Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Middelburg

Rechte boom met kleine zijtakjes kappen - Tuinaanleg - Middelburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Rechte boom met kleine zijtakjes kappen

Ik wil mijn boom laten kappen van ongeveer 20 meter. Het is een rechte boom met kleine zij takjes. Mijn tuin is 2400 m2 en de boom heeft ongeveer 25 meter om te vallen. Het zou in een keer om kunnen vallen als de grond goed hard en droog is. Tuin is goed bereikbaar


Hovenier Wemeldinge

Offertes tuinaanleg in Middelburg vergelijken

Recente opdrachten in Middelburg

zaterdag 11 februari 2023

Voor en achter tuin aanleggen

Achtertuin: terras, paadje, klein tuinhuisje voor fietsen en tuingereedschap, stukje gras, een paar perkjes. Ook een schutting bij de openbare weg(stoep). Voortuin: paadje, bestrating, perkje, haagje(60 cm hoog) als afscheiding naar openbare weg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwdorp
donderdag 10 november 2022

Tuin aanleggen

Tuin van nieuwbouw woning; 80m2 (15x6, en stukje schuur eruit) 24m2 terras dmv grote betonnen tegel Rest kiezelsteen/grind op matten. Ophogen zo'n 20cm Dit is even een startpunt, ben benieuwd naar de prijs hiervan inclusief aanleg. Alvast bedankt!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Domburg
zaterdag 20 november 2021

Tuin aanleggen

We willen twee parkeervakken aan laten leggen met grasdallen. De oppervlakte ca; 10m x 3m zijn. De grasdallen zelf hebben we al deze zijn 600 x 400mm en 100mm dik. Het gaat dus om het leggen van de grasdallen en eventueel benodigde hulpmaterialen. Een lange en een korte zijden worden ingesloten door asfalt weg. Mvrgr Eric Dijcks Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Nee, ik word over meer dan 3 maanden eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kamperland
donderdag 22 april 2021

Keramische tuintegels aanleggen

Wij willen nieuwe keramische tuintegels aanleggen van 56m2. Tegels die er nu liggen wil ik zelf verwijderen. Ik wil graag weten hoe jullie het gaan aanleggen. Ik wil deze klus graag uit laten voeren alleen ik wil wel weten hoe dit gedaan wordt en hoeveel het mij gaat kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Goes
donderdag 25 juni 2020

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de aanleg van een zwembad van 6 bij 4 breed, de diepte van het zwembad moet 1.5 meter zijn. Tegels heb ik zelf al.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Goes
vrijdag 24 april 2020

Buitenkraan aanleggen voor- en achter tuin

Ik wil in de voortuin en in de achtertuin een buitenkraan aan laten leggen. De voortuin is dicht bij de wc, achter de muur zit de aansluiting. De aansluiting voor de achtertuin zou via de kruipruimte moeten lopen (de keuken zit namelijk aan de voorzijde van de woning). En dus aan de achterkant van onder de grond naar boven op de buitenmuur worden geplaatst. Wat kost dit?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Middelburg
dinsdag 14 april 2020

De voor- en achtertuin renoveren

Graag wil ik een offerte aanvragen voor de renovatie van de voor- en achtertuin. In de voortuin mogelijk iets van een waterspiegel gras en bestrating en in de achtertuin bestrating, vernieuwen grasmat en renovatie vijver met aanleg van borders. De voortuin en achtertuin zijn beide ongeveer 10 meter diep en breed zal ongeveer 4,5 meter zijn. Ik bespreek graag met de hovenier hoe we de tuin het best kunnen inrichten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw en Sint Joosland
zaterdag 11 april 2020

Kleine tuin herinrichten

Wij willen ons achterplaats 35 m2 graag deels met kunstgras en de bestaande bestrating opnieuw laten inrichten. Kunstgras max 25 m2. Schuttingen staan al. Het betreft uitsluitend aanleg van kunstgras en goede ideeën met betrekking tot de inrichting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wissenkerke
dinsdag 15 januari 2019

Tuin aanleggen (grond, tegelwerk en gazon)

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een nieuwbouwwoning (2020). De voortuin is circa 15 m2. De achtertuin circa 65 m2. Er zal alleen grond liggen, de tuinen zullen kaal aangeleverd worden. Ik zou graag willen weten hoeveel het ongeveer gaat kosten om er fatsoenlijke tuinen in te krijgen, dus met name grond recht zetten, betegelen en bijvoorbeeld een gazon in de achtertuin en planten in de voortuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Middelburg
donderdag 19 april 2018

Tuin opknappen en deels opnieuw aanleggen

In de tuin staat een fontein wat afgewerkt moet worden, gras opnieuw aanleggen of tips voor om het weer mooi te krijgen, alle onkruid moet weg, snoeiwerk


Tuinaanleg en tuinonderhoud Middelburg
zaterdag 02 december 2017

Drainage in de tuin aanleggen en egaliseren

Tuin is zo'n 70 m2. Nieuwbouwwoning. Drainage aanleggen + egaliseren voor het plaatsen van tegels


Tuinaanleg en tuinonderhoud Middelburg
dinsdag 20 juni 2017

Fundering maken voor houten tuinhuisje

In de achtertuin wil ik een houten tuinhuisje gaan plaatsen. Hiervoor wil ik graag een gestorte betonnen fundering laten aanleggen. De oppervlakte zal 4.20 bij 4.20 meter zijn. De tuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnemuiden
zaterdag 13 mei 2017

Tuin egaliseren en grond verbeteren

De tuin is ongeveer 100 m2 groot. De wens is om een basistuin aan te laten leggen om zelf verder te kunnen. Het gaat om het egaliseren, het verbeteren van de grond en het aanleggen van grasmatten en een terras. Er zal ongeveer 50 m2 gras en 20 m2 terras gelegd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Middelburg
donderdag 04 augustus 2016

Composiet vlonder aanleggen en tuin egaliseren

De bedoeling is om onder mijn overkapping een vlonder te creëren. De grond is al redelijk vlak en er ligt al een wortel doek. De ruimte is ongeveer 18 m2 groot.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zierikzee
woensdag 06 april 2016

Gras verwijderen en terras aanleggen

Het gras in de achtertuin wil ik graag laten weghalen. Hierna zal er grond verwijderd moeten worden en zand er in. De oppervlakte is 100 m2 en goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oosterland
Offertes aanvragen