Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Ijsselstein

Fundering voor mijn tuinhuis aanleggen 50m2 - Verbouwing - Ijsselstein

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Fundering voor mijn tuinhuis aanleggen 50m2

ik wil zelf een tuinhuis plaatsen maar de fundering wil ik laten doen. het zal gaan om ca 50m2. Ik vroeg mij af of ik de bekisting van de fundering zelf in elkaar moet zetten en jullie alleen beton komen storten, of dat jullie dat voor mij kunnen/willen doen. Ik hoor dit graag van jullie.


Aannemer Montfoort

Offertes voor verbouwing in Ijsselstein aanvragen

Recente aanvragen uit Ijsselstein

dinsdag 07 maart 2023

Betonrot verhelpen

Wij hebben betonrot onder de vloer en dit willen wij graag verhelpen


Renovatie IJsselstein
maandag 14 maart 2022

Balkonrenovatie

Hallo, Ik heb een balkon met balkonrot en roest van een huis uit 1955 die ik graag gerenoveerd wil hebben, oppervlakte is 1,55m². Zit nu een zonnescherm maar die haal ik er zelf vanaf want anders lukt het renoveren niet. Ik heb ook foto's die ik door kan sturen als dit gewenst is. Bedankt ZIE BIJLAGE!


Renovatie Montfoort
zaterdag 23 mei 2020

Aanbouw schuur verzakt

Aangebouwd stuk aan de schuur verzakt langzaam. Deel staat los naast bestaande schuur en is alleen verbonden via het dak. Gaat om en stenen aanbouw. Graag willen wij deze laten heien of herstellen. Zie foto


Renovatie Montfoort
vrijdag 20 april 2018

Televisiewand met sfeerhaard bouwen en andere klussen

In onze woning is een aantal werkzaamheden die wij graag laten uitvoeren: - In de woonkamer willen wij aan plafond spotjes en LED verlichting; - Tegen de wand willen wij een tv meubel met daaronder een elektrische open haard laten inbouwen; - Wij willen onze 2 trappen pvc bedekken met lichtjes; - Hele huis aan binnenkant laten verven, plafond muren deuren en kozijnen naar kleur wit. Ik heb voorbeelden bijgevoegd van hoe we ongeveer willen.


Renovatie IJsselstein
maandag 04 september 2017

Asbest verwijderen

Plaatje,vermoedelijk, asbest dat gebruikt is bij de doorvoer van de cv pijp door het dak. Is ca 1m2 groot.


Renovatie IJsselstein
woensdag 14 juni 2017

Verzakking van de aanbouw herstellen

De aanbouw van ons huis is verzakt. Het grote huis is onderheid, de aanbouw niet. Grootte aanbouw is 4 meter bij 2,5 meter. De muren van de aanbouw vertonen scheuren. Graag indicatie voor voorkomen verdere verzakking. Aanbouw zal daarna geisoleerd worden en badkamer in gebouwd.


Renovatie Lopik
vrijdag 28 april 2017

Betonrot in kruipruimte herstellen

In de kruipruimte betonrot door de balm geconstateerd kwartaal vloer aangetast door chlorideschade


Renovatie Montfoort
donderdag 30 maart 2017

Loze lekkende schoorsteen verwijderen

Het betreft het verwijderen van de schoorsteen op zolder, welke wij gezamenlijk met de buren hebben (op een betonnen plaat die doorloopt naar de buren). Omdat hij zowel bij ons als bij de buren lekt wanneer het stormt (met name bij zuidwesterstormen met slagregens) willen wij hem verwijderen, omdat hij verder ook nauwelijks dienst meer doet. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het slopen van de schoorsteen en het plaatsen van nieuwe dakpannen. Het zou kunnen dat het dakbeschot is aangetast door water, in dat geval moet dit ook worden vervangen.


Renovatie IJsselstein
zondag 05 maart 2017

Fundering herstellen vanwege woningverzakking

Ik heb een huis op het oog waarvan de fundering wegzakt waardoor het huis nu 13 cm tussen het hoogste en het laagste punt dit is een afstaand van ongeveer 13 meter. Onder het huis zit een kelder. De muren staan op een fundering van 20 cm dik voorzien van betonijzer. De woning is gebouwd in 1974 en volgens de verkopers is het huis gaan zakken de eerste 5 jaar nadat het gebouwd was.


