Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Oosterhout

Houten schutting met poort plaatsen (15m) - Tuinaanleg - Oosterhout

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten schutting met poort plaatsen (15m)

Ik wil een houten schutting laten plaatsen aan de straatzijde, van ca. 15 m en 1,85 hoog. Dit incl. een poort. Het is goed bereikbaar, al het materiaal kan naast de te plaatsen schutting staan. Graag ook voorzien van een 2 tal lichtpunten.


Hovenier Raamsdonksveer

Offertes tuinaanleg in Oosterhout vergelijken

Recente opdrachten in Oosterhout

dinsdag 05 september 2023

Tuin aanleggen

Vervanging van bestaande (verrotte) houten tuinhuis. Beschikbare ruimte op grond gemeten: 3,3 meter bij 4,0 meter. Vermoedelijke maten bouwwerk 3,1 bij 3,5 meter. Hoogte ongeveer 2,4 meter. Dakbedekking (optie tot) Sedum. Mogelijk in plaats van deel schutting? Anders langs schutting. 1 brede, hoge deur aan zijde van 3,5 meter, 1 raam in die zijde. In andere zijde 1 raam voornamelijk voor lichtinstallatie (hoog geplaatst). Datum bouwwerk in overleg. Alvast bedankt!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Teteringen
dinsdag 30 mei 2023

Tuin aanleggen

Tuin moet worden geëgaliseerd en met de oude tegels welke er al uit zijn gehaald en opgestapeld weer worden bestraat. Het bedraagt ongeveer 9 m2, kan eventueel meer worden als dat nodig blijkt tot max 18 m2. Ik ben begonnen maar wegens opgelopen letsel kan ik het niet meer zelf afmaken, meehelpen kan mss wel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hank
maandag 29 mei 2023

Tuin aanleggen

Bomen snoeien, terras bestraten en haag planten. Verwachte startdatum begin juli a.s. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Teteringen
zondag 30 april 2023

Tuin aanleggen

De tuin is al beschikbaar we wachten alleen op een vergunning voor de tuinkamer. De voorkeur is wel om de voortuin en de zijtuin alvast te starten en de achtertuin af te maken na aanleg van de tuinkamer. Het gaat ongeveer om een totale tuin + oprit van 220m2. We hebben zelf al een idee op papier gezet alleen deze moet nog professioneel bekeken worden. Wat kunnen jullie voor ons hierin betekenen? Vriendelijke groeten Yasemin Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Teteringen
maandag 03 april 2023

Tuin aanleggen

drainage in de tuin, er mag ook nieuw gras in. het is kleigrond en verticale drainage heeft de voorkeur gras is c.a 40m². de rest is bestraat. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Raamsdonksveer
donderdag 10 november 2022

Droomtuin aanleggen (87 m2)

Ik zoek een bedrijf voor het aanleggen van een voor- en achtertuin. De achtertuin is ongeveer 70m2 en voortuin ongever 17m2. Wens is om veel groen te verwerken in de tuinen, met o.a. een moestuin in de achtertuin. De oplevering van de woning is in maart. Het liefst zo snel mogelijk hierna.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Terheijden
maandag 24 oktober 2022

2 tuinplantenbakken + paaltjes aan elkaar schroeven en lijmen

Ik zoek een hovenier die voor mij 2 plantenbakken van 7x7 kan aanleggen en ook wat paaltjes met een lengte van 3 m, die aan elkaar geschroefd en gelijmd moeten worden. Het materiaal is maanden geleden gekocht bij praxis. Kan het niet zelf niet afmaken door omstandigheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Raamsdonksveer
donderdag 06 oktober 2022

2 tuinplantenbakken + paaltjes aan elkaar schroeven en lijmen

Ik zoek een hovenier die voor mij 2 plantenbakken van 7x7 kan aanleggen en ook wat paaltjes met een lengte van 3 m, die aan elkaar geschroefd en gelijmd moeten worden. Het materiaal is maanden geleden gekocht bij praxis. Kan het niet zelf niet afmaken door omstandigheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Raamsdonksveer
donderdag 11 augustus 2022

Aanleggen van een professionele jeu de boules baan

Ik zou graag een vakman willen die een jeu de boules baan kan aanleggen in mijn tuin het gaat om een professionele wedstrijdbaan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Raamsdonk
woensdag 14 april 2021

Tuin opnieuw betegelen, gras vervangen door kunstgras en overkapping maken

Ik wil een onderhoudsvrije tuin laten aanleggen. Graag met overkapping, tegels en planten in potten. De planten in potten doen we zelf. Tuin is 5 meter breed en 11 meter lang. Hier staat nog een schuurtje in van 3 x 2 m. Er liggen al tegels in, deze willen we graag hergebruiken. Er ligt een stuk gras, maar dit is een puinhoop geworden door onze hond. Dus we willen in dit stukje graag kunstgras laten aanleggen. Het is wel belangrijk dat dit kunstgras is wat niet te heet wordt in de zon. Dit is zo'n 3 x 3m. Daarbij willen we graag een houten overkapping laten maken van 3 x 3 meter tegen de schuur aan. We zouden het graag voor het einde van de zomervakantie laten uitvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dongen
zaterdag 10 april 2021

Aanleg nieuwe tuin

Wij zijn bezig met het bouwen van een nieuwbouwwoning. Hier moeten de voor- achtertuin en zijpaden worden aangelegd. In de bijlage hebben we een schets opgenomen van de wensen. Globaal—> Oprit, terras, graszoden met planten en een overkapping. Tuin wordt ongeveer 220 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Teteringen
donderdag 30 april 2020

Snoeien boom

Wij willen graag een grote oude boom in de achtertuin laten snoeien. Hij begint aardig uit te wijden en over te hangen bij dak buren. Verder zouden we evt. willen bespreken voor een nieuw tuinplan/aanleg. Ik wil graag fotos toevoegen maar helaas kan dit niet op mn telefoon. Heeft u wellicht email adres waar ik ze heen kan sturen? Alvast hartelijk dank.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dongen
zondag 08 april 2018

Gedeelte van de tuin aanleggen

Het achterste gedeelte van de tuin wil ik graag laten aanleggen. Hier zal een gedeelte gras moeten komen en een gedeelte beplanting. Er staan al 2 gemetselde plantenbakken die ik wil laten vullen met beplanting. Het aan te leggen gedeelte is 225 m2 groot en goed te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waspik
maandag 02 april 2018

Aanleg van een nieuwe tuin

De zuivere tuin betreft een strook van 3 x 10 meter aan de rechterzijde van de tuin. Aan de linkerzijde zit de tuinkamer, vervolgens zit er al een overkapt gedeelte van de tuinkamer tot de aangrenzende schuur aan het einde van de tuin. Graag zouden we iets zien met boompjes, verlichting, plantenbakken. Met name een onderhoudsvriendelijke tuin. Hiervoor maken wij graag een afspraak om advies te ontvangen een een ontwerp te laten maken en te realiseren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dongen
dinsdag 05 juli 2016

Tuin aanleggen bij een nieuwbouwhuis

Voor ons nieuwbouw huis is er een gedeelte van de achtertuin, zijkant huis en oprit wat betegeld moet worden. Het gaat om een tuin van 26 meter diep en ongeveer 8-9 meter breed waar ook een garage staat. Graag ontvangen we advies over een budget, maar toch mooie oplossing. Er moet een terras aangelegd worden in de achtertuin en een oprit aan de voorkant. De tuin is al geëgaliseerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Teteringen
Offertes aanvragen