Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Noordwijk

Oprit aanleggen (75m2) - Tuinaanleg - Noordwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Oprit aanleggen (75m2)

Ik wil graag mijn oprit laten bestraten. Het gaat om ongeveer 75m2. Er hoeft verder niks verwijderd te worden, wel moet de grond eerst glad gemaakt worden.


Hovenier Noordwijkerhout

Offertes tuinaanleg in Noordwijk vergelijken

Recente opdrachten in Noordwijk

zondag 09 april 2023

Onderhoudsvrije tuin aanleggen 26m2

Wij willen onze voortuin laten opknappen. Het is geen spannende ingreep, want hij moet onderhoudsvriendelijk zijn. Wij willen graag het volgende doen: • Oude tegels eruit verwijderen. • Heg verwijderen. • Wij willen graag anti onkruid (wat zijn de mogelijkheden)? • Nieuwe grote tegels erin. • Looppad met een andere tegel en/of rand, zodat het niet helemaal hetzelfde is en dat het wat mooier maakt. • Lage schutting hek + deur erin. • Extra Optie voor spotjes / verlichting bij looppad. Voorbeeld lage schutting: https://deschuttingbouwer.nl/schuttingen/betonschutting-rotsmotief-laag-voortuin/ Grote van het oppervlakte is ongeveer 25/26m2. Wanneer zouden jullie kunnen beginnen? Met vriendelijke groet, Edwin de Vries


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
zondag 20 september 2020

Aanleggen onderhoudsvrije tuin met terras en overkapping

Wij krijgen in maart de sleutel van ons nieuwe huis en zouden dan graag de tuin vernieuwen. Het oude straatwerk en alles wat in de tuin staat zal door ons worden verwijderd. De tuin is 5.40 breed en 12.2 meter lang. Er staat een schuur van 2 meter breed en 5 meter lang in de schuur. Naast de schuur is een ruimte vrij tussen de schuur van de buren, hier zouden we graag een overkapping maken waar we ook bij minder weer gezellig kunnen zitten.. liefst met een dak wat open kan bij mooi weer en dicht bij regen. Verder veel tegels maar wel wat groen in de vorm van stukje gras en planten. De tuin ligt op noordwest de zon komt vooral links in de tuin en savonds hebben we de zon bij het huis waar we eind van de middag begin van de avond lekker willen zitten als er zo’n is. Onder de overkapping die ongeveer 3.5 meter breed en 5 meter lang kan zijn moet aan de achterkant ruimte zijn om een scooter en motor te plaatsen.. de tuindeuren die kunnen worden opgeslagen en de schuttingen die er nu in staan zouden we er daarom gewoon in kunnen laten staan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
donderdag 21 mei 2020

Een onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik wil graag de achtertuin opknappen. Momenteel groeit er heel veel onkruid langs de tegels heen. De tuin bestaat voor een groot deel uit kleine tegeltjes. Ik wil daarvan graag grote tegels maken, en ik het midden een stuk gras links en rechts en een pad in het midden. Ik heb een foto erbij gedaan om ongeveer aan te geven wat ik wil. De tuin is ongeveer 50m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
vrijdag 30 augustus 2019

Schutting plaatsen, terras realiseren en een paadje

Graag prijsopgaaf van een gaas schutting of hardhouten schutting in een betonnen onderlaag. Daarnaast zoeken wij een hovenier waarmee wij in gesprek kunnen gaan voor de uitvoering en planning van het aanleggen van 2 terassen, een paadje en een plek waar wij onze fietsen kunnen stallen. Lengte tuin van 6 x 15 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sassenheim
zondag 23 juni 2019

Tuin ontwerpen en aanleggen

Mijn tuin compleet ontwerpen, met bestrating, vlonder, plantjes etc. Ik wil gewoon een ongelooflijk mooie tuin en nu ligt er alleen maar onkruid meer niet. Het is een nieuwbouwhuis dus ik heb er niks aan gedaan en heb 2 linkerhanden. Ik zag op jullie website ook al aardig wat mooie voorbeeldjes staan dus ik ga er van uit dat ik bij jullie moet zijn. Mijn tuin is ongeveer L. 10 m bij 85 m2. Wat gaat het ongeveer kosten om ALLES te doen, zodat ik er van uit kan gaan dat me tuin compleet naar wens word gemaakt!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
woensdag 13 maart 2019

