Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Spijkenisse

Tuin onderhoud - Tuinaanleg - Spijkenisse

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin onderhoud

Ik wil mijn tuin een beetje ophogen zodat regenwater van mn woning af stroomt ipv naar mijn woning toe. En verder laten betegelen met tegels van 30x30. Ook wil ik een kleine boompje/ dikke plant laten verwijderen in verband met betegelen. Mijn tuin is deels gedaan want ik wacht nog op ophoogzand en daarna kan ik de tegels halen om die te laten leggen.


Hovenier Spijkenisse

Offertes tuinaanleg in Spijkenisse vergelijken

Recente opdrachten in Spijkenisse

donderdag 31 augustus 2023

Tuin aanleggen

Tuin laten ophogen en egaliseren en nieuwe tegels (dus prijsopgave inclusief tegels) leggen. Tuin is ongeveer 25 vierkante meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Spijkenisse
zaterdag 22 juli 2023

Tuin aanleggen 6m2

We willen ons voortuintje ( van 5x1,37 mtr ) veranderen naar modern, strak voortuintje. Hierbij een aantal foto’s van de huidige staat. Trudy en Jan Kalkman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Spijkenisse
vrijdag 14 juli 2023

Tuin aanleggen 6m2

Ongeveer 5/6 m2, geen tijdslimiet


Tuinaanleg en tuinonderhoud Spijkenisse
maandag 03 juli 2023

Tuin aanleg

Achtertuin: 170m2 60-70cm doorspitten en grof uitvlakken 63m2 20 cm grond uitgraven en afvoeren 63m2 20 cm drainzand aanvullen en aftrillen zware trilplaat Drainage leggen en aansluiten op HWA Zij tuin: 38m2 20 cm grond uitgraven en afvoeren 38m2 15cm drainzand aanbrengen en aftrillen zware trilplaat Voortuin oprit: 66 m2 40cm grond afgraven en afvoeren 66 m2 20cm breekpuin met worteldoek leveren en verdichten met zware trilplaat 66 m2 klap/ophoogzand leveren en aftrillen met zware trilplaat Voortuin: 45 m2 omspitten en grof uitvlakken


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zuidland
donderdag 01 juni 2023

Tuin aanleg

Wij willen graag onze oude tuin leeg laten halen (stenen, boompje en bloemen, stenen en kunstgras) en een nieuwe tuin laten aanleggen (opvullen en stenen aanleggen)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Spijkenisse
vrijdag 28 april 2023

Tuin aanleg

Ik wil mijn tuin aanleggen. De tuin is 106 vierkante meter. Tegels hebben we al en ook kunstgras van ongeveer 28m. Deels van de tuin is al aangelegd, maar ik zou graag willen dat die tegels worden verwijderd en opnieuw worden geplaatst met de rest van de tegels erbij en een deel met kunstgras. Verder moet het ook opgehoogd worden met zand en dat heb ik ook al.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Spijkenisse
dinsdag 11 april 2023

Tuin aanleggen

ik wil grindtegels laten leggen 60/30 er moet zand bij +- 2 kub en 5 meter insluit banden de opervlakte is +- 52 m2 Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Spijkenisse
dinsdag 21 februari 2023

Tuin renovatie

Wij willen graag onze oude tuin leeg laten halen (stenen, grind, vlonder, boompjes en grote tuinbak) en een nieuwe tuin laten aanleggen van circa 90 vierkante meter die onderhoudsvrij is. In deze nieuwe tuin zouden wij kunstgras, stenen, een schutting, Douglas overkapping en verlichting willen. Voor de verlichting zou er een extra stop in de stoppenkast gemaakt moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Spijkenisse
maandag 23 januari 2023

Tuin aanleggen

Ik heb nieuwe huis gekocht en alles is nodig in de tuin. Schuttingen Tegels Terrein schoonmaken Ik will graag een offerte Mijn beschikbaarheid is tussen de week na 18uur. Of hele zaterdag. Bedankt Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Spijkenisse
dinsdag 01 november 2022

Voortuin aanleggen (~24m2)

Mijn aanvraag betreft de voortuin. Afmeting is +- 24m2. Hier moet een schutting komen, opstootbanden en bestrating. In principe haal ik het zelf leeg, tenzij jullie een goede prijs bieden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Spijkenisse
zondag 05 juni 2022

Tuin aanleggen 11m2

Vlonder aanleg afmetingen +- 2.2 breed en 5m lengte


Tuinaanleg en tuinonderhoud Spijkenisse
zondag 19 september 2021

Voortuin aanleggen

We willen onze voortuin vernieuwen. Grijze tegels (60x60) en gemetselde plantenbakken met antraciete blokken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heenvliet
zondag 11 juli 2021

Tuin geheel nieuw aanleggen

Wil graag mijn oprit, gazon en terrasje nieuw aanleggen. Betreft nieuwbouw. Er is nu geen tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Beijerland
dinsdag 14 april 2020

Een gehele achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin op de schop kan nemen. Het gaat om tuintegels weghalen, nieuwe tuintegels aanleggen met een stukje grasveld en tuinbakken voor beplanting. Ook willen we graag een overkapping met een kleine berging. De tuin is 80m2. De overkapping/berging dienen achter in de tuin gemaakt te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Spijkenisse
vrijdag 06 maart 2020

Ringdrainage aanleggen

Ik wil mijn tuin renoveren, deze is 10 bij 5 meter waar ook een schuurtje van ongeveer 3 x 3 meter is. We hebben schuttingen gedeeltelijk samen met de buren gekocht met plaatsen, maar ze kunnen het niet plaatsen omdat de tuin te nat is, blijft ook water op liggen. Dit moeten we eerst oplossen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Spijkenisse
Offertes aanvragen