Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Vleuten

Schutting 11m - Tuinaanleg - Vleuten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schutting 11m

Wij willen graag een nieuwe schutting. Het is 11 meter lang. We willen graag 1,80 meter als hoogte en aan de onderkant steen. Grenen hout vinden we mooi en 2 panelen er in met een v scherm. Onze oude schutting is omgewaaid met de storm.


Hovenier Vleuten

Offertes tuinaanleg in Vleuten vergelijken

Recente opdrachten in Vleuten

maandag 15 mei 2023

Tuin aanleggen

Vlonder weghalen en tuin van maken. Trap vernieuwen. Hoogteverschil is 50 cm. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
woensdag 30 november 2022

Tuin renoveren 50m2

Ik wil graag mijn tuin renoveren. We willen de huidige tegels verwijderen en een compleet nieuwe tuin aanleggen. Er moeten ook borders geplaatst worden. Het is een tuin van ongeveer 50m2. Ook moeten er weer nieuwe tegels geplaatst worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
vrijdag 04 juni 2021

Opknappen tuin

Verwijderen 3 plantanen 2.5 m hoog. Verwijderen of hergebruiken bestrating Tuin met gras, paadje, uitbreiden en vernieuwen vlonderterras, en bloembakken aanleggen. Ook wat verlichting. Totaal oppervlak tuin is circa 60 m2 ontwerptekening is gemaakt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
maandag 08 februari 2021

Tuin aanleggen

Wij hebben een huis gekocht in Haarzicht, Vleuten. Dit huis wordt eind april opgeleverd. Nu hebben wij reeds een ontwerp laten maken voor de voortuin, achtertuin en veranda. We zijn hier erg enthousiast over en willen dit ontwerp graag ten uitvoer brengen. Van onze toekomstige buren kregen wij de tip om jullie om een offerte te vragen, omdat zij enthousiast waren over jullie. Kunnen jullie voor ons een offerte maken? Graag zou ik daartoe een mailadres ontvangen om het ontwerp en diverse tekeningen en specificaties op te sturen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
dinsdag 19 mei 2020

Tuin opknappen

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen die onderhoudsvrij is De tuin is 28m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
maandag 19 augustus 2019

Tuinaanleg beplanten

We hebben een nieuw huis met een tuin van ongeveer 4 bij 4 meter plus een smalle strook van ca 7 meter bij 60 centimeter. Wij willen het tuintje graag beplanten (lage struiken, bloemen, misschien een klein hoekje gras) en klimop langs het hek aan weerszijden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
maandag 05 augustus 2019

Afgraven tuin en aanbrengen afschot ter verbetering watermanagement tuin

Onze tuin is helaas bij aanleg van het huis nooit afgegraven, waardoor deze nog een toplaag bevat van klei/kleiige leem met een zeer lage waterdoorlatendheid. Daarnaast is in het verleden een vlonder op de tuin gelegd, waardoor de tuin niet meer af loopt richting de brandgang met waterput aan het einde van de tuin. Dit leidt regelmatig tot het blank staan van de tuin. Het betreft een tuin van ongeveer 50 m2, welke half betegeld is. De vraag is om de bovenste laag af te graven (ongeveer 30-50 cm), grindkoffers/sleuven te plaatsen ter verbetering infiltratie en de tuin vervolgens aan te vullen tot een goed aflopen egaal geheel met gedeeltelijk terras en gedeeltelijk grond borders. Wat zou het kosten om deze werkzaamheden uit te voeren, inclusief afvoeren grond, huidige tegels (ongeveer 30m2) en het houten vlonder? Indien we eenzelfde hoeveelheid tegels terug willen brengen in de tuin, wat zijn de kosten dan voor het aanleggen, uitgaande van tegels van ongeveer €40 per vierkante meter?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
zaterdag 24 februari 2018

Nieuwbouw tuin aanleggen

Tuin van 130m2 - verschillende hoogtes - terras voor bij het huis - terras achter in de tuin (1 van de terrassen evt. Overdekt) - combinatie tussen gras/grind/tegels


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
zaterdag 16 december 2017

Tuin afgraven en ophogen

Ik zou graag de prijs willen weten voor het afgraven (en eventueel ophogen) van de tuin bij mijn nieuwbouw woning. Mijn vragen: - het betreft een tuin van 5,8 meter diep en 5,4 meter breed - is het handig om in januari de tuin te laten afgraven als ik pas in het voorjaar de tuin wil laten aanleggen? - is het handig om in januari na het afgraven meteen te laten ophogen als ik pas in het voorjaar de tuin wil laten aanleggen? - er is een hek achterom, maar wat als de graafmachine hier niet door kan? Ik heb nog geen idee wat voor een tuin ik wil. Graag uw advies en prijsopgave.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
maandag 14 augustus 2017

