Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Wassenaar

Hout/beton schutting en laten plaatsen (27m) - Tuinaanleg - Wassenaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Hout/beton schutting en laten plaatsen (27m)

Wij willen graag een hout/beton schutting laten plaatsen voor 27 meter met 23 planks. Graag 1 poort in de schutting. Gewenste hoogte rond de 2 meter. De huidige schutting kunnen wij zelf verwijderen.


Hovenier Wassenaar

Offertes tuinaanleg in Wassenaar vergelijken

Recente opdrachten in Wassenaar

maandag 28 augustus 2023

Tuin aanleggen

Wij hebben net een nieuwe woning kunnen bemachtigen en de tuin is volledig achterstallig in onderhoud. De tuin is ongeveer 9x4 en we hebben op dit moment misschien 6m2 om te zitten. De rest is begroeid met bomen en struiken. Wat wij zouden willen is: In het midden aan de zeikant van de tuin een mooie overkapt Zitgedeelte, We willen graag fruitbomen/planten in de tuin en een plek voor een moestuin We willen liever geen bestrating maar gras. De biodiversiteit die er nu heerst willen we zeker zo goed mogelijk behouden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
zondag 05 maart 2023

Tuin aanleggen

Binnenkort willen wij de tuin opnieuw laten aanleggen, graag willen wij met u in contact komen. Hier alvast wat basis informatie: - De tuin is 509 cm breed en 1037 cm diep. - De tuin moet worden leeg gehaald en afgevoerd. - Nieuwe tegels + schuttingen rondom plaatsen Ideeën zijn uiteraard altijd welkom. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
dinsdag 24 mei 2022

tuin aanleg

aanleg grasveld (ca 100m2) en terras (ca 20m2)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
donderdag 31 december 2020

Terras aanleggen tbv serre en restant tuin herbestraten

De tuin is voor een groot deel voorzien van betontegels, op 2 groen 'eilandjes' na. Op het terrasdeel van 5,30x3,00 m willen we een serre/gesloten glazen overkapping met glazen schuifdeuren (op basis van een frame met 2 staanders) laten plaatsen. Voor dit deel zal een (gedeeltelijke) fundering nodig zijn. En op 1 punt zal iets gecreëerd dienen te worden voor afwatering van de serre-dakgoot. Kozijnen van de serre van aluminium. Voor dit terrasdeel willen we nieuwe (natuursteen?) tegels laten plaatsen. Voor de rest van de tuin van ca. 45 m2 willen we de huidige betontegels hergebruiken maar die moeten opnieuw gelegd worden. Hierbij zal 1 groen-eiland verdwijnen en het andere groen-eilandje verkleind worden. Daarnaast willen we ook nog een open afdak/hok voor stalling fietsen (3a4 fietsen) aanschaffen en plaatsen. Niet duidelijk of hiervoor nog extra fundering of andere eisen van toepassing zijn. Afdak waarschijnlijk van hout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
woensdag 23 december 2020

Aanleg achtertuin (70m2) door hovenier

Ik zoek iemand voor het aanleggen van een achtertuin incl bestrating conform bijgevoegd tuinontwerp. Bijgevoegd: tekening, beschrijving werkzaamheden, plantenlijst, materialenlijst en invullijst offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
woensdag 27 mei 2020

Herinrichten van tuin

Herinrichten achtertuin: Aanleggen kunstgras (10m2), groen herinrichten (waaronder verwijderen bloemperk (10m2)), verplaatsen bestrating (10m2). Eventueel ook herinrichten voortuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
maandag 26 augustus 2019

Aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras

Als eerste stap in het moderniseren van onze tuin willen we graag circa 100m2 gazon aanleggen, onderhoud laten plegen aan het huidige gazon en het aanleggen van een grote vijver. Wij komen graag in contact met een hovenier die ook kan meedenken in een goed vijverontwerp. Ook laten we graag een terras van circa 20m2 aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
maandag 24 juni 2019

Voortuin opknappen

Onze voortuin van 5 bij 6 meter zouden wij graag opnieuw willen laten aanleggen. Het gaat om o.a. nieuwe bestrating en nieuwe beplanting. Graag een offerte hiervoor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
zaterdag 28 juli 2018

Waterput in de tuin laten slaan

Ik zou graag een waterput willen laten slaan in onze achtertuin ten behoeve van het gebruik van grondwater voor de bewatering van de tuin. Graag ontvang ik een kostenopgave van het aanleggen. Er moet een elektrische pompinstallatie komen waarop een beregeningsinstallatie kan worden aangesloten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
vrijdag 29 juni 2018

Tuin aanleggen

Het gaat om een tuin van ongeveer 32 m2. Nu is deze nog met kunstgras bekleed. Het idee is om de tuin deel gras, deel beplanting en deel bestrating te maken. Graag ontvang ik een offerte met een richtlijn van de prijs. Het gaat om de achtertuin, maar ik heb geen achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
vrijdag 28 april 2017

Beschoeiing, damwand en vlonder aanleggen

Ik wil mijn achtertuin renoveren. De achtertuin aan het water is 8.10 meter breed. De volgende werkzaamheden willen we laten uitvoeren: Plaatsen beschoeiing aan de waterzijde van 80 cm hoog boven een bestaande beschoeiing van 30 cm. Lengte beschoeiing is 1.5 (om de hoek) 4.5 meter langs het water. Plaatsen vlonder van 3.50 x 3.50 meter 30 cm over het water. Trap naar vlonder. Damwand rondom de vlonder conform schets. Verplaatsen van de grond. Afvoeren van de stenen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
zaterdag 17 december 2016

Tuin opnieuw aanleggen

Mijn achtertuin moet gerenoveerd worden wegens achterstallig onderhoud. De oude, verzakte tegels en onkruid moet eruit. Vervolgens de tuin egaliseren en bestraten met nieuw tegels. De tuin is 90 m2 groot en bereikbaar via een achterom. Wij hebben nog geen keuze gemaakt in de nieuwe tegels en laten ons hier graag in adviseren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
zaterdag 11 juni 2016

Tuin laten renoveren volgens ontwerp

De opdracht bestaat uit verschillende facetten: Voortuin: Verwijderen van een conifeer haag, ongeveer 13 meter, en klein boompje, opnieuw leggen, ongeveer 25 m2, huidige klinkers worden hergebruikt, verplaatsen oprit aan straat, ongeveer 5 m2. Storten zwarte aarde. Achtertuin: verwijderen bestaande betegeling, verwijderen heuveltje in tuin, aarde en puin, en storten nieuwe aarde. Plaatsen bielzen, aanwezig, volgens ontwerp, egaliseren rest tuin en aanleggen bestrating met nieuwe tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
vrijdag 25 maart 2016

Terras aanleggen in achtertuin

Ik wil graag 35 m2 terras aanleggen in de achtertuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
zondag 06 september 2015

Houten beschoeiïng of damwand aanleggen

Ik moet bij een klant een tuin verhogen met 80 cm, dat is vanaf het water gemeten tot goede hoogte tuin. De achtertuin grenst aan een sloot en de damwand wordt +- 3 tot 4 meter breed. De slootkant heeft een knik, de tuin loopt in een punt. Het laatste deel is 1,5 meter breed. Een verlaagd plateau op het eind moet verhoogd worden. Via de garage is er toegang tot de tuin, via een loopdeur. Misschien kan er via de sloot te werken, dat moet even bekeken worden. Er is een verbouwing gaande, er is eventueel hulp aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
Offertes aanvragen