Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Assen

draagmuur verwijderen - Verbouwing - Assen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

draagmuur verwijderen

Ik zoek een constructeur die de berekening kan maken om de vergunning aan te kunnen vragen voor het verwijderen van de draagmuur.


Aannemer Norg

Offertes voor verbouwing in Assen aanvragen

Recente aanvragen uit Assen

maandag 26 juni 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Twee dichte, redelijk smalle trappen in een oude woning hebben verf- en tapijtlijm resten. Beide trappen wil ik gaan beitsen dus verf en lijm moet er allemaal af. Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Assen
dinsdag 14 maart 2023

Verwijderen van tapijt en tapijtlijmresten

Herstel van de vloer en verwijdering van tapijt en tapijtlijmresten Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: vlekken en krassen verwijderen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Assen
maandag 14 november 2022

2 Trappen zandstralen

We hebben een trap die geschilderd is (beneden) en dezelfde trap boven (niet geschilderd). Deze willen we weer in oude staat hebben. Dit middels zandstralen. Graag ontvangen we een offerte hiervoor.


Renovatie Assen
zaterdag 20 juni 2020

Asbest luchtafvoerpijp laten verwijderen

Ik wil luchtafvoerpijp laten verwijderen van badkamer op 1e etage, dit betreft een korte pijp die vanaf badkamerplafond doorloopt naar vliering en naar buiten toe in het dak. ik schat dat de pijp niet langer is dan 1 meter


Renovatie Assen
zaterdag 25 augustus 2018

Vloer woonkamer en hal vervangen

Ik heb waterschade gehad in mijn woonkamer en hal. Hierdoor is een groot gedeelte van de laminaatvloer in mijn woonkamer en de hal beschadigd. De vloer in de gang moet volledig vervangen worden en in de woonkamer deels. De betonvloer is ook nog vochtig. De oppervlakte is ongeveer 25 m2. Nadat de vloer gedroogd is dient er een nieuwe laminaatvloer gelegd te worden. De offerte zal worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij, na goedkeuring dient de vakman de vloer te leggen.


Renovatie Assen
donderdag 05 april 2018

Plafond herstellen na waterschade

Ik wil graag mijn plafond laten herstellen. Ik heb waterschade gehad en nou moet er een stuk van vijf vierkante meter vervangen worden. Ook dient deze opnieuw gestuct te worden.


Renovatie Assen
maandag 26 maart 2018

Waterschade repareren aan plafond en vloer

Wij hebben waterschade aan het plafond. Dus delen van het plafond moeten vervangen worden en opnieuw gestuct worden.


Renovatie Assen
zondag 01 oktober 2017

Asbest afvoerpijp verwijderen

Het betreft het verwijderen van een waarschijnlijke asbest afvoerpijp van ongeveer 3 meter. De pijp loopt van het plafond van de douche naar het dak. Graag laten wij deze pijp zo snel mogelijk verwijderen.


Renovatie Norg
woensdag 27 september 2017

Nieuwe woning opknappen

Badkamer van 5 m2 wil ik opnieuw laten betegelen, zowel de vloer als de wanden. Tevens moet het badkamermeubel vervangen worden. De keukenvloer van 15 m2 is nu van laminaat en ik wil graag een pvc vloer. Wandpaneel van 4 bij 2,5 meter monteren in de woonkamer. In de slaapkamer van 4,90 bij 2,70 meter moet ook de laminaat vloer door een pvc vloer worden vervangen. Tevens wil ik het houtwerk buiten laten oliën of waxen, er moet even gekeken worden wat het beste is. Graag ontvang ik een offerte.


Renovatie Assen
donderdag 21 september 2017

Betonvloeren aanbrengen in en achter een woning

Ik ben een oude vrijstaande woning uit bouwjaar 1954 aan het renoveren. Het wordt een MECwoning. In de woning dient een betonnen vloer gestort te worden op de begane grond. De afstand straat tot voordeur is 2 meter. De vloer krijgt 3 verschillende diktes. Er is een deel van 40 m² van 20 cm, 18 m² van 11 cm en 4 m² van 5 cm dik. In het geheel is het 1 vloer. De wapening met daarop vloerverwarming leg ik zelf aan. Wel laat ik graag de binnenwanden voorzien van een isolatiestrook. Als 2e vloer wil ik achter de woning een betonvloer van 10 cm dik laten aanbrengen van 6 x 6 meter. Ook deze plek is goed bereikbaar. Graag zie ik uw advies en bijbehorende prijsopgave tegemoet. Ook hoor ik graag wanneer u tijd hebt voor deze klus. In mijn planning kan die rond eind oktober worden uitgevoerd.


Renovatie Vries
woensdag 19 juli 2017

Asbest golfplaten verwijderen

Ik heb een woning op het oog om te kopen, maar op drie bijgebouwen zitten asbestplaten. Voordat ik een bod doe zou ik graag willen weten hoeveel de verwijdering ongeveer kost. Het gaat om totaal ongeveer 350 vierkante meter aan golfplaten.


Renovatie Zuidlaren
maandag 27 maart 2017

Schilder- en vloerwerk in de woning

Ik wil een aantal klussen laten doen. Ten eerste het sauzen van de muren en ten tweede het leggen van laminaat, inclusief ondervloer en plinten. Het totaal te leggen laminaat is 70 m² en betreft twee slaapkamers, de hal, de keuken en eet/woonkamer. Het sauzen betreft de eet/woonkamer en twee slaapkamers en de hal. Slaapkamer 1 is 3.075 x 4.490, slaapkamer 2 is 2.275 x 3.090 meter, de eet/woonkamer is 4.861 x 7.200 meter en de hal is 7.114 x 1.650 meter.


Renovatie Borger
maandag 06 februari 2017

Asbest verwijderen van huis- en schuurdak

Ik wil graag asbest laten verwijderen van het huis- en schuurdak.


Renovatie Assen
donderdag 26 januari 2017

Fundering van het huis herstellen

Ik overweeg om een huis te kopen waarvan de vloer van de aanbouw van beton is maar niet meer helemaal vlak met scheuren in de muur tot gevolg. Het voorste gedeelte van het huis heeft een houten vloer die niet goed meer is en hier wil ik graag ook beton hebben om vloerverwarming te kunnen plaatsen. Kunt u mij een offerte geven van het herstellen van de beton vloer van ongeveer 90 m2 en het vervangen van de houten vloer van ongeveer 25 m2.


Renovatie Appelscha
zondag 11 september 2016

Asbest plafondplaten verwijderen

Asbest plafondplaten in garage moeten verwijderd en afgevoerd worden.


Renovatie Assen
Offertes aanvragen