Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Hoorn

Timmerman voor verschillende klussen - Verbouwing - Hoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Timmerman voor verschillende klussen

1. Aftimmeren plafond dakkapel met schrootjes (exclusief materiaal) 2. Aftimmeren (sluiten) schuine kant dak met schrootjes (exclusief materiaal) 3. Repareren (corrigeren) plankenvloer. Het beschadigde stuk moet eruit worden gehaald. Er moet op de dan ontbrekende stukken een ondervloer worden gelegd en daarna moeten die stukken opgevuld worden met vloerplanken mes in groef van de zelfde dikte en breedte. Bij de afwerking worden die door mijzelf geschuurd en geschilderd ( klus is exclusief materiaal)


Aannemer Hoorn

Offertes voor verbouwing in Hoorn aanvragen

Recente aanvragen uit Hoorn

dinsdag 08 augustus 2023

Trappen renoveren (zandstralen)

Het gaat om 2 trappen die nu naar onze mening in een lelijke kleur zijn gelakt en wij denken dat hij moet gezandstraald worden om hem vervolgens een andere lak/beits te geven? Ben je eigenaar?: Nee, ik word binnen de 3 maanden eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Hoogkarspel
maandag 13 maart 2023

Betonreparatie

Circa 1 meter betonrot aan bestaand woning latei bij de entree van de woning


Renovatie Hoorn
maandag 23 januari 2023

Gevels impregneren ~100m2

Achterkant +/- 30m2, Westkant +/- 40m2 en noordkant +/- 30m2 moet geimpregneert worden.


Renovatie Hoogkarspel
woensdag 26 oktober 2022

Betonvloer: hobbel wegfrezen

Er zit een hobbel in de vloer die weggefreesd moet worden. Het betreft een betonvloer.


Renovatie Grootebroek
maandag 30 mei 2022

Balkon reparatie

Bouten in beton waren afgedicht. Laat nu los waardoor bouten zichtbaar zijn. Zie foto’s. Balkon is ongeveer 1,5 bij 1,5.


Renovatie Hoorn
maandag 04 april 2022

Daklekkage opsporen & verhelpen

Sinds de storm heb ik in mijn aanbouw aan de woonkamer last van waterschade. Er stroomt namelijk water door het dak langs het plafond en de muren. Ik heb al waterschade gevonden langs: Ik maak mij hierdoor zorgen om de mogelijkheid tot kortsluiting, zeker in geval van een soortgelijke storm. Daarom dat ik van u wil vragen wat de verwachtte kosten zijn om een reparatie uit te voeren.


Renovatie Grootebroek
zondag 03 mei 2020

Balkon renoveren

Hallo, ik wil mijn balkon laten repareren/renoveren. Loopvlak en randen zijn aangetast en afgebrokkeld, onderzijde is strak. Breedte 149cm Diepte 81cm


Renovatie Hoorn
dinsdag 29 oktober 2019

Plafonds en wanden herstellen en isoleren na waterschade

Warm waterleiding van cv gebroken in betonnen dekvloer op de eerste verdieping. De lekkage is reeds door de loodgieter gerepareerd maar zitten nog met de nasleep van de waterschade. Het volgende dient hersteld te worden: Gat in betonnen dekvloer herstellen ( 25 x 100 cm en 5 cm diep) Lekkage heeft doorgelekt naar de beneden hal: Plafond heeft waterkringen, eerst isoleren en daarna plafond witten (240 x 225 cm) Wand in hal heeft ook waterkringen, eerst isoleren en daarna wand afrollen met muurverf (240 x 270 cm) Lekkage heeft doorgelekt naar de keuken: Plafond heeft gat (weg laten lopen van water) en waterkringen, eerst gat (4 cm diameter) vullen, isoleren en daarna plafond witten (285 x 260 cm) Wand (167 x 270 cm) in keuken heeft 2 grote gaten in gipswand vanwege opsporen waterschade en heeft ook waterkringen. Nieuwe wand van gipsplaten maken, stopcontact inbouwen en daarna wand afrollen met muurverf (167 x 270 cm) Lekkage heeft doorgelekt naar de woonkamer: Plafond heeft waterkringen, paneel (120 x 510 cm) eerst isoleren en daarna hele plafond witten (570 x 510 cm) Wand in woonkamer heeft ook waterkringen, eerst isoleren en daarna wand afrollen met muurverf (100 x 270 cm) Bij opsporen waterschade tegel in douchebak losgemaakt om lekkage uit te sluiten. Tegel opnieuw monteren en kitten.


