Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Gouda

Draagmuur verwijderen en balken plaatsen - Verbouwing - Gouda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Draagmuur verwijderen en balken plaatsen

De dragende muur tussen de woonkamer en keuken verwijderen. Hier moet een constructie voor geplaatst worden. (zie de rood omcirkelde muur in de bouwtekening)


Aannemer Gouda

Offertes voor verbouwing in Gouda aanvragen

Recente aanvragen uit Gouda

zaterdag 21 mei 2022

Lekkage luchtpijp repareren

Ik heb een luchtpijp die vanuit de badkamer door het dak naar buiten loopt en rondom de pijp lekt er water naar binnen. Dit zou ik graag willen laten repareren Waar bevindt het lek zich?: hellend dak Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Bergambacht
zondag 24 april 2022

Dak en gevel volledig renoveren.

Wij hebben een oude schuur die wij willen herbouwen. Slopen is niet mogelijk ivm vergunningen. Daarom willen we eerst het dak vernieuwen en daarna de wanden. 120 m. Het dak isoleren en nieuwe dakpannen aanbrengen. Het oude dak verwijderen. Ook de constructie moet vervangen worden ( de balken). De gevels moeten geheel gerenoveerd worden met hout afgewerkt en isoleren. 88m2.


Renovatie Bergambacht
dinsdag 13 juli 2021

Betonrot herstellen

Heb wat plekken betonrot onder het huis, wil dit graag repareren Zijn ongeveer 8 segmenten aangetast, gaat niet om de hele lengte, rond de 5 m2.


Renovatie Groot Ammers
woensdag 09 juni 2021

Beton reparatie buiten 5m2

Er moet wat beton reparatie gedaan worden op een paar plekken rond het huis buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Pleisterwerk


Renovatie Nieuwerkerk aan den IJssel
maandag 23 september 2019

Onderbalk van houten kozijn vervangen

Wij hebben aan onze voorgevel een onderbalk die verrot is lengte 3.34, de plekken zijn wel eens eerder verholpen, maar nu is de gehele onderbalk zeer slecht. Wij willen graag als dit mogelijk is de onderbalk vervangen, en als dit niet mogelijk is een soort overzetbalk, om zo een geheel nieuw kozijn nu nog uit te stellen. Is dit mogelijk, en wat zijn de kosten.


Renovatie Schoonhoven
zaterdag 04 mei 2019

Verzakt tuinhuis opkrikken en deels herstellen

Verzakt tuinhuis opkrikken en deels herstellen. Eventueel nog extra buitenwand timmeren en extra deur/raam plaatsen.


Renovatie Gouda
maandag 21 januari 2019

Tuinhuis opkrikken

In de goed te bereiken achtertuin staat een tuinhuis van 4,50 bij 3 meter met een overkapping van 1.50 meter breed. Daar deze verzakt is die het huisje te worden op gerikt en de ondergrond verstevigd.


Renovatie Gouda
donderdag 27 december 2018

Trespa en rolluiken reinigen

Wij zouden graag op onze tweede verdieping het trespa willen laten reinigen aan de zijkant en voorkant van de uitbouw. Daarbij zouden we graag aan de achterzijde van het huis op de 1e verdieping de rolluiken willen laten reinigen. Wanneer het mogelijk is ook graag alle ramen aan buitenzijde van het huis aan de voor en achterzijde.


Renovatie Gouda
maandag 27 augustus 2018

Waterleiding tussen het plafond herstellen

Ik heb lekkage geconstateerd van de waterleiding tussen het plafond. Werkzaamheden: 1. Plafond deels slopen 2 à 4 m2 2. Waterleiding van 3 meter repareren of nieuw aanleggen 3. Plafond aanhelen 4. Plafond spachtelputzen


Renovatie Gouda
woensdag 04 juli 2018

Zes balkons renoveren

Onze balkons bladderen aan de onderkant af, zijn zo ongeveer 10 jaar geleden helemaal gerenoveerd, maar de verf laat los aan de onderkant van de balkons. Graag een vrijblijvende offerte ontvangen hiervoor.


Renovatie Nieuwerkerk aan den IJssel
maandag 28 mei 2018

Chalet laten stellen

Ons (dubbel) chalet is aan één zijde verzakt. Hierdoor gaat de voordeur moeilijk open, omdat het kozijn van de voordeur niet meer haaks is. Het chalet moet dus opnieuw gesteld worden of anders moet het kozijn van de voordeur vervangen of opnieuw gesteld worden. Het is een dubbelchalet van 10 bij 6 meter.


Renovatie Stolwijk
maandag 30 april 2018

Chalet laten stellen

Ik wil ons dubbele chalet laten stellen. Het lijkt erop dat hij aan 1 zijde bijgesteld moet worden omdat het kozijn van de deur nu scheef is.


Renovatie Stolwijk
vrijdag 27 april 2018

Renovatie zolder na brand

-In de kleinste kamer op de zolder (zie O.I.R. op de foto) dit is de CV en wasmachine ruimte: Houten balk repareren (i.v.m. brand) en de schuine dak van deze ruimte isoleren en afwerken. -In de overloop (plafond onder nok) isoleren en afwerken -Dakdoorvoer ventilatiepijp reinigen of vervangen -Water en CV leidingen controleren (wellicht vervangen) -Elktra: kabel en stopcontact aanleggen -Barst in de gipsmuur repareren -2 opdek deuren vervangen


Renovatie Gouda
zondag 04 maart 2018

Chalet waterpas laten stellen

Het chalet van 15 meter lang en 7 meter breed opnieuw laten stellen. De ondergrond is van een laag repac met daar bovenop stelcon platen onder de gehele wagen. Er is namelijk lekkage en als het chalet niet recht staat kunnen wij dat ook niet verhelpen.


Renovatie Nieuwerkerk aan den IJssel
woensdag 21 februari 2018

Renoveren bedrijfspand met bovenwoning

Wij willen een compleet bedrijfspand met bovenwoning renoveren naar 1 woning over 2 verdiepingen. Er is gedeeltelijk geen fundering aanwezig. Er moet een nieuw dak komen en ook houtwerk aan de buitenkant moet eraf en een glazen pui (voor) moet eruit/veranderd worden. Dit mag dichtgemaakt worden. We hebben ook al met de gemeente gesproken.


Renovatie Berkenwoude
Offertes aanvragen