Renovatie Montfoort
donderdag 19 januari 2017

Woningonderhoud

Het betreft een rijtjes huis uit ongeveer 1930 dat in 2002 gerenoveerd is. Van 2003 tot heden is de woning verhuurd. De werkzaamheden zijn noodzakelijk na waterschade door optrekkend vocht en lekkende dakgoot. Dat is verholpen door injectie van de muren en reparatie van de goot. Het huis gaat vanaf 1-3-2017 in de verkoop en kan na vertrek van huidige huurders eind februari worden opgeknapt. Overzicht van de werkzaamheden zijn als volgt: - egaliseren, stukken of zetten van voorzetwand inclusief afwerken De afmetingen zijn ongeveer Muur 1: 2,5 x 10 meter Muur 2: 2,5 x 2 meter Betreft enkelsteens gemetselde muur - schilderen van muur 2,5 x 15 meter - gaten van impregneren dichten - uitgehakt stuk muur dichten - nalopen en waar nodig repareren van kozijnen, dakgoot, deuren, dakkapel Betreft klemmend draaiwerk, bijwerken schilderwerk - vervangen kit in badkamer (douche) Periode uitvoer waarschijnlijk 3e of 4e week van februari. Vanaf maart verhuur tot aan verkoop. Vanaf start vrije toegang met eigen sleutel en uitvoeringstijden en dagen zelf te bepalen


Renovatie IJsselstein
woensdag 10 februari 2016

Verwijderen van een asbestpijp

Wat zijn de kosten voor verwijderen van asbestpijp van ongeveer 5 meter in een woning ?


Renovatie IJsselstein
dinsdag 26 januari 2016

Appartement renoveren

Wij hebben onder voorbehoud een appartement gekocht uit bouwjaar 1939, gelegen op de 1e verdieping van een complex. Er is daar verwarming middels een moederhaard. Wij willen die graag verwijderen en een energiezuinige verwarmingsketel laten plaatsen. Er is nu een energielabel G afgegeven voor dit pand. Wij willen een aannemer uitnodigen om het pand met ons te bezoeken en ons te adviseren over het verbeteren van het pand. Verder willen wij het pand ook gaan verbouwen. Graag maken wij een afspraak voor een bezoek en bespreken dan wat de mogelijkheden zijn.


Renovatie IJsselstein
dinsdag 05 januari 2016

Lekkage opsporen en verhelpen

Het achterdeel van ons huis heeft kringen op het plafond door lekkage. Ook onze dakkapellen lekken in periodes waarin het vriest. De plaatselijke loodgieter heeft er in het verleden naar gekeken, maar dat hielp niet.


Renovatie Montfoort
maandag 28 december 2015

Schuur opknappen

Voor een schuurtje van ongeveer 3 x 2 willen we graag het dak vervangen want deze lekt. Het dak dient dan gelijk een stuk groter gemaakt te worden zodat er een overkapping van 1.5 a 2 meter ontstaat. Daarnaast zijn de wanden van de schuur nu van houten panelen. Deze panelen zitten er al ruim 15 jaar op en worden lelijk. Graag willen wij deze vervangen door een ander materiaal of in een andere kleur laten schilderen.


Renovatie IJsselstein
maandag 30 november 2015

Lekkage van het balkon na renovatie beoordelen

Vorige jaar hebben wij een eenmansbedrijf laten komen om ons balkon te renoveren omdat wij lekkage hadden. Nu een jaar laten hebben wij alweer lekkage, wij hebben hier natuurlijk geen kaas van gegeten maar hebben het idee dat dit gewoon niet op de juiste manier gedaan is. Graag zouden wij dit door een ander bedrijf (geen eenmanszaak) willen laten beoordelen om te kijken wat nu echt het probleem is. Wel graag z.s.m. i.v.m. met lekkage in onze woonkamer.


Renovatie IJsselstein
Offertes aanvragen