Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Veenendaal

Schutting plaatsen (30 meter) - Tuinaanleg - Veenendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schutting plaatsen (30 meter)

Ik wil graag een basic betonnen platen schutting laten plaatsen van 2 meter hoog met daarin een poort van 3 meter en 2 gewone 90 cm poorten. De schutting moet ongeveer 30 meter. Er staat nu een oude schutting. Deze in overleg weghalen.


Hovenier Veenendaal

Offertes tuinaanleg in Veenendaal vergelijken

Recente opdrachten in Veenendaal

maandag 11 september 2023

Tuin aanleggen

6x3


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
maandag 28 augustus 2023

Tuin aanleggen

Graag een terras achter maken van ongeveer 21m2. Achterin de tuin hebben we een veranda. Daar ook terras plaatsen van 16m2. Van voor naar achter moet een pad komen van losse tegels omringd door grind. Pad is ongeveer 8 meter lang en 90cm breed. Links en rechts van het pad graag gras, links is het ongeveer 18m2 en rechts ook 18m2. We hebben enkele opsluitbandjes liggen er zal ongeveer nog 25meter aan bandjes moeten komen. Oude tegels en zand moet afgevoerd worden. Zand voor betegelen (ondergrond) hebben we ook niet. We hebben enkel de tuintegels voor beide terrassen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
vrijdag 02 juni 2023

tuin renoveren

terras aanleggen, egaliseren tuin, borders plaatsen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
donderdag 01 juli 2021

Tuin opknappen

Nieuwe tuin(voor en achter) laten aanleggen met bestaande tegels. Achter moet een klein opbergschuurtje komen en voor een klein fietsenschuurtje/ overkapping. Daarnaast nog beplanting. Achtertuin is 40m2 en voortuin ong. 15m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
donderdag 15 april 2021

Twee terrassen met keramische tegels aanleggen

Wij willen graag 2 terrassen aan laten leggen. 22 m2 en 9 m2 met keramische tuingereedschap. 60x60x3 cm. Tegels zijn al aanwezig. De tuin word binnenkort afgegraven en opgehoogd met zand. Dit doet een andere partij. Het gaat dus om egaliseren en bestraten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
zaterdag 17 oktober 2020

Tuin aanleg bij nieuwbouwwoning

Voor een nieuwbouwwoning ben ik op zoek naar een partij die de tuin kan aanleggen. Het gaat om een tuin van ongeveer 45m2. Het liefste wil ik een tuin die onderhoudsvrij is maar tegelijkertijd niet helemaal bestraat dus wat gezelligheid en niet al te strak is een pre. Ik heb al wel een idee. Er komt een tuinkamer, deze heb ik reeds afgenomen en wordt gerealiseerd. Deze tuinkamer komt aan de woning vast en wordt 3,5m diep en 5 meter breed. In deze tuinkamer wil ik graag betegeling; ik twijfel tussen een tegel met een mooie print, een gewone grijze betontegel, of een houtlooktegel. Buiten deze tuinkamer wil ik als basis wel wat betegeling maar niet helemaal. Ik wil een soort pad van de tuinkamer tot de achterkant van de tuin. Ook wil ik graag een (klein) terras buiten de tuinkamer, de afmetingen hiervan weet ik nog niet zeker. Moet wel in proportie zijn met de tuin dus hierover laat ik me graag adviseren. Ik wil wel hier en daar wat plantjes en boompjes. Ook heb ik schuttingen nodig, liefst een donkere kleur. We denken aan een schutting met wellicht betonpalen ertussen, of een gewone schutting. Ik laat graag beide varianten meenemen in een offerte. Zie graag uw reactie tegemoet. Uitvoering in kwartaal 2 2021.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
vrijdag 02 oktober 2020

