Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Hellevoetsluis

Aanvraag doorbraak dragende muur+ plaatsen portaal - Verbouwing - Hellevoetsluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Aanvraag doorbraak dragende muur+ plaatsen portaal

Onlangs heb ik een woning aangeschaft aan de Eendrachtstraat in Middelharnis, bij veel woningen aan de Eendrachtstraat is de dragende muur tussen keuken en woonkamer deels of in zijn geheeld verwijderd en vervangen voor een draagbalk. Zelf zou ik ook graag een deel van de dragende muur willen doorbreken om de woonkamer en keuken bij elkaar te betrekken tot een ruimte. Over een lengte van ongeveer 3,60meter dient een metalen balk te worden aangebracht. Hiervoor is reeds een constructie berekening gemaakt en bouwtekeningen. Van deze 3,60meter overspan dient nog ongeveer 2,30meter aan draagmuur verwijderd te worden, het andere deel heeft nooit een draagmuur gehad. Bij de constructieberekening is rekening gehouden met het plaatsen van een ligger in de grond, met daarop twee staanders en daarop een ligger. Zijn jullie in de gelegenheid om deze werkzaamheden uit te voeren? Het doorbreken van de draagmuur en het plaatsen van een portaal. Afvoer van de draagmuur in overleg, eventueel kan ik dit ook zelf doen.


Aannemer Middelharnis

Offertes voor verbouwing in Hellevoetsluis aanvragen

Recente aanvragen uit Hellevoetsluis

dinsdag 29 augustus 2023

Asbest verwijderen

ca 45m2 op het dak van de Garage Is er eerst een asbestinventarisatie nodig?: Nee, ik wil alleen offertes ontvangen voor asbest verwijderen Wat is ongeveer de oppervlakte van het te verwijderen asbest?: Meer dan 35 m2 Wat moet worden verwijderd?: Golfplaten Waar moet het asbest worden verwijderd?: Garage / schuur / tuinhuis Naar welke dienst ben je op zoek?: Asbest verwijderen


Renovatie Ouddorp
vrijdag 04 augustus 2023

Kleine schuur renoveren

Kleine, oude schuur renoveren. Dak, muren, vloer, nieuwe deur, planken aan muur, enz.


Renovatie Hellevoetsluis
dinsdag 27 juni 2023

Betonvloer onderhouden

Bestaande betonvloer in woning is geschuurde afwerkvloer (gaat om gehele begane grond, 70 m2) Deze is vooral in de keuken erg vervuild en er zijn krimpscheuren. Huis is in 2012 opgeleverd. Wij hebben dit huis gekocht, we krijgen 1 september de sleutel. We willen graag dat deze vloer er weer als nieuw uit komt te zien. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: vlekken en krassen verwijderen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Rockanje
dinsdag 13 juni 2023

Betonnen vloer renoveren (30m2)

Het betreft een grote garagebox van ca 30 m2 in Hellevoetsluis. De betonnen vloer vertoont diverse scheuren en beschadigingen. Foto's ter verduidelijking van de omvang van de beschadigingen kunnen op aanvraag aan u verstuurd worden. Graag offerte voor het duurzaam herstellen van de barsen en het opnieuw impregneren van de vloer, zodat deze weer vloeistofdicht is. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: barsten, scheuren en gaten herstellen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Hellevoetsluis
woensdag 08 februari 2023

Betonvloer renoveren

Wij hebben een gevlinderde vloer laten doen in ons nieuwbouw, door lekkage tijdens de bouw moest deze open waardoir de vloer nu niet meer mooi is. Dit willen wij heel graag herstellen Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: barsten, scheuren en gaten herstellen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Rockanje
woensdag 24 juni 2020

Vloerbalken vervangen

Aan de achterkant van ons huis (bj 1964) gaat de vloer verzakken. Wij verwachten dat de vloerbalken daar onder de keuken en woonkamer zijn gaan rotten. De keuken gaat volgend jaar vervangen worden. We willen graag een inspectie van de vloer en advies en offerte voor de aanpak.


