Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Tiel

Schutting plaatsen 21m - Tuinaanleg - Tiel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schutting plaatsen 21m

rechte schutting van 15 meter met hoek van 6 meter 180 cm hoog met hardhouten palen


Hovenier Ochten

Offertes tuinaanleg in Tiel vergelijken

Recente opdrachten in Tiel

maandag 18 september 2023

Tuin aanleggen

Afvoeren van tuin aarde 4m3, storten ophoogzand ook ongeveer m3 Gaat hier om voortuin met eigen oprit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
dinsdag 29 augustus 2023

Tuin aanleggen

ca 30 meter coniferenhaag rooien en afvoeren. Er is geen achterom, moet door deur. Langs de haag is aan de ene kant betegeld, de andere kant tuin..


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beneden Leeuwen
zaterdag 24 juni 2023

Tuin aanleggen

Tuinaanleg nieuwe tuin Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
vrijdag 26 mei 2023

tuin egaliseren en bestraten en poortdeur en schutting.

Omschrijving werkzaamheden: Bestrating, totaal zo’n 53 m2 • Verdichten van de ondergrond m.b.v. een wackerstamper om nazakken te voorkomen. • Uitzetten maten enhoogtes. • Uitgraven cunet en deze grond verwerken in de tuin. • Leveren en verwerken van ophoogzand. • Leveren en opstellen van opsluitbanden langs de nieuw te realiseren bestrating. • Verdichten van de onderlaag waar nodig m.b.v. een trilplaat om nazakken te voorkomen. • Egaliseren onder afschot van het zand. • Aanleggen van de terrassen en paden in de achtertuin, totaal zo’n 53 m2, inclusief de overkapping met door dhr. El Otmani geleverde tegels 40 x 60 cm en 60 x 60cm. • Zagen van de tegels waar nodig. • Tegels invegen met brekerszand. • Opruimen en afvoeren vrijkomend puin. Plantvakken. • Machinaal spitten van de ondergrond in de plantvakken om de storende laag te breken die is ontstaan tijdens de bouw. • Aanbrengen van aanwezige tuingrond in de borders. • Leveren en aanbrengen ophoogzand voor het stellen van de betonbanden. • Leveren en stellen van betonbanden aan beide kanten van de border (5 x15 x 100 antraciet) Poortdeur en schutting. • Leveren en stellen van hardhouten palen 9x9x300 cm. • Leveren en plaatsen van een poortdeur met stalen frame, 100x200 cm. • De deur wordt bekleed met douglas planken, verticaal gemonteerd. • Alles inclusief hang en sluitwerk. • De poortdeur wordt geleverd met inbouwcilinderslot. • De deur zal rechtsdraaiend zijn en worden bevestigd aan de kant van de woning. • Leveren en plaatsen van een schuttingscherm naast de poortdeur, 183x200 cm. • De schutting wordt bekleed met douglas planken, verticaal gemonteerd, evenals de deur. Aanwezige schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Meteren
zondag 06 februari 2022

Tuin aanleggen

Wij hebben in de tuin een tuinhuis waarbij/onder/rondom de tegels niet meer mooi zijn. Wij willen hier graag hout(tegels) of een steentapijt op laten leggen en willen graag advies wat er mogelijk is. Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: terras Welke vlakken wil je bekleden met steentapijt?: vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maurik
woensdag 24 juni 2020

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Mijn achtertuin is 170 m2 groot. IK wil weten wat het mij kost om een puntstuk te laten slaan, zodat ik het besproeien van de tuin voortaan met grondwater kan doen i.p.v. met (kostbaar) leidingwater. Het gaat me om de aanleg en materialen (incl pomp). Het erf is goed bereikbaar, ook voor groter geschut. Ik weet niet hoe diep het water ligt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
zondag 31 mei 2020

Waterput met pomp in de tuin aanleggen

Ik wil mijn tuin kunnen besproeien. hiervoor wil ik een waterbron laten aanleggen. De tuin is 450 m2 groot. De waterput graag inclusief pomp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Echteld
donderdag 21 mei 2020

