Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Krimpen aan den Ijssel

Houten schutting vervangen - Tuinaanleg - Krimpen aan den Ijssel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten schutting vervangen

Ik wil mijn schutting laten vervangen, verwijderen en afvoeren. De palen zijn vanaf de onderkant verrot en door de storm afgebroken. De totale breedte is ongeveer 7 meter. Ik wil mij laten adviseren over de materiaal van een nieuwe schutting. Onze voorkeur ligt wel bij een schutting met betonnen palen.


Hovenier Krimpen aan den IJssel

Offertes tuinaanleg in Krimpen aan den Ijssel vergelijken

Recente opdrachten in Krimpen aan den Ijssel

donderdag 24 augustus 2023

Tuin aanleggen

Betreft een oprit voor het huis nu volledig bestraat moet opgehoogd worden. en afgewerkt worden met grasdallen kunststof Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/8e5513f7-3737-465b-ad30-cea82a45a11a/assets Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Krimpen aan den IJssel
donderdag 17 augustus 2023

Tuin aanleggen 85m2

We willen drainage aanleggen rondom ons huis. Inschatting 85 m geperforeerde drainage buis, met afwatering richting sloot grenzend aan de tuin. Wat zijn grofweg de kosten, incl arbeidsloon, en tuinherstel (50% gazon, 50% grind aan gevel huis)?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Krimpen aan den IJssel
zaterdag 27 mei 2023

Tuin aanleggen

Ik wil bij mijn voortuin een klein voetbal veldje van kunstgras de afmeting is 4m2 bij 6m2 en een deel betegeld ongeveer 3m2 bij 6m2. Het liefst onderhoudsvrij. Op dit moment is er een deel betegeld een deel zand en een deel losse steentjes


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lekkerkerk
dinsdag 22 maart 2022

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen graag een tuin aanleggen die onderhoudsvrij is. Schuttingen/tegels/vlonders.. circa 50 vierkante meters, betreft een nieuwbouw woning. Houtenvlonder tuingrond verhogen Kerasmische tegels plaatsen. Schuttinjg plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Krimpen aan de Lek
donderdag 29 april 2021

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Graag een onderhoudsvriendelijke tuin met tegels en kunstgras voor ongeveer 60m2 rijtjeshuis, indien mogelijk ook een nieuwe schutting met poort achter in de tuin (totaal 2,10 mtr)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Krimpen aan den IJssel
maandag 07 oktober 2019

Boom verwijderen en bamboe + tuin ophogen. Bestraten + kunstgras leggen, schutting plaatsen

Grag laat ik 67 m2 aan tuin/bestrating leeghalen. Er zitten een paar kleine boompjes in, er is een stukje met kiezelsteentjes, een grote boom en wat bamboe. De boom en bamboe weghalen is ongeveer 6 m2. Er is geen vergunning nodig hiervoor. Graag willen we dan alles egaliseren en ophogen. We willen ongeveer 50 m2 aan gecoate betontegels aanleggen en ongeveer 20 m2 aan kunstgras aanleggen. Verder 12 meter aan schutting plaatsen en een tuindeur. De huidige schutting graag weghalen en direct afvoeren. Graag al het oude materiaal direct afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Krimpen aan den IJssel
donderdag 18 september 2008

Hovenier

Wij hebben aan twee zijdes van de woning een grindpad, aan beide zijden ongeveer 12m bij 2m. Aangezien dit door alle honden en katten uit de buurt wordt gebruikt als plek om de behoefte te doen, maar het volgens de woningbouwvereniging bij ons huis hoort, hebben we besloten het grind uit te laten graven, het pad af te scheiden door ons tuin hek door te trekken (een gedeelte hoog en een gedeelte laag hek) naar en langs het pad en het te bestraten met de tegels die we van onze buurman hebben over genomen. Op de plek waar de hele dag de zon schijnt willen we dan een vlondergedeelte aanleggen om te zonnen op de hoek in de L vorm. De beplanting zal op een klein stuk border na vooral bestaan uit potten en pannen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Krimpen aan den IJssel
Offertes aanvragen