Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Emmen

Muur doorbreken (8m2) - Verbouwing - Emmen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Muur doorbreken (8m2)

Graag ontvang ik een offerte m.b.t het uitvoeren van een muurdoorbraak + het plaatsen van h profielen rondom. Hierbij de maatvoering van de draagmuur(halfsteens). De muur is 3m breed en 2,61m hoog. Let op! Wij willen ook nog vloerverwarming kamer/keuken dus moet de onderste bint/profiel diep genoeg in de vloer/fundering gemaakt worden zodat er voldoende ruimte is om de vloerverwarmingsbuizen in te kunnen frezen. Er ligt nu dik parket op de vloer die er nog uit gehaald wordt. Aan de keukenkant zitten nog een keukenblok vast aan de draagmuur. Deze mag weg, zodat alleen het rechte keukenblok blijft staan. Ook zitten er nog een aantal stopcontacten in de draagmuur. Zie fotos. Zie tevens de constructieberekening/tekening. Er is inmiddels een vergunning verleend door de gemeente. Ik verneem graag uw vrijblijvende prijsopgave.


Aannemer Emmen

Offertes voor verbouwing in Emmen aanvragen

Recente aanvragen uit Emmen

maandag 03 juli 2023

Trap en balustrade zandstralen

Ik zou graag mijn trap en balustrade gezandstraald willen hebben Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Ter Apel
woensdag 16 januari 2019

Spouwmuurvervuiling schoonmaken

In 100 jaar oude woning dienen de spouwmuren schoongemaakt te worden. Spouwmuurvervuiling aanwezig, daardoor is geen na-isolatie mogelijk. Met knipvoeg.


Renovatie Emmen
donderdag 30 augustus 2018

Betonvloer laten storten in een schuur

Onze bestaande veranda heeft een verrotte vloer. De vloer zijn we er nu aan het uithalen en we willen deze laten vervangen voor een betonnen vloer wat goed is afgewerkt. De veranda staat op stiepen. De vloer zijn balken met daarop houten platen met gelijmde buitentegels er op. De houten vloer en tegels verzakken en we willen de gehele vloer laten vervangen door beton met daarop tegels of iets dergelijks. Of alleen een betonnen afwerklaag. In het dichte gedeelte van de veranda moeten wel tegels gelegd worden. Graag ontvangen we een prijsindicatie met daarbij de omschrijvingen van het werk. Heeft u mogelijk een andere idee om de vloer te vervangen dan horen wij dit ook graag. We willen in de toekomst geen verzakkingen en zoeken een definitieve oplossing. Mogelijk kunnen we zelf het voorwerk verrichten. De voorbereiding doen we dus zelf. Het gaat om totaal zo'n 35 m2 vloer.


Renovatie Emmen
dinsdag 22 mei 2018

Divers onderhoud om de nieuwe woning

Met ingang van 2 augustus 2018 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Op basis van een bouwkundig rapport zou ik graag een offerte willen aanvragen voor de volgende werkzaamheden, alsmede een richtlijn voor het mogelijk aanvangen van deze (indien mogelijk in de week van 6 augustus 2018): - Vloerbalken vervangen en vloerbeschot aanhelen/herstellen, als gevolg van vocht in de gemetselde fundering; - Funderingsmuren behandelen met een schimmel afdodend middel + aanbrengen vochtregulerende bodemafsluiter; - Binnenmuren injecteren, inclusief kelder in verband met optrekkend vocht, waarvan de uitkomst van de vochtmeting te hoog is. Of een totaal herstelplan indien nodig. - Vervangen van dakpannen met gebreken en/of breuken van het hoofd dak van de woning. Eventueel het impregneren van de buitengevels aan voor- en zijkant (achterzijde wordt in de nabije toekomst uitgebouwd). - Voegen herstellen van de buitengevel.


Renovatie Klazienaveen
donderdag 22 februari 2018

Asbestzeil verwijderen

In de bijkeuken ligt 10,5 m2 niet hechtgebonden asbestzeil (verlijmd) en er zit 15 m2 hechtgebonden asbestplafondplaten gespijkerd. Aan de grenzende garage zit ook 15 m2 plafondplaat gespijkerd. Totaal dus 40,5 m2 asbest. Er is al een asbest rapport en een vergunning.