Een onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik wil een onderhoudsvrije tuin laten aanleggen inclusief nieuwe schuttingen en een nieuwe poort. Daarnaast opnieuw bestraten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geldermalsen
woensdag 13 mei 2020

Bestrating en aanleg van borders

Onze tuin is 15.9 bij 12.5 m excl. terras van 3.5 bij 3.4 m, daarin moeten 2 borders aan de zijkanten komen: 1 x 1.60 bij 6.00 m ( 1 zijkant van 6.00 m ) en 1 x 1.85 bij 6.00 m ( 2 zijkanten van 6.00 m ). In het midden van de tuin komen 2 borders van 4.20 bij 1.80/2.40 m. De borders willen wij van stapelblokken strak antraciet. De tegels van smartton 60 x 60 x 4 cm. Weghalen doen wij zelf, dus het gaat om: het zandbed goed aantrillen, het leggen vand e tegels en het maken van de borders. Wij zijn opzoek naar een vakman die echt gespecialiseerd is in het leggen van tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
maandag 10 februari 2020

Plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin

Plaatsen nieuwe hout/beton schutting van 30 meter (deze word verplaatst want komt een stukje tuin bij) Weghalen groene struiken Aanleg van extra stukje tuin Apart zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn van het vervangen van onze huidige grasmat (60 m2)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kerk Avezaath
zondag 09 juni 2019

Nieuwe tuin aanlegggen

Graag willen wij een nieuwe tuin aan laten leggen. De tuin is 60 m2 (5 x 12 meter). Gaat om de tuin afgraven nieuw wit zand erin en bestraten. Eventueel ook een nieuwe hout beton schutting en 2 verhoogde borders. Ook een overkapping van 3 x 3 meter achter in de tuin zouden wij willen laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
woensdag 25 juli 2018

Tuin afgraven, bestraten, boom verwijderen en beplanting aanleggen

De achtertuin moet ongeveer 20 cm verlaagd worden. De oude bestrating moet eruit en vervangen worden door nieuwe bestrating. De boom in het midden van de tuin dient er ook uit gehaald te worden. Verder wil ik gemetselde of gelijmde plantenbakken laten aanleggen. De tuin is 7.60 x 8.80 meter en is via een plein aan de achterkant goed te bereiken voor grondafvoer en dergelijke.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
zaterdag 09 september 2017

Sierhek en gras aanleggen en damwand en steiger renoveren

De voortuin moet worden voorzien van een sierhekwerk. Het is circa 8 meter met 1 hoek. Daarnaast grond egaliseren en circa 10 m2 gras aanleggen. In de achtertuin moet de steiger worden voor zien van nieuwe planken. En de damwand is door de druk van grond/aarde schuin komen te staan en moet worden vervangen. Evenals het trappetje vanuit de tuin naar de steiger. De lengte van de steiger/dam is circa 12 meter. De achtertuin grenst aan een sloot van 6 meter breed. Waarschijnlijk kunt u het best vanuit de tuin en vanaf de steiger werken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
zondag 26 maart 2017

Nieuw gras laten aanleggen

Wij zijn op zoek naar een hoveniersbedrijf die voor ons de achtertuin kan voor zien van nieuw gras en het verwijderen van oud gras. Het gaat om 52 m2. Goed bereikbaar via de oprit. Kunnen jullie voor ons een prijs maken?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ochten
zaterdag 20 augustus 2016

Tuin leeghalen, bestraten en hekken plaatsen

Tuin leeghalen (afvoeren) bestraten, incl aanleggen tuinhekken (voor) en nieuwe poortdeur (achter). Hele voortuin en achtertuin moeten binnen 7 weken worden leeggehaald. Prio ligt op de achtertuin, deze is 5.35 x 12.08 meter groot. Er staat nog een soort van boomstronk, buxus, planten en oude bestrating in. Alles moet verwijderd worden en afgevoerd. Half oktober word de veranda geplaatst. Daarna moet alles opnieuw bestraat worden. Dus ja, het is een hele klus. Er zijn nog geen stenen / zand o.i.d. besteld.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
Offertes aanvragen