Tuin aan laten pakken

In de achtertuin die goed bereikbaar is willen wij de huidige bestrating van 16 m2 laten verhogen. Daarnaast wil ik een trampoline van 6 m2 ingraven en een stukje kunstgras laten aanleggen van 6 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
maandag 19 december 2016

Oprit, voor- en achtertuin aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Onlangs is onze nieuwbouwwoning opgeleverd en ik wil er nu graag op korte termijn de tuin en oprit in orde laten maken. De achtertuin van ongeveer 100 m² moet eerst worden afgegraven en daarna moet er ongeveer 50 m² worden betegeld. Een deel van dat tegelwerk dient als fundament voor een tuinhuisje. De voortuin is ongeveer 6 x 5 meter en daar wil ik graag grind laten plaatsen. Verder wil ik de oprit laten bestraten, dat gaat om ongeveer 30 m² waar al zand ligt. Ik heb nog geen tegels en bestrating voor de oprit uitgezocht. Ik maak graag een afspraak met bedrijven die op korte termijn tijd hebben voor deze klus en bespreek dan de mogelijkheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
woensdag 07 december 2016

Tuin aanleggen bij nieuwbouwwoning

Betreft het aanleggen van de tuin bij onze nieuwbouwwoning, in totaal 265m2. De achtertuin is 9,5 meter diep, vanaf achtergevel en 13 meter breed (op het zuiden), zij tuin is 4 meter breed en 13m lang (westen) en de voortuin is 11 meter breed en 3,5 meter diep plus een oprit van 53m2. In de achtertuin moet in elk geval plaats komen voor een fietsenschuur achter de berging (mag deels open zijn) met aansluitend veranda, ongeveer 2,40m hoog, 6,5-7m lang en 3m breed. Pergola rechts achter op houten terras vlonder van 3,5 x 4,5 m. Groot terras aan de achtergevel van 27m2 groot en betontegels, 2 paadjes van klinkers naar pergola en naar de veranda en de rest opvullen met gras. Een flinke boom (tegen inkijk achterburen) op zuidwest, liefst lang groenblijvend, snelgroeiend maar die niet te groot wordt (max 6-8 meter), rond de pergola nog wat andere grotere beplanting (bv vlinderstruik, hibiscus). Er moet een gat worden gemaakt voor de trampoline en verlichting / grondkabel voorbereiding. In de (zij)tuin gras aanleggen, vanaf waar de erker begint kijken we tegen een garagemuur aan en we zouden dit graag heel groen willen maken met behulp van een flinke border, beetje tropisch bv met varens. In de voortuin wordt al een groenblijvende haag opgeleverd. Verder een combinatie tegels en beplanting (nog nader uit te werken). De tuin moet onderhoudsvriendelijk zijn. Erfafscheidingen moeten we nog afstemmen met de buren. Afgraven en opvullen met zand/puin/aarde zouden we ook graag meenemen in de offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
zondag 04 december 2016

Bestraten en tuin aanleggen

Onze tuin is nu geheel betegeld. Wij zouden graag de tuin opnieuw willen laten aanleggen met 2 stukken terras, een voor en een achterin de tuin, en daartussen een stuk groen, gras en of beplanting. De tuin is ongeveer 60 m², 5.50 x 11 meter. Tuin is makkelijk bereikbaar. Graag advies van de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
zondag 19 juni 2016

Onderhoudsarme tuin aanleggen

Ik wil graag onze tuin van 10 x 9 meter groot helemaal laten ontwerpen en aan laten leggen. Ik wil graag een onderhoudsarme tuin. Het gaat om een tuin bij een nieuwbouwhuis met een prieeltje in de achtertuin. Graag advies van de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
donderdag 17 maart 2016

Aanleggen drainage nieuwbouwtuin

Graag willen wij een drainage in onze tuin laten aanleggen, omdat er plassen water blijven staan. De tuingrond is van klei. Het liefst drainage met drainagebuis (met kokosmantel). Het materiaal verzorgd door de hovenier. De tuin heeft een oppervlakte van 72 m2. Het is bij een nieuwbouwwoning. Er liggen alleen een paar tegels in. Er is zand op de kleigrond gestort. De kleilaag is behoorlijk diep, in ieder geval een meter diep.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
Offertes aanvragen