Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Vlissingen

Tuin 54m² betegelen, 7m betton schutting en overkapping 5mx1,5 - Tuinaanleg - Vlissingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin 54m² betegelen, 7m betton schutting en overkapping 5mx1,5

Tuin is ongeveer 54m2. Deze willen we laten bestraten, wat er nu ligt halen we er zelf uit. Aanschaf van de tegels graag zelf al aanschaffen. Daarnaast willen we een houtbeton schutting, aan beide kanten van de tuin komt ongeveer 3,5 schutting van ongeveer 1,80 breed. Ik wil deze beide vernieuwen. Aan de achterkant van de tuin moet een overkapping komen. Deze komt over de gehele breedte, van ongeveer 5 meter breed. De overkapping moet van hout worden met een plat dak.


Hovenier Vlissingen

Offertes tuinaanleg in Vlissingen vergelijken

Recente opdrachten in Vlissingen

maandag 09 mei 2016

Houten of composiet terras aanleggen

Wij willen een composiet of houten terras aanleggen in onze tuin van ongeveer 6x3 meter. We zouden dit zelf kunnen maar zijn benieuwd naar de kosten als we het laten doen. Het terras is reeds vlak afgegraven. Er moet dus nog zand in.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
maandag 23 november 2015

Tuin egaliseren voor grasaanleg

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van de achtertuin. Hierna zal ik zelf het gras leggen. De oppervlakte is ongeveer 8 bij 10 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oost-Souburg
dinsdag 17 maart 2015

Nieuwe grasmat leggen

Ik heb ca. 20 m2 grasmat met meer mos dan gras. De grasmat is nu 15 jaar oud. Ik wil graag een nieuwe grasmat laten aanleggen. Er kan alleen materieel door een normale garagedeur ca. 90 cm. breed. Doel is oude grasmat uitgraven, egaliseren en nieuwe grasmat neerleggen via graszoden. Het is een ronde grasmat. Met tuin op het zuiden. Ik verneem graag een prijsopgave. Alvast hartelijk dank.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
zondag 10 februari 2013

Voortuin opnieuw aanleggen

Voortuin opnieuw aanleggen. Voortuin is 450 cm breed en 250 cm lang. Willen alles eruit: bielzen en 2 bomen en wat kleine struikjes en de grond. Aanleggen: Buxus hegje, tegels en in het midden 2 vierkantjes waar wat planten/boompjes in gaan. Dat is wat we willen. Zo min mogelijk onderhoud. Materialen kunnen ook geleverd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
zondag 16 maart 2008

Hovenier

Dichten van het gat waar de vijver heeft gezeten. (c.a. 1.5*1.5*2.5 meter?) Op dit stuk, en op een ander gedeelte van de tuin gras aanleggen (c.a. 4*15 meter?) Vijver en bestaande planten worden op dit stuk door ons zelf weggehaald.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oost-Souburg
dinsdag 29 juni 2004

Hovenier

Er moet een vierkant van ongeveer 2,5 meter bij 2,5 meter worden afgegraven tot ongeveer een meter diepte. Dit i.v.m. de aanleg van een vijver. Opbouw en installatie van de vijver doen wij zelf, het gaat dus puur om het afgraven en eventueel afvoeren van de opgegraven grond. Momenteel is het gedeelte tuin waar het om gaat gewoon beplant.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oost-Souburg
Offertes aanvragen