Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Haarlem

Grote klus: woning verduurzamen + plaatsen bijgebouw - Verbouwing - Haarlem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Grote klus: woning verduurzamen + plaatsen bijgebouw

Eigenlijk ben ik op zoek naar een aannemer voor 2 projecten. Omschrijving project 1: Graag zou ik mijn huis willen verduurzamen op de plekken waar dat nog kan, dan denk ik aan het (beter) isoleren, zonneboiler, gevel opnieuw voegen, beneden kozijnen vervangen met trippel glas. Omschrijving project 2: In de achtertuin wil ik graag een bijgebouw wat gebruikt kan worden voor een gastenverblijf. In dit bijgebouw wil ik ook graag opslagruimte voor de fietsen en gereedschap en een overkapt buiten zitgedeelte. De grote van het totale bijgebouw zou rond de 9 x 4,5 = 40,5 m2 worden. Dit gebouw wil ik graag zo duurzaam mogelijk gebouwd hebben. Elektra is al aanwezig op de plek waar het gebouw moet komen te staan en waterleiding heb ik al naar de tuin doorgetrokken en zal niet lastig zijn om door te trekken. Dit is vergunningsvrij. Ik wil een traditioneel gemetselde afwerking met kunststof kozijnen. Oplevering in overleg.


Aannemer Zwanenburg

Offertes voor verbouwing in Haarlem aanvragen

Recente aanvragen uit Haarlem

zondag 18 juni 2023

benedenhuis renovatie

2 muren wegbreken en nieuwe meer plaatsen. Incl stucen / eventueel leidingen verleggen / wc en badkamer renovatie.


Renovatie Haarlem
vrijdag 12 mei 2023

Balkononderhoud

Egaliseren, kleine oneffenheden, tevens afwerken met coating.


Renovatie Haarlem
maandag 03 april 2023

Balkon onderhoud

Egaliseren, kleine oneffenheden, tevens afwerken met coating. Begane grond, 5m2.


Renovatie Haarlem
zondag 19 februari 2023

Betonrot herstellen

Wij hebben betonrot in een balkon en wellicht in de muur waar scheuren in te zien zijn. We zouden dit graag willen herstellen


Renovatie Driehuis
dinsdag 04 oktober 2022

Gevels reinigen

Omschrijving: Bedrijfspand, graffiti teksten verwijderen op muur van circa 10meter Werkzaamheden: Gevelreiniging (bijv. vuil/klimop verwijderen)


Renovatie Haarlem
woensdag 13 juli 2022

Betonrot reparatie balkon

Bij bouwkundige keuring (rapport niet aanwezig) is betonrot geconstateerd aan het balkon. Dit dient hersteld te worden.


Renovatie Haarlem
dinsdag 17 mei 2022

Gang renoveren

Zoek een vakman voor het renoveren van mijn gang. Het ophangen van 2 deuren, de bevestigen van 2 panelen met latjes en het aanleggen van verlichting en aansluiten op de lichtpunten.


Renovatie Haarlem
vrijdag 09 juli 2021

Balkon reparatie, optrekkend vocht

Reparatie bovenlaag beton van 2 balkons, optrekkend vocht in slaapkamer en vochtige boxruimte. Het gaat om hele gemiddelde balkons van zo'n 5 m2 per stuk. Een voor en een aan de achterkant van het huis.


Renovatie Overveen
maandag 12 april 2021

Beton reparatie

het gaat over een betonrand op de derde verdieping en het balkon op de tweede verdieping wil graag dat er eerst naar gekeken word


Renovatie Haarlem
dinsdag 06 april 2021

Beton reparatie

het gaat over een betonrand op de derde verdieping en het balkon op de tweede vergieping wil graag dat er eerst naar gekeken word


Renovatie Haarlem
donderdag 24 september 2020

Metselwerk herstellen en einde stalen balk behandelen (2x)

2 stalen liggers roesten en duwen stenen naar buiten. Werkzaamheden 2x: -Aantal bakstenen verwijderen -behandelen kop stalen balk -metselwerk herstellen met gelijkende bakstenen -voegen De komende 2 weken is er een staat er nog een steiger ivm schilderwerk. Deze kan worden gebruikt.


Renovatie Haarlem
vrijdag 17 april 2020

Herstel metselwerk van uitbouw aan de achterkant van het huis

De muur aan de voorzijde van het uitbouwtje is gaan scheuren waardoor de specie in de voegen los laat en er deels uit valt.


Renovatie Haarlem
vrijdag 06 maart 2020

Herstellen en schilderen dakkapel

Dakkapel heeft onderhoud nodig. Betreft herstellen houtschade en schilderen buitenzijde, inclusief raam. Tevens opnieuw afhangen raam. Zie bijlagen. Het is volgens mij mogelijk via een daksteiger.


Renovatie Haarlem
dinsdag 11 februari 2020

Dak en vloer van aanbouw vernieuwen inclusief isolatie

Hallo, de aanbouw van mijn woning (begane grond appartement) is aan een opknapbeurt toe. Afmeting: 5.8 meter x 2.5 meter. - Platte dak vernieuwen (+ isolatie en gipsplaten binnen) met bitumen - Vloer vernieuwen (deel is nu zandcement met tegels, ander deel betonen kuip en hout. - Draaiende deel houten kozijn vernieuwen Kunnen jullie iets voor mij betekenen?


Renovatie Haarlem
donderdag 13 juni 2019

Kleine renovatie binnenshuis

Ik wil de volgende werkzaamheden uit laten voeren: 1. raam in buitenmuur plaatsen inclusief ventilatie (horizontaal 2 meter) 2. washok verplaatsen 3. woonkamer plinten gedeeltelijk vervangen Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Renovatie Haarlem
Offertes aanvragen