Renovatie Emmen
vrijdag 05 januari 2018

Schoorsteen renoveren en noklekkage verhelpen

Graag willen wij onze schoorsteen laten renoveren er is lekkage in de nok. Het betreft metselwerk, lood en top laag. Eventueel is het ook mogelijk om het dak in zijn geheel te vlakken gezien het rookkanaal niet echt nodig is. Graag zouden wij met u een afspraak willen maken om zo de mogelijkheden te kunnen bespreken en een prijsopgave te kunnen ontvangen. De woning is 12 meter hoog.


Renovatie Coevorden
zaterdag 16 december 2017

Asbest verwijderen

Er zit vermoedelijk pical-plaat (asbest? ) opeen deurkant van de vlieringkast, waar tevens de cv ketel hangt. Dit willen wij er graag af hebben.


Renovatie Sleen
vrijdag 13 oktober 2017

Asbest golfplatendak verwijderen van garage

Wij willen de golfplaten laten verwijderen en de garage is ongeveer 8 meter bij 2,30 meter. Weerskanten dak opp. Vlak


Renovatie Exloo
maandag 10 april 2017

Kachelpijp met asbest saneren

In onze woning zit een kachelpijp met asbest. Deze was aangesloten op een open haard. Omdat we een nieuwe haard willen plaatsen die hoger is. Willen we graag de asbestpijp gesaneerd hebben. Op de begane grond is de kachel pijp rondom gemetseld. Onbekend of dit op de bovenste twee verdiepingen ook het geval is.


Renovatie Oosterhesselen
zaterdag 03 december 2016

Bijkeuken isoleren en afwerken

Wij hebben een bijkeuken van ongeveer 3 x 4 meter, die halfsteens is gemetseld. Wij willen de wanden en vloer laten isoleren en daarna laten afwerken met wand- en vloertegels. Er moet ook een lichte lekkage via het dak worden verholpen. Wij maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna uw offerte.


Renovatie Emmen
dinsdag 25 oktober 2016

Schuimbetonvloer storten

Ik wil graag in de keuken en de woonkamer een schuimbetonvloer laten storten. De oppervlakte is ongeveer 34 m2 en zal 30 cm diep zijn. De vrijstaande woning is goed bereikbaar.


Renovatie Odoorn
zondag 07 augustus 2016

Houtworm bestrijden

Ik vind op zolder zeer veel vliegende en ook dode kevertjes. Deze komen ook door zolderluik naar de 1e verdieping. Ik denk dat het houtwormen zijn. Kunt u komen kijken en de kevertjes/houtworm bestrijden?


Renovatie Barger Compascuum
dinsdag 02 augustus 2016

Red cedar gevelbekleding en dakramen vernieuwen

Ik wil mijn gevelbekleding laten vervangen. Western red ceder. Het gaat om 15 m2 op de bovenverdieping van ons huis. Tevens wil ik 2 dakramen laten vervangen.


Renovatie Emmen
woensdag 27 juli 2016

Diverse renovatie- en onderhoudswerk

Er moeten directe herstel werkzaamheden aan de woning gedaan worden waar ik graag een offerte voor wil. Ik voeg een PDF brief met de beschrijving hiervan toe aan deze opdracht. Hellend dak - De boeiboorden ter plaatse van de aanbouw vernieuwen (lengte boeiboorden 4 meter); Schoorsteen - Het loodwerk nazien en waar nodig herstellen/vernieuwen Schilderwerk - Het buitenschilderwerk in zijn geheel uitvoeren. Bij schilderwerk rekenen op stop- en vulwerk (twee deuren en twee kozijnen). Vloeren - In de aanbouw is de betonvloer verzakt, deze moet in zijn geheel worden vervangen (15 m2). Kelder - Het kozijn in zijn geheel vervangen (van een klein raampje 40 bij 50 cm).


Renovatie Valthermond
dinsdag 14 juni 2016

Houtwormbestrijding in huis

Ik zou graag gratis informatie willen over houtwormbestrijding(offerte). In de kelder is overduidelijk te zien d.m. v de gaatjes in het hout en houtpoeder op grond dat we last hebben. Zou graag willen weten wat het kost om het te bestrijden indien mogelijk is en willen weten in hoeverre het aangetast is ook met name verder in de woning. Is een oude woning en veel van hout :(. Zie je gaatjes in het hout: Ja. Zie je boormeel liggen: Ja


Renovatie Ter Apel
Offertes aanvragen