Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Delft

Verbouwing bendenverdieping - Verbouwing - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verbouwing bendenverdieping

Wij willen graag een verbouwing voor de beneden verdieping. Nieuwe vloer incl. Vloerverwarming, nieuwe keuken, toilletrenovatie en traprenovatie. Ook moet er een draagmuur uit en een deurgat gedicht worden. Verder moeten de muren in de woonkamer gestuct worden en stopcontacten verplaatst worden.


Aannemer De Lier

Offertes voor verbouwing in Delft aanvragen

Recente aanvragen uit Delft

vrijdag 30 december 2022

Erker renoveren

In bestaande erker is het kozijn slecht. Dit moet vervangen worden door een hardhouten kozijn. In het kozijn moeten het bestaande Glas in Lood bovenramen worden overgezet in dubbelglas. Het overige glas ook gaar dubbel glas. Boven de eker zijn de stenen gescheurd. Deze moeten ook worden vervangen


Renovatie Delft
maandag 31 oktober 2022

Nieuwe branddeur plaatsen

De vorige brandwerende deur is kapot gegaan, graag hiervoor een vervangende deur. Het gaat hier puur om functionaliteit dus de deur mag zo goedkoop mogelijke materialen bevatten.


Renovatie Delft
zaterdag 02 april 2022

7m daklood vervangen + 7m2 houten gevel vervangen voor keralit

Ik heb een huis gekocht waar ik het houtwerk graag zou willen vervangen voor Keralit. Het gaat ongeveer om 7M2. Verder is er 7 meter lood aan vervanging toe door loodvervanger. Ook staat er een oude schoorsteen op voor een openhaard. Deze ziet er erg oud uit en is wellicht ook aan vervanging toe. Is het mogelijke om hiervan een kosteninschatting te maken? In de bijlage een overzicht van de woning. Mocht er meer informatie nodig zijn dan hoor het het graag.


Renovatie Delft
maandag 12 augustus 2019

Beton balkon repareren

Repareren van het beton van een balkon. 1 meter ongeveer, moet opnieuw gestuct worden.


Renovatie Den Hoorn
dinsdag 16 april 2019

Camera inspectie rookgasafvoer appartementen complex

Namens ons bestuur en TD onderstaand onze vraag, In ons appartementen complex, bouwjaar 2006, zijn diverse HR CV ketels vervangen. Er is enige verwarring ontstaan over de rookgasafvoeren. Wel of niet vervangen en wanneer? Inspecteren jullie ook de kanalen om advies te geven aan onze VvE. Zo ja, bevat de inspectie alle kanalen of steekproefsgewijs en wat zijn de kosten? Het gaat om 15 woningen en bestaat uit 4 etages. Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet. Mail 23/04: Wilt u aub zo vriendelijk zijn om eventuele reacties te mailen naar onze voorzitter dhr. P. Bommelé? (p.bommele@hotmail.com). Zelf ben ik op vakantie t/m 30 april.


Renovatie Delft
donderdag 16 augustus 2018

Opknappen van de hal

Ik wil graag een prijsindicatie voor het opknappen van de hal van mijn appartement. Het gaat om een groot aantal relatief simpele klussen. De belangrijkste zijn: - Het sauzen van het behang in de gang (L-vorming 4.50 x 4.60 meter, minus 8 deuren); mogelijk moet het behang hier en daar ook wat gelijmd worden i.v.m. loslaten. - Het schilderen van de binnenkant van mijn voordeur (de buitenkant is reeds gedaan). - Het aanbrengen van een deurspion in de voordeur. - Het ophangen van een drietal (nieuwe) plafondlampen. - Het monteren en ophangen van een (nieuwe) kapstok. - Het plaatsen van nieuwe plinten in de gang. De klus moet bij voorkeur in september maar uiterlijk eind oktober zijn uitgevoerd.


Renovatie Delft
vrijdag 22 juni 2018

Lekkage boven kantelraam verhelpen

Bij fikse buien waait het water waarschijnlijk onder de dakpannen, waardoor er water boven het kantelraam, bij het hout, naar beneden komt. We zijn eigenaar van het huis en wonen in China. Telefoonnummer is van de huurders.


Renovatie Delft
donderdag 18 januari 2018

Renovatie van een monumentale stal

Bij ons op het terrein staat een stal, monument. Deze moet gerenoveerd worden. Er is een rapport van monumentenwacht aanwezig.