Voortuintje egaliseren en bestraten

Ons voortuintje egaliseren (o.a. oude, houten bielzen verwijderen) en vervolgens een mooi terras aanleggen met tegels en nieuwe planten + hekje rondom plaatsen. De tuin is 6,5 bij 3,5 meter. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijkerhout
dinsdag 26 juni 2018

Complete tuinrenovatie

Leeghalen tuin, ongeveer 110 m2, inclusief oud terras. Aanleg nieuw terras, 21 m2 Aanleg nieuw terras voor plaatsing schuur met overkapping en pad naar achterom, ongeveer 34 m2 Aanleg gazon, ongeveer 45 m2 scheiding tussen gazon en border.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
woensdag 28 maart 2018

Tuin bij de nieuwbouwwoning aanleggen

Het gaat om het plaatsen van een hedera hekwerk (exact dezelfde zoals al gedeeltelijk geplaatst door gemeente), tegels en klinkers in een gedeelte van de tuin en in het overige gedeelte gras plaatsen. Hieronder een opgave van aantal m2 voor tegels/klinkers en gras: - gras ca. 55 m2 - tegels/klinkers ca. 75 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sassenheim
maandag 25 september 2017

Oprit bestraten, egaliseren tuin en terrassen leggen

Bestraten oprit, achtertuin egaliseren+ 2 x terras aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijkerhout
zondag 15 mei 2016

Tuin aanleggen bij de nieuwbouwwoning

Het betreft het aanleggen van een eenvoudige maar ruime tuin, van ongeveer 100 m2. Er is een kleine voortuin met oprit, eventueel wat planten, geen gras. De achtertuin wordt deels betegeld, verder gazon en ruimte voor struiken/vruchtenbomen langs de randen. Eventueel constructie voor schommel/hangmat. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Graag maak ik een afspraak met een vakman om de mogelijkheden te bespreken. Er is een voorbeeld beschikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sassenheim
donderdag 25 februari 2016

Aanleggen van een voor en achtertuin

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een voor en achtertuin bij onze nieuwbouwwoning. Allereerst dient deze afgegraven te worden, het betreft nieuwbouw en er ligt ongetwijfeld veel bouwafval onder het zand. De voortuin is zo'n 10 m²: deze moet betegeld worden met tegels van 60 x 60 cm . De achtertuin is zo'n 50 m² : hier willen we grote tegels van 60 x 60 cm en een strookje gras. Wij ontvangen graag een offerte met afzonderlijke posten voor de arbeid en de materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
vrijdag 04 september 2015

Aanleggen nieuwe tuin

Het betreft het aanleggen van een nieuwe tuin aan de hand van een reeds gemaakt ontwerp. Het gaat om een kavel van 17 meter breed en 37 meter diep inclusief de slot en de woning. Er dient een veranda geplaatst te worden, een trampoline ingegraven, erfafscheiding geplaatst, terrassen bestraat en fruitbomen geplaatst. Verder moet er gras komen en in de voortuin een rand met schelpen en de oprit van 5 meter lang bestraat. De tuin bevat ook ongeveer 15 meter keerwand en er moet ook behoorlijk wat grondwerk worden verricht. De woning zal eind oktober opgeleverd worden, wij willen dan gelijk starten met de tuin. Er is een tekening beschikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
woensdag 22 juli 2015

Tuin aanleggen

Mijn nieuwbouw huis is opgeleverd en ben nu op zoek naar een tuinman voor het meedenken en uitvoeren van het aanleggen van voortuin (10 meter breed bij 2 meter diep, minus overpad bovenburen) en achtertuin van 10 meter breed bij 5 meter lang. De schutting en hekwerk voor omheining is collectief geregeld. We willen graag ook gras in de tuin, borders met bloemen/planten/fruit, twee terrassen en looppad naar de schuur. De tuin ligt op het zuid/westen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
maandag 15 juni 2015

Tuinaanleg: tuin aanleggen

Tuin afgraven tot 30 cm, nieuwe grond opbrengen, terras aanbrengen (klinkers), pas aanleggen, borders aanleggen, grasveld, bomen en beplanting. Kortom gehele tuin (voor 3x2 m2, achter 6x5m2)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
donderdag 13 maart 2014

Kunstgras en bestrating aanleggen

Voortuin opnieuw bestraten c.a. 20 m2 met betonklinkers. Ligt nu gras en tegels. Achtertuin kunstgras aanleggen c.a. 30 m2. Is nu geheel bestraat met stoeptegels, deze haal ik zelf weg. Levering van de materialen in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sassenheim
Offertes aanvragen