Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Heerenveen

Een verdieping realiseren op bestaande uitbouw - Verbouwing - Heerenveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Een verdieping realiseren op bestaande uitbouw

ik wil graag een indicatie voor het laten plaatsen van een prefab dakopbouw met een grootte van 52 vierkante meter op het platte dakoppervlak van een bestaande uitbouw. De bestaande uitbouw is met de jaren in delen opgebouwd dus fundering moet gecontroleerd worden, vergunning aangevraagd, etc. zo goed mogelijk geïsoleerd en rechte wanden. een vierkante bak dus. elektra voorbereiding, badkamer en suite(toilet + inloopdouche) water leidingen kunnen van beneden recht omhoog. 4 keer lichtkoepel, 4 keer kunststof kozijn met super isolerend glas in draaikiep ramen(indicatie) omleiden ventilatie uitlopen en rookgas afvoer cv. Achter een vrijstaande woning.


Aannemer Oudeschoot

Offertes voor verbouwing in Heerenveen aanvragen

Recente aanvragen uit Heerenveen

vrijdag 10 juni 2022

Betonrot verwijderen balkon

Zoek een vakman voor het verwijderen van mijn betonrot op het balkon. Afmetingen niet bekend, graag wat advies en info.


Renovatie Heerenveen
maandag 16 mei 2022

Waterontharder onderhouden

Ik zoek een vakman voor een jaarlijks onderhoud van mijn waterontharder en evt. ook reparatie indien dat nodig is.


Renovatie Jubbega
zaterdag 20 april 2019

Kozijn en deur vervangen door draagbalk

Het betreft een kozijn met glazen deur van ongeveer 2 meter. Dit is een dragende muur waar ik een draagbalk wil laten leggen.


Renovatie Elsloo
dinsdag 15 mei 2018

Fundering van bijkeuken beoordelen

Wij hebben 4 jaar geleden een huis gekocht uit 1985. De bijkeuken is later geplaatst in opdracht van de toenmalige eigenaar. Volgens onze buurman zit de fundering van de bijkeuken niet diep genoeg en daarom zou de boel verzakken. Wij merken dit aan een klemmende buitendeur en de kieren die inmiddels zijn ontstaan. Het dakleer wat ook op de garage ligt vertoont echter nog geen scheuren. Graag willen wij een zo eerlijk mogelijk advies of de boel daadwerkelijk aan het verzakken is of dat het nog wel meevalt.


Renovatie Heerenveen
zondag 02 april 2017

Rotte houten fundering herstellen

Wij hebben aan onze woning een HSB aanbouw van 8 x 10 meter met daarop een pannendak. De aanbouw heeft een houten fundering met forse houtrot en daardoor verzakt de aanbouw. Ik ben nu op zoek naar een aannemer die gespecialiseerd is in funderingsherstel. Ik maak daarmee graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en een voorstel voor herstel met prijsopgave te verzorgen.


Renovatie Jubbega
dinsdag 07 maart 2017

Houtwerk schoonmaken

Ik wil graag het houtwerk buiten laten schoonmaken. Het betreft de hele woning incl dakkapel (vaandrig 1, heerenveen. Zie google streetview voor foto's) Graag een prijsopgaaf voor 1 woning, maar ook voor 2 of meer omdat buren ook interesse hebben.


Renovatie Heerenveen
zondag 26 februari 2017

Asbest uit een golfplatendak verwijderen

Wij hebben een dak van ongeveer 700 m2 met asbest golfplaten. Deze platen willen we graag laten verwijderen. Graag een prijsopgave.


Renovatie Nijeberkoop
maandag 09 januari 2017

Volledig renovatie binnenshuis

Het gaat om een volledige woningrenovatie. De woning is ongeveer 110 m2. Het gaat om een oude woning, deze moet helemaal gestript worden. Alleen de 4 muren blijven staan. De vloeren dienen vervangen te worden, er dient een nieuwe badkamer gemaakt te worden. Ik wil de CV graag laten vervangen voor vloerverwarming als hoofdverwarming. Er moet een trap naar zolder geplaatst worden, er dient een keuken geplaatst worden. Ook wil ik graag een nieuwe toiletruimte laten maken.


Renovatie Elsloo
donderdag 05 januari 2017

Houten vloer en balken vervangen

Ik wil mijn houten vloer plus draagbalken laten vervangen. Het gaat om de gang, voorkamer en de achterkamer. De oppervlakte van deze ruimtes is ongeveer 60 m2. De woning komt uit ongeveer 1920 en de kruipruimte is ongeveer 70 cm hoog. De vloer en de balken dienen door hout vervangen te worden.


Renovatie Lemmer
vrijdag 09 december 2016

Waterschade aan plafond en wanden herstellen

Wij hebben een lekkage aan de ketel gehad waardoor in onze gang nu het plafond en de muur schade hebben opgelopen. Dit willen we graag laten maken. Iedere keer verstopt het buisje van de ketel. De ketel hangt boven een houten vloer. Ik wil graag de lekkage herstellen en een oplossing bedenken. Ik krijg de klus vergoed van de verzekering.


Renovatie Elsloo
maandag 17 oktober 2016

Asbestplaten uit een schuur verwijderen

We hebben een schuur van 30 m2. Onder de dakpannen zitten asbestplaten als dakbeschot. We hebben gehoord dat per 2024 deze platen bij wet verboden zijn en dus zouden moeten worden verwijderd. Wat kost ons de totale klus, inclusief nieuwe ..?.. dakplaten?


Renovatie Luxwoude
zondag 04 september 2016

Schoorsteenpijp verwijderen en gaten en dak herstellen

Een schoorsteenpijp in huiskamer, slaapkamer op de 1e verdieping en op het dak verwijderen. Tevens gat in betonnen vloer en dak dicht maken. We hebben een schuin dak met pannen, dit gat zal gedicht moeten worden.


Renovatie Lemmer
maandag 04 juli 2016

Asbest uit de garage verwijderen

Garage. 5x7 en 3x7..


Renovatie Oudehaske
vrijdag 25 maart 2016

Houtworm in het plafond

Ik hoor zo nu en dan een tikkend geluid in het plafond. Mogelijk kan dit houtworm of ander ongedierte zijn. Ik zal zelf de vloer verwijderen. De vakman zal hierna de balken moeten controleren en daar waar nodig behandelen. De woning is ongeveer 7 bij 4 meter groot.


Renovatie Oldeboorn
donderdag 25 februari 2016

Vervangen alle raam en deurkozijnen en 2 dakkapellen

Ik wil graag alle raam- en deurkozijnen in mijn woning laten vervangen voor kunststof kozijnen. Ook wil ik graag de huidige 2 dakkapellen laten vervangen. Ik ontvang u graag om de situatie ter plaatse te beoordelen. Het betreft een vrijstaande woning.


Renovatie Noordwolde
Offertes aanvragen