Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Woerden

Tuin onderhouden - Tuinaanleg - Woerden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin onderhouden

Ik zoek een vakman die voor mij mijn tuin kan snoeien. Het gaat om de voortuin en achtertuin. Ik vind het lastig om te zeggen hoe groot de klus is, het lijkt mij handig als de vakman even langs komt voor een offerte.


Hovenier Linschoten

Offertes tuinaanleg in Woerden vergelijken

Recente opdrachten in Woerden

woensdag 14 juni 2023

Tuin aanleggen

Nieuwe Graszoden & snoeien/verwijderen beplanting Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harmelen
dinsdag 23 mei 2023

Tuin aanleggen

Verwijderen van oud grind en worteldoek. En vervangen voor nieuw worteldoek en grind. Tevens het oude grind afvoeren. De oppervlakte is +/- 5x3,3 Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kamerik
woensdag 26 september 2018

Achtertuin aanleggen

In de bijlage zit een tekening van ons tuinidee (37 m2). We willen het grootste gedeelte van de tuin betegelen. Op enkele plekken willen we verhoogde bloembakken. Daarnaast moet de tuin zo'n 12 cm worden opgehoogd aan de kant van het huis, en zo'n 20 cm aan de kant van de schuur, met een afstap van zo'n 10 cm naar de poort toe. Mogelijk willen we een elektriciteitskabels doortrekken naar de bloembakken voor een lampjes. Afhankelijk van de kosten kunnen we zelf de bestrating verwijderen en de ophoging regelen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harmelen
maandag 30 juli 2018

Voortuin renoveren

We willen graag onze voortuin herinrichten, inclusief nieuwe bestrating. De voortuin is ongeveer 40-45 m2 in omvang. We willen graag een relatief brede strook aan de kant van het huis bestraten en een pad laten aanleggen richting van de straatzijde. Daarvoor zal eerst de bestaande begroeiing en bestrating verwijderd moeten worden en afgevoerd. Hierna moet er opgehoogd worden en nieuwe bestrating gelegd. Het zal gaan om ongeveer 25 m2. De beplanting zal ik zelf verzorgen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
zaterdag 05 mei 2018

Tuin opnieuw aanleggen

Onze tuin van ongeveer 45 m2 willen we graag opnieuw aan laten leggen. Daarvoor moet het volgende gebeuren: Tuin ontruimen: - ongeveer 40 m2 betontegels verwijderen - 5-6 strekkende meter gemetseld muurtje verwijderen + inhoud wegbrengen Tuin aanleggen: - Leggen van ongeveer 32 m2 kunstnatuurstenen tegels - Leggen van grasmat van ongeveer 4 m2 - Metselen van bak van oneveer 4 meter lang, 30 cm breed en 20 cm hoog - Beplanten van de bak met o.a. hortensia's - Plaatsen van 2 leibomen achter in de tuin die hele jaar begroeid zijn - Maken van afdakje, bitumen, 5 meter lang, 1 meter breed, schuin aflopend. Daarnaast willen we nog een houten schutting met betonnen palen plaatsen van ongeveer 14 strekkende meter + 5 strekkende meter, maar dit moeten we nog met de buren overleggen. Daarom graag als stelpost opnemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
zondag 25 maart 2018

Tuin volledig en compleet opknappen

We hebben een nieuwe woning gekocht en willen daar enkele veranderingen in de tuin aanbrengen. Werk 1: Aan de zijkant van het huis staan diverse hoge coniferen (zie foto). Deze willen we allemaal gerooid, inclusief verwijderen wortels. We willen hier het bestaande paadje verbreden naar circa 80 cm om met de fiets achterom te kunnen gaan (lengte vanaf weg is circa 16 m). Zo'n 30% van het pad met betonklinkers ligt er al. Daarnaast willen we naast het huis een schutting plaatsen met een poort erin. Circa 7 m breed. Werk 2: Verwijderen grind en helft bestraten met vierkanten klinkers van elders uit de tuin. Rest nieuwe graszoden aanleggen (foto) Werk 3: Ronde terras verwijderen (zie foto). Vierkanten klinkers gebruiken/recyclen voor plek waar grind lag (werk 2). Uitgraven tbv trampoline van diameter 4 m die ingegraven moet worden. Inclusief drainage aanleggen. Werk 4: grond uit uitgraven trampoline gebruiken voor ophogen van een terras van circa 4 bij 4 meter in de hoek van onze tuin . Daar moet een verhoogd terras (circa 80 cm) komen met een natuurlijk talud. Aan een kant moet het terras aangevuld worden tegen de dijk (zie foto). NB: ik kan helaas maar 1 foto bijvoegen. Overige foto's zijn dus beschikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Linschoten
maandag 18 juli 2016

