Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Leiderdorp

Schutting plaatsen - Tuinaanleg - Leiderdorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schutting plaatsen

Wij zouden graag een 2 meter hoge composiet/kunststof (eventueel beton of iets anders wat ook onderhoudsvrij is) schutting laten plaatsen in onze achtertuin. Het liefst een gladde structuur (zodat katten niet kunnen klimmen). De tuin is ongeveer 9. 20 meter lang (waarvan de eerste 2 meter een schuin aflopende muur is) en 5. 70 meter breed. De schutting zal dus aan beide zijdes op de muur gemonteerd moeten worden. En aan de achterkant zouden we een poortdeur willen hebben (die zo min mogelijk kieren heeft). Wij zouden graag van u een offerte ontvangen mocht het allemaal mogelijk zijn.


Hovenier Leiderdorp

Offertes tuinaanleg in Leiderdorp vergelijken

Recente opdrachten in Leiderdorp

maandag 23 januari 2023

Tuin aanleggen

Ik wil graag mijn tuin renoveren. Ik heb al een idee over hoe ik het wil hebben maar ontvang graag hulp van vakmannen die mijn ideeën waar kunnen maken. We willen graag een schuurtje willen hebben een nieuwe schutting en bestrating. (schutting 20m) Ik ontvang graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
dinsdag 06 juli 2021

55m2 bestraten, schuur renoveren & afdakje maken

Geheel opnieuw aanleggen van de voortuin, inclusief een nieuwe oprit voor de auto en daarnaast ook een toerit naar de schuur. In totaal geschat op zo'n 55 m2 geprint beton. We willen ook een aantal bloembakken laten maken en waar geen printbeton ligt willen we grint. Ook willen we verlichting laten aanleggen en de houten voorkant van de schuur willen we vervangen. Ook willen we een afdakje laten maken voor een fietsplekje.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
vrijdag 31 juli 2020

Terras aanleggen

Wij willen graag een terras laten aanleggen van circa 4 m2 en een tuinpad van circa 5 meter lang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
woensdag 15 april 2020

Nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen

We krijgen een nieuwbouw huis aan het water met een tuin van 20 mtr lang bij 5.50 breed, afhankelijk van de kosten willen we ook een redelijke grote vlonder (5 bij 5 mtr) aan de waterkant laten plaatsen en terras tegen achtergevel aan dit alles is het in grote lijnen maar met wel stukje gras erin. Een pad naar vlonder van hout of composiet evenals de vlonder


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
zondag 12 april 2020

onderhoudsvrije tuin

Nieuwe achtertuin aanleggen, eenvoudig ontwerp. 9 x 5 meter. Recht toe recht aan. Ik wil een terras van grotere tegels en groot stuk kunstgras. Aan de zijkant een smalle afscheiding voor plantjes. Bestaande tegels afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
maandag 01 april 2019

Tuin verwijderen en nieuwe aanleggen

De tuin dient te worden leeggehaald en het puin afgevoerd. Daarna wil ik ongeveer 20 m2 kunstgras laten aanleggen en 30 m2 tegelwerk. Langs de zijkanten wil ik graag muurelementen voor plantenbakken laten plaatsen, de beplanting is niet nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
zaterdag 23 maart 2019

Aanleg voortuin border en bestraten voortuin

Ik zoek een hovenier voor het aanleggen van een tuinborder aan de straatkant van de voortuin, hoekhuis, met stapelblokken, 60 x 10 x 10 cm of 60 x 15 x 15 cm. Breedte tuin is 8,50 diepte ongeveer 4,5 meter. Aan de zijkant nog ongeveer 5,5 meter muurtje. Hoogte muur aan de straatkant 3 stenen, boven de grond, 2 hoog als border in de voortuin. Verder bestraten van de voortuin, we denken aan tegels van 25 x 25 cm of van 30 x 30 cm, en afvoeren van verwijderde begroeiing.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
zondag 20 januari 2019

Tuin egaliseren, bestraten en tuinverlichting aanbrengen

Onze tuin graag egaliseren, bestraten met siertegels en tuinverlichting aanleggen 40 a 50m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
vrijdag 09 januari 2015

Composiet vlonder aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een vlonder van composiet. De binnentuin is 6 bij 4 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
dinsdag 19 februari 2013

Aanleg tuin voor en achter

Ik wil een romantische tuin met een klein watervalletje. Het is een bestaande tuin maar moet gezellig worden en bestraat worden. Ik wil geholpen worden met een ontwerp en uitvoering. Voortuin is 5 bij 2,5 meter. Achtertuin is 10 bij 5 meter. Grotendeels bestrating en wat beplanting. Levering van de materialen in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
zondag 18 maart 2012

Voor- en achtertuin aanleggen

Nieuwe aanleg kleine voor- en achtertuin. Achter is 5 x 6 meter plus inham 2 meter en voortuin is 1,5-2 meter x 5 meter. Ons plan is om bakken op te metselen en tegels erin leggen. Levering in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
Offertes aanvragen