Renovatie Delft
donderdag 21 december 2017

Houten vloer verstevigen op 1e etage

Ik wil onderzoeken of het mogelijk is- en hoeveel het kost, om de vloer te verstevigen en egaliseren in één kamer (3.69 x 2.99 meter) van een houtbouw vloer op de 1e verdieping van een huis uit 1967. Doel: kamer op de 1e verdieping, nu op houten vloerconstructie, geschikt maken om gewicht te dragen van vleugelpiano en een loodzware isolerende geluidscabine, samen circa 1227 kg. Voor gebruik van de geluidscabine is het belangrijk dat de vloer extreem vlak is, en nauwelijks hoger wordt dan hij nu is (zodat er extra ruimte blijft tussen plafond en geluidscabine). We dachten bijvoorbeeld aan verstevigen met 2 stalen balken van dragende muur naar dragende muur? We hopen dat dit zou kunnen ofwel in de lengte van de kamer = 3.69 meter ofwel in de breedte van de kamer = 2.99 meter (Tweede bijlage is een plattegrond van de betreffende verdieping; het gaat om de slaapkamer die grenst aan de badkamer). Het gaat om een huis dat te koop staat en waar we op willen bieden. We zouden een globale indicatie van de kosten en mogelijkheden willen hebben, om daar bij ons bod rekening mee te kunnen houden. Helaas is mijn informatie over het huis op het moment nog beperkt, ik weet bijvoorbeeld niet zeker welke muren dragend zijn. Periode: binnen 3 tot 4 maanden.


Renovatie Den Hoorn
woensdag 07 juni 2017

Boeidelen laten vervangen door Trespa

Ik woon in een hoekwoning waar om de tuin een gemetselde muur loopt. Daarboven bevinden zich houten panelen die aan vervanging toe zijn en ik overweeg om daar antracietkleurige Trespa platen van 60 cm hoog te laten aanbrengen. De totale lengte bedraagt ongeveer 30 meter. Ik wil een afspraak maken om het werk hier te bespreken en in te meten en ontvang daarna graag uw plan van aanpak en offerte.


Renovatie Delft
donderdag 26 januari 2017

Werkplaats en kantoor opknappen

Werkplaats en kantoor opknappen: - isolatie aan een muur maken, met metalen profiel en steenwol; - elektra installeren; - metalen plafond (Metalstuc) maken en lampen ophangen. Ik zorgt voor het materiaal. Elektriciteitsplan: 1. 20x dubbele contacen met aarde installatie 2. 4x afwisselend switches 3. 6x LED lampjes in het plafond 4. 1x voeding voor de machine 400V 40 amp aanleggen Bij voorkeur per email uw eerste reactie geven en een voorstel doen voor een afspraak.


Renovatie Delft
woensdag 07 september 2016

Expertise en herstel van een balkon

Het is onduidelijk of de 2 balkons (op 3 meter hoogte) betrouwbaar zijn of niet, er zijn scheuren zichtbaar met roest aan de onderzijde, vloeroppervlakte lijkt op orde. Is herstel nodig? Wat is de oorzaak van de scheuren en roestvorming? Is er sprake van betonrot? Is het een (on)veilige situatie? Wat kost herstel?


Renovatie Delft
zaterdag 20 augustus 2016

Houtrot bij einde draagbalk onder schuin dak herstellen

Houtrot bij einde draagbalk onder schuin dak herstellen. De plek is vrij groot; nadat ik het verf weggehaald had, kon ik een groot deel van het hout wegvegen/opzuigen. Ik kan er foto van sturen.


Renovatie Delft
donderdag 07 juli 2016

Asbest platen vervangen door Keralit

Het betreft een offerte aanvraag om de asbestplaten van de buitengevel te laten vervangen voor Keralit. Het betreft een appartementen complex van 8 appartementen. Er is nog geen asbestinventarisatierapport aanwezig.


Renovatie Delft
donderdag 02 juni 2016

Deuren vervangen, pleisteren en schilderwerk

Graag wil ik 3 binnendeuren vervangen, verven en eventueel de kozijnen ook. Ook wil ik 20 m² muren behangen. Een muur glad maken van 4.7 x 2.55 meter. Ik moet de materialen kopen.


Renovatie Delft
Offertes aanvragen