Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Amstelveen

Doorbraak binnen draagmuur - Verbouwing - Amstelveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Doorbraak binnen draagmuur

Graag uw aanbieding voor de doorbraak van een halve draagmuur (2.1 meter max.) tussen woonkamer en keuken. Een deel ervan is ooit eerder weggehaald


Aannemer Amstelveen

Offertes voor verbouwing in Amstelveen aanvragen

Recente aanvragen uit Amstelveen

donderdag 10 augustus 2023

Balkon betonrot herstellen

Wil graag wat betonrot onder mijn balkon laten herstellen


Renovatie Amstelveen
dinsdag 27 juni 2023

Stenen monumentale paaltje repareren

Mijn stenen paaltje is stuk gereden door een auto. Deze zou ik graag gerepareerd zien hebben.


Renovatie Amstelveen
dinsdag 07 juni 2022

Betonrot herstellen

Aan een betonnen zuil op de 2e verdieping komt het beton los van de wapening. Ik zoek een vakman die dit voor mij kan herstellen.


Renovatie Amstelveen
woensdag 22 december 2021

Reparatie van betonrand balkon 7 meter breed

De betonrand van balkon mijn brokkelt af wat voor lekkage zorgt. Het balkon is op 1 hoog en grenst aan de aanbouw. Ik zou graag nieuw beton willen aanleggen op de rand. Het balkon is 7 meter breed.


Renovatie Amstelveen
zaterdag 26 juni 2021

Betonrot herstellen

Balkon rand en rand aan de voorkant herstellen. Aan de buitenkant zit een rand voor en achter waar blazen op staan en slijk uitkomt. Iedereen in het blok heeft last van betonrot en bij 1 huis is dit probleem opgelost. Wij hebben het al meerdere keren proberen op te lossen maar te vergeefs. Nu weet ik wel precies wat zij gedaan hebben bij het ene huis waarbij het nu wel gelukt is om de betonrot weg te halen. Ik wil graag dezelfde methode gebruiken als mijn buren.


Renovatie Amstelveen
vrijdag 07 september 2018

Betonrot repareren

Mijn betonnen afdak bij mijn voordeur krijgt gebreken. Deze bladdert namelijk af. De afdak is ongeveer 150 bij 70 cm.


Renovatie Amstelveen
vrijdag 08 juni 2018

Reparatie van plafond na waterschade

Twee maanden geleden hebben mijn bovenburen een lekkage gehad die schade aan mijn badkamer plafond heft veroorzaakt. Die lekkage is verholpen en ik heb op advies van een lekdetectie bedrijf 2 maanden gewacht voor reparatie. Nu wel ik het inmiddels graag laten reparen. De plek is ongeveer 80 cm lang en 30 cm breed. Ik heb een foto van de schade toen deze nog nat was (en wat kleiner) toegevoegd. Inmiddels is het droger (geen idee of het helemaal droog is) dan op de foto.


Renovatie Amstelveen
vrijdag 01 juni 2018

Betonreparatie uitvoeren

De betonnen balken van mijn hoekwoning net boven de deuren dienen te gerepareerd of vervangen Het gaat om 12 meter horizontale balken met scheuren. Aan de voorzijde is dit dan 6 meter en aan de achterzijde ook 6 meter. De hoogte hiervan is ongeveer 2.50 meter.


Renovatie Amstelveen
zondag 27 mei 2018

Asbestplaten laten verwijderen

Er zijn asbest cement platen op het plafond (oppervlakte is 3.8 x 3.8 meter) van mijn kelder die redelijk gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Echter weet ik niet zeker of het wel echt asbest is, dus ik zoek iemand die dit voor mij kan controleren en vervolgens, als het nodig is, ook weghalen en afvoeren. De kelder is makkelijk toegankelijk.


Renovatie Amstelveen
woensdag 25 april 2018

Huis op laten knappen

Ik wil een hangtoilet laten monteren. Het betreft ook het plaatsen van laminaat


Renovatie Amstelveen
donderdag 08 maart 2018

Beton gootje repareren

Op 1 plaats is er een lek. Boven en onder repareren.


Renovatie Amstelveen
donderdag 15 februari 2018

Verhelpen van betonrot

Wij hebben last van betonrot, aan de onderkant lekt het water. Het gaat om een oppervlak van 6 meter breed bij 1.5 meter diep. Wij zoeken iemand die dit kan komen verhelpen.


Renovatie Amstelveen
zaterdag 10 februari 2018

Funderingsversterking bij een 2-onder-1-kap woning

Bij een 2-onder-1-kap woning uit 1910 moet een inpandige funderingsversterking worden uitgevoerd, bestaande uit onder andere het inheien van 17 stalen buispalen (diameter 219/273 inheiniveau 13,5m -NAP), het inzagen van inkassingen en het inboren en verlijmen van ankers. Tevens graag het leveren en aanbrengen van schoon zand tot onderkant EPS platen, leveren en aanbrengen EPS ondervloer, leveren en aanbrengen van wapening, storten van beton en aanwerken van de inkassingen met vuil metselwerk. Totale oppervlakte circa 100 vierkante meter. Bestaande (houten) vloeren worden voorafgaand aan de werkzaamheden verwijderd. Graag in eerste instantie een globale indicatie van de kosten en een mogelijke startdatum uiterlijk begin april (anders heeft reageren geen zin).


Renovatie Amstelveen
donderdag 01 februari 2018

Vloerbalken controleren

Door een bouwkundig inspecteur is geconcludeerd dat mijn benedenvloer aan het verzakken is. Dit is gedaan door de bouwkundig inspecteur van eventuele kopers van mijn woning. De houten balken onder de beneden vloer moeten worden nagekeken en waar nodig vervangen worden.


Renovatie Amstelveen
dinsdag 31 oktober 2017

Balkon herstellen

De betonnen balustrade van het balkon brokkelt af en tegelwerk laat los. Liefst willen we herstel van beton en nieuw tegelwerk.


Renovatie Amstelveen
Offertes aanvragen