Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Veendam

Bomen kappen - Tuinaanleg - Veendam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bomen kappen

Wij hebben een wilgenboom in de tuin staan en die willen wij gekapt hebben. Mag ook tot ca 2 meter boven de grond. Ook hebben wij een waterwilg die wij ook gekapt willen hebben. Beide bomen zijn ca 10 meter hoog


Hovenier Wildervank

Offertes tuinaanleg in Veendam vergelijken

Recente opdrachten in Veendam

maandag 18 september 2023

Tuin aanleggen

Als gevolg van wat persoonlijke zaken is onze tuin echt heel erg verwilderd en heeft het dringend aandacht nodig. Ik zou graag willen vragen of u in staat bent om onze tuin weer in goede staat te brengen. Dit omvat het snoeien van overwoekerde planten, het maaien van het gras, en algemene onderhoud om de tuin weer leefbaar te maken. Als u beschikbaar bent om het op te knappen, hoor ik het graag. Ongeveer 60 a 80 vierkante meter. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veendam
donderdag 15 juni 2023

Waterput slaan

Waterput slaan en pomp aanleggen. Vermogen: 1-3 M3 (of minder) per uur voor het beregenen van een grote tuin van ca. 1000 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zuidbroek
woensdag 07 juni 2023

Tuin aanleggen

Aanleg Achtertuin Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Winschoten
vrijdag 07 april 2023

Tuin aanleggen (renoveren)

Hallo wij willen graag onze tuin aanpakken , coniferen eruit en een schutting erin En evt andere andere aanpassing waar u tips voor heeft Graag horen wij van u Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veendam
zondag 29 januari 2023

Tuin aanleggen

+- 6 vierkante meter Huidige tegels vervangen Rij groen plaatsten Eventueel nieuwe bakken en boompjes Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veendam
zaterdag 08 oktober 2022

Tuin aanleggen

Ik hoop vlak na de zomer wordt onze nieuwe woning opgeleverd. Kavel is 25x30 m. En dan een huis erop van 7x12 + garage en bijkeuken. Bestrating voor het huis met oprit in grit met tegels, groot terras achter het huis tegen het huis aan en steiger/vlonder aan de waterkant. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blauwestad
dinsdag 23 februari 2021

Nieuwe tuin aanleggen nieuwbouwwoning

Wij willen graag een tuin en voortuin plus oprit aanleggen die onderhoudsvrij is, maar toch groen in terug komt. De oppervlakte is 183 vierkante meter en een schutting van 50 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oude Pekela
donderdag 16 juli 2020

Robotmaaier installatie

Wij hebben een grote tuin met veel perkjes en gras circa 4000 m2 , we zoeken met spoed iemand die voor ons het permeteedraad kan aanleggen aangezien we geen contact meer krijgen met het bedrijf die dat gisteren voor ons zou doen. Graag zsm !!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blijham
maandag 11 mei 2020

Waterput slaan voor tuin

Ik wil mijn achtertuin renoveren. De tuin is 300-400m2 gras. De oude gras moet er weg. Dan bron laten slaan voor de automatische bewatering (ondergronds systeem). En nieuwe gras aanleggen van graszoden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wildervank
zaterdag 28 september 2019

Terras en tuin renovatie

Het betreft een aanleg terras, oprit met schutting, carport en aanleg gazon tuin met voetpad. Beide circa 100 m3. De omheining rond om het terras is stuk. De schutting zal ongeveer 30 meter zijn. materiaal in overleg. Enige voorkeur gaat uit naar steen, opgetrokken in houten panelen met fundering.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veendam
vrijdag 26 april 2019

Waterput bron slaan

Graag willen we een offerte laten maken voor het aanleggen van een waterbron/put inclusief pomp. In eerste instantie voor het besproeien van de tuin van ongeveer 1700 m2. Het is, denk ik, kleigrond en makkelijk met een machine te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwolda
woensdag 27 februari 2019

Renoveren en moderniseren van de tuin

Het betreft de voor-, zij- en achtertuin met een oppervlakte van 500 m2. De erfafscheiding is reeds vervangen. Graag maak ik een afspraak om de tuin verder te laten ontwerpen en aan te leggen. Het terras tegen de woning van 40 m2 wil ik graag behouden. Verder zou ik graag gras en een vijver laten aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Muntendam
maandag 22 februari 2016

Tuin leeghalen en drainage aanleggen

Ons grondoppervlakte is 450 m2 inclusief de woning. Op de scheiding achter en aan een zijkant moeten er hagen verwijderd worden. Het gaat om een laurierhaag van 10 meter lang, 1.5 meter breed en 1.5 meter hoog. En het gaat om een coniferenhaag van ongeveer 15 meter lang. Ook willen wij de mogelijkheden laten bekijken om drainage in de tuin aan te laten leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bellingwolde
donderdag 25 mei 2006

Hovenier

Sloop oude tuintje + aanleg nieuwe tuintje


Tuinaanleg en tuinonderhoud Winschoten
Offertes aanvragen