Houten beschoeiing damwand aanleggen

Als tuinafscheiding met achtergelegen vijver over 22 meter aanleggen van een beschoeiing. De waterdiepte is 60 cm. De hoogte boven water is 45 cm. S.v.p. eerst een globale indicatie, geen offertebezoek. Tuin is niet bereikbaar met grote machines.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bodegraven
zaterdag 21 februari 2015

Complete tuin renoveren

Bestaande tuin in z'n geheel opknappen en renoveren. Gazon en coniferenhaag zomerklaar maken. Tuin gedeeltelijk herinrichten. Nieuwe beplanting (ong. 20 m²). Looppad opnieuw aanleggen (ong. 10 m²) . Gaat in totaal om ong. 300 m² tuin. Foto's eventueel beschikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zegveld
zondag 24 juni 2012

Aanleggen terras

Verwijderen van oud terras van 17 m2, het verwijderen van een gazon van 17 m2 in de achtertuin en het aanleggen van een terras van 34 m2. Achtertuin is gelegen aan een sloot en heeft geen achterompaadje. Circa 20 meter verderop is een openbare aanlegsteiger. Er is geen bootje aanwezig, indien mogenlijk kan de voordeur gebruikt worden. De tegel die gebruikt zou kunnen worden staat op www.slimbestraten.nl. Het is de Bout Tiesto voor € 13,60,- per m2 inclusief BTW.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
zondag 02 december 2007

Hovenier

De voortuin moet opnieuw aangelegd worden. We willen de voortuin voorzien van een groene (planten) begrenzing aan de straatkant en voor de rest een terras aanleggen. Overige planten willen we in bloemenpotten zetten. Er heeft een vijver ingezeten en het gat van de vijver is nog niet helemaal opgevuld. Dit moet dus ook nog gebeuren, ongeveer de helft van de tuin. De oprit moet ook opnieuw bestraat worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
maandag 25 september 2006

Hovenier

Aanleg tuin. 2 terrassen van grote stenen en oprijlaan van 4 bij 18 meter voorzien van grind (grijs -split). In achtertuin gras. Geheel dient eerst met 30 centimeter opgehoogd te worden. Deels zand (oprijpad) en deels grond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
dinsdag 14 maart 2006

Hovenier

Tuin, 10 meter diep, 30 meter breed. Gesitueerd op het zuiden. Tuin is sterk verwaarloosd. Een grote grasmat en vele struiken en bomen bij/tegen elkaar aan geplant. Wens: aanleg terras(2) met evt pergola, verwijderen van struiken,bomen, plaatsen omheining en poort. Iets fraaiere vormgeving wat betreft grasmat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harmelen
zaterdag 04 februari 2006

Hovenier

oude tuin eruit halen nieuwe tuin aanleggen; eerst ontwerp van nieuwe tuin maken en daarna in totaal laten uitvoeren dus oude tuin eruit halen en nieuwe tuin aanleggen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bodegraven
woensdag 19 oktober 2005

Hovenier

De tuin ligt aan het water, er is al een vlonder aanwezig. De tuin is iets verzakt van uitbouw tot hek is het ongeveer 20 cm. dit is op te lossen door ergens een trede in te bouwen over de gehele breedte (ong. 9 meter) de diepte is ong. 6 meter. we hebben ong. een kwart aan klinkers. Deze graag aangevuld met dezelfde of een andere bijpassende tegel/klinker. We willen het graag in twee of drie rondjes gelegd hebben. Dit graag in overleg. Ook de buitenverlichting moet hierin worden meegenomen. Dan bedoel ik de ondergrondse aanleg hiervan. Het aansluiten van de lampen etc. doen we zelf. Ook het plaatsen van de omheining doen we zelf. Het afvoeren van resterende tegels en het evt. afgraven? van zand (er ligt nu deels nog een grinttegel in en verder onkruidgras) kan worden meegenomen in offerte


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
zaterdag 07 augustus 2004

Hovenier

Aanleg van een tuin in een nieuwbouwwijk. Kleigrond. Geen, tot zeer weinig beplanting. Het gaat ons met name om het leggen van de oprit en het terras met stenen en grind. Eventueel het maken van een hout terras in de vorm van een vierkante zitkuil. Bijna de gehele tuin wordt bestaat op een aantal plekken na waar bamboes worden geplaatst. Kleigrond moet worden afgegraven en zand moet worden aangevoerd. Tuinverlichting moet worden aangelegt en stroom kan worden onttrokken uit de garage. Kleine waterpartij in de vorm van een ornament. Tuinaanleg vind plaats op zijn vroegst najaar 2005 (i.v.m. opleveringsdatum nieuwbouwwoning) Stenen, grind en ornament kunnen bij vakman worden gekocht of wij leveren dat zelf aan. Is afhankelijk van de prijs.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
Offertes aanvragen