Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Rosmalen

30 meter schutting plaatsen - Tuinaanleg - Rosmalen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

30 meter schutting plaatsen

30 meter schutting horizontale planken 200 of 210 cm hoog met gecoate betonnen palen


Hovenier Rosmalen

Offertes tuinaanleg in Rosmalen vergelijken

Recente opdrachten in Rosmalen

woensdag 06 september 2023

Tuin aanleggen

We hebben een borderbak dwars in de tuin. Aan 1 smalle zijde grenst deze aan de schutting. De bak is ongeveer 240x90. We zijn erg gecharmeerd van de Japanse Esdoorn en zouden deze graag terugzien in een ontwerp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
vrijdag 19 mei 2023

Tuin aanleggen

Achtertuin Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
vrijdag 06 mei 2022

Aanleg nieuwbouwtuin

Ik wil graag informatie/ een prijsopgave voor grondwerk, aanleg van een klein terras en pad achter (de grote terrassen worden door de projectontwikkelaar gedaan), een beplantingsplan, en leveren en plaatsen van planten. Afhankelijk van de kosten wil ik eventueel dingen zelf doen, dus hopelijk kunt u het een en ander uitsplitsen. Bijgevoegd een impressie. De tuin is 60 m2 achter en voor 8 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
woensdag 06 november 2019

Terras en tuinaanleg van 200 m2 rondom chalet

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een tuin van 200 m2 waarop een chalet staat van 11,5 bij 4 meter. Graag de prijs incl. hekje rondom het perceel en een tuinhuisje. Rest is vrije insteek als er maar een terras bij zit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vinkel
maandag 26 november 2018

Houten vlonder aanleggen

Ik zoek een timmerman voor het leggen van een houten vlonder van teakhout van 6 bij 5,5 bij 0,1 meter. De vlonder moet in de achtertuin van een tussenwoning geplaatst worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
donderdag 19 april 2018

Tuin aanleggen

Het aanleggen van bielzen 2 stuks van 130 cm en 4 stuks van 200 cm en 24m2 gras waarvan die 24 m2 omploegen en egaliseren voor de grasmatten


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vinkel
woensdag 12 april 2017

Terras opnieuw aanleggen

Het huidige terras is door boomstronken erg ongelijk. Tegels eruit halen, het terras ophogen met circa 15 cm en opnieuw bestraten. Circa 20 m2. Het zijn 74 tegels van 50 cm bij 50 cm. De achtertuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
maandag 17 oktober 2016

Onderhoudsvrije en kindvriendelijke tuin aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een compleet nieuwe tuin. Het moet een onderhoudsvrije en kindvriendelijke tuin zijn. Het liefst met een ingegraven trampoline en een terras. Betreft een nieuwbouw woning. De kavel is 34 meter bij 17 meter en de tuin moet rondom de woning worden aangelegd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
woensdag 14 september 2016

Nieuwbouwtuin aanleggen

Het gaat hier om een nieuwbouwhuis waar we graag de tuin van willen laten aanleggen. Er moet een schutting van 12 meter geplaatst worden, we willen graag een strakke, waarschijnlijk houten, schutting. Er moet een dubbele poort van 3,5 meter geplaatst worden (er moet een auto door kunnen). Tevens wil ik graag een terras laten aanleggen van ongeveer 6 bij 4 meter groot. We willen we er grotere grijze, beton tegels laten plaatsen. Waarschijnlijk moet er nog iets van zand gestort worden en moet het geëgaliseerd worden. Tot slot willen we graag een trampoline laten ingraven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
zaterdag 12 september 2015

Aanleg van tuin en bestrating bij nieuwbouwwoning

In november wordt mijn nieuwe woning opgeleverd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor werkzaamheden aan de tuin. Ik wil een voortuintje van ca. 14 m2 laten bestraten. In de achtertuin wil ik een terras en looppad laten bestraten, ca. 15 m2. Ik wil overleggen over de gewenste materialen en de prijs daarvan. Verder wil ik met een hovenier overleggen over de aanleg van borders en kunstgras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
woensdag 03 juni 2015

Terras aanleggen in de achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin een terras van ongeveer 20 m2 aan laten leggen ( er ligt nu een door mijzelf gelegd terras met 30x30 tegels ). Hierbij heb ik 2 mogelijkheden: 1 - het terras wordt gelegd met de huidige 30x30 betontegels 2 - het terras wordt gelegd met aan te leveren 50x50 betontegels ( eventueel tweedehands ) Graag wil ik voor beide mogelijkheden een totaalprijs ontvangen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
dinsdag 03 maart 2015

Beregeningssysteem en grondwaterpomp aanleggen

Wij willen een beregeningsinstallatie in de tuin aanleggen, inclusief grondwaterpomp. Het gaat om een gazon van ongeveer 80 m2 en 4 bloemenborders. 2 bakken van circa 5 m2, 1 border van circa 12 m2 en een smalle border van 50 cm bij 12 m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
vrijdag 26 april 2013

Volledige nieuwe tuinaanleg

Ik wil een geheel nieuwe tuinaanleg, waarbij alles wordt ontruimd en wordt afgevoerd wat er nu in de tuin groeit. De buren links en rechts hebben bamboe, dus ik heb daar ontzettend last van. Dit moet allemaal in mijn tuin worden weggegraven. De achtertuin is ongeveer 6m breed en 9m diep. Bestaande tegels, bestrating en planten moeten worden uitgegraven en worden afgevoerd. Ik wil dat er voldoende wordt afgegraven, dat er dan een antiworteldoek wordt neergelegd waarop dan een laag zandverhoging komt waarop een sierbestrating wordt gelegd met hemelwaterafvoer op bestaande riolering. Van opdrachtnemer verwacht ik, dat hij met creatieve voorstellen komt tijdens het offertegesprek bij mij thuis. Betreft ook levering van alle materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
vrijdag 30 november 2012

Graszoden aanleggen

Voor een tuin van 10 m2 graszoden aanleggen inclusief benodigde aarde hiervoor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
Offertes aanvragen