Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Oss

Tuin onderhouden - Tuinaanleg - Oss

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin onderhouden

Zo snel mogelijk. Boom uit voortuin verwijderen. Er zijn al takken afgebroken. Boom heeft geen kap vergunning nodig, aldus gemeente Waar heb je de hovenier voor nodig?: Onderhoud van mijn tuin


Hovenier Uden

Offertes tuinaanleg in Oss vergelijken

Recente opdrachten in Oss

woensdag 30 augustus 2023

Tuin aanleggen

Natuurlijke tuin met organische/ronde vormen, (verhoogde) borders voor het verbouwen van kruiden, vaste planten voor tuin op het zuiden, overkapping bij de bestaande berging, terras aansluitend op het huis en een schommel. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oss
maandag 14 augustus 2023

Tuin aanleggen

Ik wil graag een enkelsteen muur in mijn tuin laten bouwen. Er zijn geen obstakels in de tracé van de te maken muur. De afmetingen zijn: lengte 1,50 m, hoogte 2,00 m. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oss
woensdag 31 mei 2023

Tuin aanleggen

Heraanleg bestaande tuin Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uden
woensdag 12 april 2023

Tuin drainagevloer leggen

Lijngoot leggen, zandbed egaal maken en aantrillen, drainagevloer aanleggen 6,30x7,50x 10 dik, keramische tuintegels leggen 6,30x 3,50 (lijm en voegmiddel aanwezig)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oss
donderdag 30 maart 2023

Tuin aanleggen

42m2 dakterras met dakleer ondergrond Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uden
zaterdag 09 juli 2022

Tuin aanleggen

We hebben zelf een tekening gemaakt en moeten nog tegels gaan uitzoeken. Totale oppervlakte is ongeveer 120 2m Achtertuin : bestraten en verhoogde border maken, daar naast waarschijnlijk putjes met afvoer aanleggen. Zijkant : oprit aanleggen met grind platen en grind. Voorkant : tegels al aanwezig 60x40x5 beton tegel, tegelen en verhoogde borders maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heesch
maandag 22 maart 2021

Nieuwe tuin aanleggen 24m2

wij willen graag een nieuwe tuin aanleggen van 24m2. De stenen die er nu liggen moeten verwijderd worden, hier komen nieuwe stenen voor terug. Zowel verwijdering, aanschaf en plaatsen van de nieuwe stenen door de vakman. Ook graag een stukje groen van ongeveer 8m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uden
zondag 10 januari 2021

Houten terras aanleggen

Aanleg 2 houten terassen. Eerste is 10m2 2m diep 5 m breed, tegen woning aan. tweede 5 m2 achter in tuin voor zonplek. Betreft nieuwbouwwoning.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Megen
vrijdag 20 juli 2018

Tuin egaliseren en aanleggen

Het betreft de tuinaanleg bij onze nieuwbouw woning. We zouden graag een terras van ongeveer 15 m2 met lichte kleur tegels, 60 x 60 cm, willen laten aanleggen, grenzend aan de tuindeuren. Achterin de tuin een kleiner terras van ongeveer 6 m2 met dezelfde tegels. Verder graag een pad vanaf het terras naar de poort achterin de tuin. De rest van de tuin (kunst)gras met bijvoorbeeld 3 wat hogere plantenbakken van steen. Deze bakken verspreid over de tuin. Beplanting is niet nodig. Tuinschuurtje, ongeveer 2 bij 3 meter, en schutting staan er al. De tuin is 10 meter lang en 5 meter breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oss
vrijdag 29 juni 2018

Tuin aanleg

Wij zijn opzoek naar een hoveniers bedrijf die onze tuin kan aanpakken in het nieuwe huis (liefst nog voor eind juli). Het gaat hierbij om de oude stenen en tegels & onkruid verwijderen en het liefst ook afvoeren. De tuin opnieuw bestraten en een deel kunstgras leggen. Wij leveren In principe zelf het materiaal aan, maar ontvangen ook graag een offerte als we bijvoorbeeld door jullie ook het materiaal aan laten leveren. Het zal gaan om ongeveer 60 m2 grote grijze tegels van 60 x 60 en ongeveer 10 m2 kunstgras De afmetingen van de tuin zijn 11,8 x 5,6. meter Wij zijn hiervoor dus opzoek naar een goed betrouwbaar hoveniers bedrijf die dit kan uitvoeren, waarbij als het bevalt wij ook jullie inschakelen om de voortuin gedaan te krijgen. Uiteraard is het geen probleem om van te voren een vrijblijvende afspraak te maken om even te komen kijken naar de tuin, hoeveelheid materiaal er nodig is etc. Wij zouden dan graag een offerte ontvangen voor het complete plaatje incl materiaal, en een offerte als wij het materiaal zelf aanleveren. En hoe werken jullie qua betaling? We horen het graag


Tuinaanleg en tuinonderhoud Megen
maandag 17 oktober 2016

Folievijver aanleggen

Ik wil in mijn achtertuin graag een folie vijver laten aanleggen van ongeveer 3 x 2 meter en 1 meter diep. Ik wil een vijver met een natuurlijke uitstraling, ik wil geen stenen als randafwerking. Ik laat mij daarover graag adviseren. De aarde die is uitgegraven moet ook worden afgevoerd. Er is een kleine toegangspoort naar mijn tuin. Er moet even bekeken worden of daar een kleine graafmachine door kan. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oss
woensdag 16 maart 2016

Kunstgras aanleggen en verhoogde border maken

In onze achtertuin willen we een verhoogde border laten maken van antraciet betonbielzen, 485 bij 75 cm groot. En een lage border met opsluitband. Er ligt nu nog oud gazon in. Dit zal moeten worden verwijderd en afgevoerd. Daarna zal er rondom de trampoline kunstgras gelegd worden. Dit is ongeveer 12.22 bij 9 meter. Graag willen we offertes voor al het werk, gespecificeerd in de verschillende onderdelen. Er is een tekening beschikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nistelrode
maandag 17 maart 2014

Nieuw gazon aanleggen in de tuin

Nieuw gazon aanleggen en oude evt verwijderen en afvoeren. Tevens bemesting ondergrond 100m2 afgraven, nieuw 125m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oss
donderdag 06 maart 2014

Nieuwe voortuin aan laten leggen

Het betreft het opnieuw aanleggen van de voortuin. Deze is ongeveer 3 meter diep en 8 meter breed. Er is nu een gedeelte bestraat en deze zouden wij willen vervangen met nieuwe tegels, de oude klinkers dienen te worden afgevoerd. Daarnaast zullen de struiken verwijderd moeten worden en dit gedeelte bestraten met grote tegels en een border. Deze tegels dienen te worden geleverd. Graag maken wij een afspraak om een en ander te bespreken en advies te ontvangen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uden
woensdag 06 maart 2013

Tuinontwerp en -aanleg

Graag een ontwerp en prijsopgave om onze tuin aan te pakken, deze is 15 meter bij 9 meter. Graag een hovenier die ons goed kan adviseren. Nu veel gras en beplanting. Gras waarschijnlijk vernieuwen, wellicht wat bestrating, nieuwe beplanting etc. Materialen ook verzorgd door de hovenier.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uden
Offertes aanvragen