Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Zwijndrecht

Schutting plaatsen ~45m2 - Tuinaanleg - Zwijndrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schutting plaatsen ~45m2

Het plaatsen van een nieuwe schutting, dit betreft: Een schutting van gladde beton palen + onderplaten met douglas schermen 21 planken. Ik had ook 1 poort in de schutting gewild. Het gaat in totaal om ~45m2. In welke houten afsluiting(en) heb je interesse?: betonpalen met daartussen houten panelen of planken Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: houten panelen of planken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Hovenier Zwijndrecht

Offertes tuinaanleg in Zwijndrecht vergelijken

Recente opdrachten in Zwijndrecht

zaterdag 20 april 2019

Nieuwbouw tuin aanleggen

Wij wonen sinds kort in een nieuwbouw rijtjeshuis. De schuttingen worden volgende week gezet. Daarna zouden we het prettig vinden om naar de tuin te gaan kijken. Het gaat om een achtertuin van 5.5 bij 12 m (ongeveer). Met daarin al een tuinhuisje en momenteel een schutting achter de parkeerplaats. Deze mag eruit, mits er een poort (waar de auto doorheen kan) helemaal achterin de tuin blijft staan. Ik heb 1 foto ingevoegd, zodat jullie er een beter beeld bij krijgen. We willen graag een mix van terras en planten, ook gras is geen probleem.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Puttershoek
maandag 14 augustus 2017

Tuinen aanleggen

Heer/mevrouw, Wij zouden graag een vrijblijvende offerte laten maken voor het geheel opknappen van 2 achtertuinen 6 x 11 meter en 2 voortuinen 6 x 3 meter en 6 x 7 meter in Zwijndrecht. Verwijderen jullie ook grote coniferen? Wij hebben namelijk 3 hele grote in onze tuin staan. Verder gaat het om het leeghalen van de tuin, ophogen, antraciet tegels van 60x60 leggen, gras of kunstgras, 6m schutting incl poort en stenen plantenbak. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet,


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
donderdag 08 juni 2017

Tuin opnieuw aanleggen

Oude bestrating eruit. Nieuw tuinhuis erin oude eruit en nieuw tuinhek erin en oude eruit. Tuin ophogen is verzakt op verschillende plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
maandag 19 december 2016

Composiet vlonderplanken aanleggen

Wat kost het om een composiet planken vloer te leggen? Mijn tuinkamer is 5 meter x 3 meter. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden. De planken komen op betonstenen van 1 bij 1 meter. Ik hoor het graag van u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
donderdag 02 juni 2016

Tuin aanleggen

Egale ondergrond ophogen en een gedeelte bestraten en gedeelte kunstgras. Stukje schutting plaatsen met poort. De totale tuin is 5 bij 8 meter. Er zal 20 m2 bestraat moeten worden en 20 m2 met kunstgras gelegd moeten worden. De oude tegels dienen verwijderd te worden en te worden afgevoerd. Er zullen 1.50-2 schuttingdelen geplaatst moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
woensdag 02 juli 2014

Voortuin aanleggen

Graag offerte voor het aanleggen van een voortuin. Het betreft het leggen van grind met tegels van 50 x 50 cm met in het midden een rij met planten. Oppervlakte is 20 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
vrijdag 31 augustus 2007

Hovenier

Het aanleggen van een composiet houten terras in de achtertuin. Materialen zoals composiet planken, regels, zand etc. is al aanwezig. Het zand heeft alleen maar te worden ge-egaliseerd en de regels en planken kunnen na plaatsing van anti-worteldoek gelegd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
dinsdag 19 april 2005

Hovenier

Onze achter tuin is op dit moment niet aangelegd. Wij willen hier twee terassen realiseren. De afmeting van de tuin is 7x5 m. Hoe groot de terassen moeten worden weet ik nog niet. Tussen de terassen komt grind en een border die ik zelf wil beplanten. Op dit moment is er niets. Er moet een zandbed aangelegd worden en twee putjes naagekeken. In de voortuin willen we een nieuw pad laten aanleggen. DE voortuin is ongeveer 4 meter diep. Het pad moet bij de voordeur breder worden zodat we daar eventueel nog kunnen gaan zitten. We hebben nog geen bestratingsmaterialen en denken zelf aan getrommelde klinkers. In overleg nog graag een eventueel patroon bespreken


Tuinaanleg en tuinonderhoud Puttershoek
Offertes aanvragen