Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Venray

Schutting of hek plaatsen of vervangen - Tuinaanleg - Venray

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schutting of hek plaatsen of vervangen

Afmetingen: 3 meter lang, 1,8 meter hoog. Voorkeur voor houtsoort: padoek. Automatisering inclusief beveiligingen zodat aan normen wordt voldaan. Volledige plaatsing inclusief fundering verzorgen. 230Vac voeding kunnen we zelf aanleggen tot aan locatie poort. Naar welk type poort ben je op zoek?: klassieke / landelijke maatwerk poort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: hout Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Hovenier Sambeek

Offertes tuinaanleg in Venray vergelijken

Recente opdrachten in Venray

zondag 04 december 2022

Tuin aanleggen

Wij willen rondom het huis keramische tegels legen als de verbouwing van ons huis klaar is. De oppervlakte is ongeveer 120m2. Bij de oprit willen wij een grind parkeerterrein maken van ca 100m2 Limburgs wit grind met rijplaten. De tuin moet een beetje afgegraven worden. Grond kan verdeeld worden over de rest van de tuin. Wel moet er verhard worden onder de bestrating en grind. Tuin bestaat nu uit plantenborders, bestrating en gras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen
maandag 21 februari 2022

Tuin aanleggen

Grasdallen voor de oprit. Oprit komt gedeeltelijk onder carpoort. Het gedeelte onder de carpoort kan van tegels/klei/klinkers/natuursteen ofzo zijn. De oprit ligt aan het zuiden(in de zon). De oprit is kaal, behorend bij een onze nieuwbouwhuis. Huis wordt rond april/mei 2022 opgeleverd. Er hoeft niks verwijderd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Westerbeek
woensdag 25 augustus 2021

Een schanskorf aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die een schanskorf kan aanleggen in de achtertuin. Maat is: 180cm x 180cm x 35cm met Yellow Sun stenen van ca. 10cm doorsnee. Graag ook plaatsen. Het is glad, dus er dient niets verwijderd te worden en het is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen
dinsdag 28 april 2020

beregeningsinstallatie

Het gaat om het aanleggen van een beregeningsinstallatie voor onze tuin. Pomp met grondwater, 10 meter diep reeds aanwezig. Onze tuin bestaat uit een voor- en achtertuin met gazon en tuindelen,ongeveer 450 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Boxmeer
woensdag 06 juni 2018

Verhoogd terras en bestrating aanleggen

Tuin is 175 m2, 12,5 meter breed en 14 meter lang, hiervan willen we graag een verhoogd terras van 6 bij 4 meter hebben en de rest op een goedkope manier betegeld. Omdat hier deels kunstgras op moet komen, nu of in de toekomst. Wel moet het zo kindvriendelijke mogelijk zijn. Terras ongeveer zoals de foto.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oostrum
maandag 11 december 2017

Tuin opnieuw aanleggen

Ik ben net verhuisd naar een rijtjeshuis waarvan de tuin verwaarloosd is en niet mijn smaak. De tegels wil ik er uit en deels vervangen met nieuwe tegels en deels met gras. Graag ontvang ik een offerte voor een ontwerp en voor de aanleg. Het gaat om een kleine tuin, ik denk 48 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen
dinsdag 29 september 2015

Grondwerk verzorgen en kunstgras leggen

Ik heb voor mijn achtertuin kunstgras gekocht. Het zijn 2 rollen van 24 meter lang en 2 meter breed. Ik zoek iemand, die dit wil aanleggen. Werkzaamheden: Oppervlakte : 14 m lang en 5 m breed en 5 m lang en 1,8 m breed: bestaande gras verwijderen en +/- 10 cm zwarte grond afgraven en verwijderen. Enkele kleine struikstronken verwijderen en een grotere boomstronk verwijderen. Het geheel afvoeren. Daarna het geheel klaarmaken voor aanleg van kunstgras: gele grond aanbrengen en egaliseren en aantrillen, geovlies aanbrengen en kunstgras leggen. Toegang tot de tuin via poortingang. Pad: 110 cm. Graag een scherpe offerte voor de hele klus.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Boxmeer
woensdag 08 mei 2013

Tuinrenovatie

Zwembad verwijderen en dichtstorten, 6,50 meter doorsnee en 1.20 meter diep. Buxushagen verplaatsen. Vijver afwerken met maaskeien. Grasveld aanleggen, inzaaien waarschijnlijk. Conifeerheg knippen en tuinonderhoud plegen. Materialen afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blitterswijck
dinsdag 22 maart 2011

Aanleggen voortuin

We hebben momenteel een voortuin met buxusplanten. Graag zouden we een onderhoudsvriendelijke tuin willen, met veel (sier)bestrating met hierin stenen bloembakken verwerkt. We hebben een praktisch voorbeeld in onze straat. Indien mogelijk willen we hier graag de oprit bij betrekken. Het is een tuin van 6 meter bij 6 meter. Betreft ook het leveren van de stenen en andere materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tienray
zondag 28 maart 2010

Hovenier

het afgraven van de voortuin grond afvoeren en een oprit aanleggen voor de auto . voortuin is l vormig . oprit in het lange gedeelte . de tuin 5 ringen voor te beplanten aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venray
dinsdag 05 augustus 2008

Hovenier

Onderhoud van een bestaande tuin en aanleggen van een stenen border van ongeveer 20 cm hoog in een u-vorm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venray
vrijdag 25 mei 2007

Hovenier

Ik wil ongeveer 25 vierkante meter stenen in de tuin aanleggen en ongeveer 70 vierkante meter gras. Verder moet er 7 schuttingen geplaatst worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venray
vrijdag 04 augustus 2006

Hovenier

Het betreft aanleg van een tuin van een nieuwbouwwoning, afmeting 5 x 11 mtr, gesitueerd op het westen. Het is een hoekhuis, met langs de rechterkant lopend een pad. Dit pad wordt gescheiden van onze tuin door een zwart gecoat ijzeren hekwerk, waartegen Hedra wordt aangepland door de aannemer. De afscheiding met de buren aan de andere kant willen we maken door een muur, waartegen we bijv. een klimhortensia willen laten groeien. Overheersende kleurkeuze is groen en wit. We willen graag werken met vlakken kortgesnoeide heesters (bijv. sneeuwbes)/ buxus, 1 of twee bomen (amerikaanse eik) en 1 of twee witte bloeiers (Hortensia Annabelle en bijv. agaphantus). Het pad en het terras van grijze fijne kiezel (grind). Verder willen 1 grasvlak maken. Verlichting naar wens in te delen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wanssum
Offertes aanvragen