locatie om de wensen en mogelijkheden te bespreken.


Renovatie Renesse
vrijdag 11 november 2016

Slaapkamerplafond vernieuwen

Ik wil de plafond in mijn slaapkamer vernieuwen, de kamer is 3.90 x 3.50 nu zit er een verlaagd plafond, die moet er uit en een gipsplafond terug op die oorspronkelijke hoogte (2.40 meter). Het gaat om een woning uit 1965.


Renovatie Middelburg
zondag 23 oktober 2016

Betonrot bij appartementen herstellen

Graag maak ik een afspraak om het gangpad bij de appartementen op de eerste verdieping te laten controleren en repareren. Op verschillende delen van de rand is er betonrot zichtbaar. Ook zijn er stukjes ijzer al te zien. De precieze afmetingen vind ik lastig te bepalen, dit dient de vakman echt zelf te beoordelen.


Renovatie Biggekerke
zaterdag 15 oktober 2016

Kwaaitaalvloer herstellen

Het betreft een kwaaitaalvloer van ongeveer 40 m2 met circa 26 liggers, daarvan zijn 9 liggers beschadigd. Het vlechtijzer is zichtbaar en verroest op een stuk van 50 centimeter. De vloer is verdeelt over 2 compartimenten. De kruip hoogte is ongeveer 45 centimeter.


Renovatie Zierikzee
zondag 31 juli 2016

Houtrot verwijderen

Mijn schuurdeurkozijn heeft aan de onderkant houtrot. Uit de onderkant is er een stuk uit. Indien mogelijk graag repareren.


Renovatie Goes
Offertes aanvragen