Renovatie Hellevoetsluis
zaterdag 09 november 2019

Plafond chalet vervangen

Ik wil mijn plafond in ons chalet laten vernieuwen. Totaal gaat het om circa 15 tot 18 m2. Er zitten nu gipsplaten op, deze wil ik weer vervangen hebben voor gipsplaten. Mogelijk dat we een spamplafond eroverheen willen hebben. Graag dit apart op de offerte specificeren. Het plafond is ongeveer 2 meter hoog. Afvoeren maakt niet zoveel uit, het kan eventueel hier in de container. Het is makkelijk bereikbaar, de auto kan voor de chalet geparkeerd worden.


Renovatie Ouddorp
maandag 20 mei 2019

Fundatie verzakte serre herstellen

Ik wil een verzakte serre (5 x 2) ophogen en herstellen. Is dit mogelijk? Ik hoor het graag.


Renovatie Hellevoetsluis
dinsdag 22 januari 2019

Herstellen lekkage afvoer douche, hakwerk en opnieuw betegelen

Lekkage in de afvoer van de douche, hakwerk/reparatie en inclusief het opnieuw betegelen van de badkamer.


Renovatie Melissant
zaterdag 28 juli 2018

Vloerbalken vervangen en kruipruimte ventileren

Het huis is ongeveer 5,6 meter breed, en de vloerbalken dus ook. Het huis is 7,65m lang. Er zijn twee kruipruimtes die beide een kruipluik hebben, gescheiden door de fundering. Dit moet er gebeuren: * Tenminste 4 vloerbalken vervangen. Indien houtrot op andere vloerbalken wordt waargenomen, dan deze ook herstellen of vervangen * Indien hiervoor de vloer geheel opengebroken moet worden, dan tevens de vloer netjes openbreken met behoud van laminaatvloer * Kruipruimte ventileren, bijvoorbeeld met ventilatieroosters * Een paar leidingen vervangen (zijn te lang voor hun diameter, risico op legionella) * Een losse leiding aansluiten * Als vloer geheel opengebroken moet worden, dan wil ik ook vloerverwarming laten installeren, en daarna ook weer de vloer netjes terug leggen. Ik krijg de sleutel van dit huis op 1 augustus. Ik geef prioriteit aan deze werkzaamheden om zo snel mogelijk na 1 augustus uitgevoerd te worden, nu de begane grond nog leeg is.


Renovatie Hellevoetsluis
dinsdag 03 april 2018

Schuurdak plaatsen en vloer egaliseren

Het gaat om een stenen schuur van ongeveer 2,5 × 2,5 meter. Op dit moment bevat het een asbest dak dat ik zelf ga verwijderen en wil laten vervangen door een nieuw waterdicht dak. De grond in dit schuurtje wil ik laten ophogen en betegelen. Het zand en de stenen heb ik er al voor liggen. Het dak is op houten planken geschroefd.


Renovatie Hellevoetsluis
woensdag 14 februari 2018

Vloer leggen en muren verven

Ik wil mijn kelder opknappen. Hiervoor wil ik een gietvloer van antraciet zoals in jullie catalogus en ik wil de muren wit laten verven. Het is een kleine kelder van ongeveer 8 vierkante meter. Gelijk bij de voordeur de trap naar beneden.


Renovatie Oostvoorne
maandag 08 januari 2018

Golfplaten in asbestzakken afvoeren

Tijdens de storm is het dak er af gewaaid en lag door onze tuin. Hebben asbest zakken gehaald en ze daar in gedaan. En de PBM die zitten ook in de zak. Er liggen nog 8 Platen op het dak. Die er af gehaald moeten worden.


Renovatie Hellevoetsluis
zaterdag 16 december 2017

Asbest golfplaten verwijderen en afvoeren

Golfplaten op een schuurtje van 35 m2 verwijderen. De platen bevatten asbest. Er is een inventarisatierapport aanwezig. Graag uw prijs inclusief het afvoeren en optioneel het aanbrengen van nieuwe platen.


Renovatie Goedereede
vrijdag 15 december 2017

Schuin dak opnieuw bedekken en isoleren

Ik wil het dak laten vervangen dit ligt er al heel lang op. Na het verwijderen van een asbest pijp kwamen we er achter dat het dak heel slecht is. Bij het nieuwe dak wil ik ook dakisolatie. Eventueel de dakramen vervangen en met de mogelijkheid om een dakkapel te plaatsen. verder is er nog een dakkapel (1.20 lang) Die opgeknapt moet worden (slechte staat verkerend). Het gaat om een boerderij met een puntdak (circa 15 x 4 meter).


Renovatie Rockanje
Offertes aanvragen