Aanleggen voor- en achtertuin + 2 opritten nieuwbouwwoning

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht maar de tuinen zijn nog helemaal kaal. Ik wil graag een voor- en achtertuin en ook 2 stukken oprit laten aanleggen. Ik wil graag een onderhoudsvrije achtertuin, dus grotendeels betegeld. Wellicht ook 2/3 bomen maar daarover wil ik graag even de mogelijkheden bespreken. Ook wil ik een stuk kunstgras van 2,5 x 3,5m. Ik wil 2 of 3 borders van ongeveer 25 cm hoog bovenop de tegels langs de zijkanten van de tuin. Afmetingen tuin = 10m diep en 11m breed. Graag een schutting hieromheen. We zitten te denken antracieten hout/betonschutting (20cm beton aan de onderkant met daarop een houten schutting). Tuin is goed bereikbaar want het is een hoekwoning. Voortuin ook graag onderhoudsvrij, dus betegeld. Met 2 ronde bakken met planten erin. Ik wil ook graag een oprit van 9x5m en een stuk vanaf de garage 2x7 laten aanleggen (bestraten) met dezelfde stenen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
maandag 20 april 2020

Waterbron slaan

Ik wil een waterput aanleggen voor tuin beregening. Perceel is goed bereikbaar, vrachtwagen kan voren staan. Het gaat om 700 m2, mogelijk dat er nog 1000 m2 bijkomt. De pomp zou ook geregeld moeten worden. In het stuk van 700 m2, heb ik al een beregeningssysteem aangelegd. De put en pomp moeten alleen nog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leersum
maandag 11 december 2017

Tuinaanleg aan de voorkant en achterkant

De tuinen aanleggen met herbruikbare en nieuw materiaal voorzijde woning 5 x 4 meter en achterzijde woning 10 x 4 meter. De tegels (beide tuinen) die er nu liggen eruit halen. Hergebruik tegels en grind. Nieuw: graszodes zowel voor- als achterzijde. Borders + beplanting voor- en achterzijde. Een tuinhuis met vloer aan de achterzijde. Materialen in overleg. Uitvoering in april 2018.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
woensdag 26 juli 2017

Voortuin vernieuwen

Ik wil mijn huidige voortuin leegmaken en opnieuw aanleggen. Inclusief parkeerplaats voor de garage. Afhankelijk van de kosten doen we delen zelf. Zie bijgevoegde schetsen (ik kon maar 1 bestand toevoegen). Ongeveer 42 m2 bestrating. Een deel is de oprit voor de auto als parkeerplaats en de rest gewoon tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
zondag 28 mei 2017

Tuin laten afgraven

Tuin voor 15 cm afgraven dit ivm aanleggen nieuwe tuin. Ligt heel veel bouwafval en puin in veel stenen. Ook daarna ophogen aan de voorzijde. Gaat om een stuk van 5.70 bij 2.70 meter ongeveer. Laten we zeggen a 20 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
dinsdag 07 juli 2015

Heg/tuinaanleg repareren na brand

Vervangen (aangestoken-afbrand) Heg van coniferen 2. 5meter hoog 7 meter breed. Eruit halen, afvoeren, nieuwe heg planten. Sering 3 meter hoog uitgraven, afvoeren, nieuwe plaatsen. 1m2 gras verwijderen. Opnieuw inzaaien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Renswoude
donderdag 23 april 2015

Aarde uitgraven en afvoeren en wit zand storten

Ongeveer 45 tot 50 m2 zwart zand uitgraven + afvoeren en wit zand terugstorten voor tuinaanleg. Eventueel met meer buren tegelijk vanwege nieuwbouw. M2 scheelt daarbij wel. Onze tuin is ongeveer tussen de 45 en 50m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
zondag 29 juni 2014

Houten of composiet terras aanleggen

Graag offerte voor het aanleggen van een houten of composiet terras. Afmeting achtertuin is ongeveer 4 bij 4 meter. Materialen leveren in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
woensdag 08 mei 2013

Tuin op de schop

Tuin renovatie: -afgraven van sterk doorwortelde 'zandberg'; -ingraven trampoline; -aanleg grasveld - ongeveer 50 m2; -plaatsen schutting - ongeveer 14 meter; -plaatsen overkapping; -bestraten met bestaande tegels - ongeveer 30 m2. Betaling n.a.v. vaststaande prijs (geen uurtarief). Betreft in principe ook de levering van graszoden, schutting, andere materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amerongen
Offertes aanvragen