Renovatie Hoorn
maandag 18 februari 2019

Asbest verwijderen van dak met golfplaten

Van een mogelijk toekomstig huis moet het dak met 30 m2 asbest golfplaten verwijderd worden op 250cm hoog , platen zijn van onder ook zichtbaar.


Renovatie Grootebroek
dinsdag 03 juli 2018

Waterschade bij een muur repareren

Ik wil mijn muur in de hal laten repareren in verband met waterschade!! De afmeting is circa 1 meter. Het gaat om het plafond opnieuw stucen en schilderen. Wat gaat dat kosten ?


Renovatie Zwaag
dinsdag 22 mei 2018

Schade herstellen in badkamer en keuken

In de badkamer wil ik voegen laten vervangen en in de keuken wil ik het plafond laten herstellen na waterschade uit de badkamer. Naast het vervangen van de voegen in de badkamer willen we een deel van de tegels vervangen. De afvoerput moet opengemaakt en hersteld worden. De waterleiding in de muur nakijken en mogelijk herstellen. Tegels tot een hoogte van 1.50 meter. Kitten om de badkamer goed waterdicht te maken. Voegwerk en kitwerk in dezelfde kleur als eerder gebruikt. In de keuken de koof vervangen en het plafond herstellen: plafond eruit, natte delen boven het plafond behandelen of vervangen. Daarna een nieuw plafond aanbrengen en afwerken. De afmeting van het plafond is circa 3 x 3 meter. De werkzaamheden in de keuken graag apart vermelden in uw offerte. Graag vooraf contact hierover. Bij voorkeur een bedrijf buiten West Friesland.


Renovatie Hoorn
vrijdag 17 november 2017

Herstel van betonrot

De onderkant van het balkon bladert af en is de wapening in zicht. Het balkon is 1 meter lang en 4 meter breed. Er is op 1 plek de wapening zichtbaar echter durf ik niet aan te geven hoe slecht de overige stukken zijn. Dit laat ik graag door de vakman beoordelen.


Renovatie Grootebroek
donderdag 16 november 2017

Dakpanelen met asbest verwijderen

Het betreft de dakpanelen. Gehecht asbest, niet beschadigd of verweerd. 28 m2 met matige toegang. Klasse 2 risico. De panelen zijn rondom het huis aanwezig.


Renovatie Hoorn
maandag 06 november 2017

Asbest golfplatendak verwijderen

Wij hebben een schuur van 10 x 15 meter met een asbest dak van golfplaten. Totale grote van het dak ongeveer 175 m2. Graag zouden wij een offerte willen voor het verwijderen en afvoeren van het asbest. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig. Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn voor het monteren van een profielplaat die geïsoleerd is.


Renovatie Wijdenes
woensdag 01 november 2017

Asbest inventariseren en verwijderen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor inventarisatie en asbestsanering. Het betreft een plafond in een garage met een afmeting van 6.5 bij 2.5 meter. Het is onbekend wat voor een soort asbest het is. Het is blauw en daaroverheen is het geschilderd, op een klein stukje na. Na het saneren ga ik van deze ruimte een praktijkruimte maken. Er is haast bij. Ik hoor graag zo snel mogelijk van u! Bij voorbaat dank voor uw reactie.


Renovatie Hoorn
Offertes aanvragen