Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Katwijk

Tuinonderhoud uitvoeren - Tuinaanleg - Katwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinonderhoud uitvoeren

Onderhoud van hagen, grasperken en bloemperken


Hovenier Rijnsburg

Offertes tuinaanleg in Katwijk vergelijken

Recente opdrachten in Katwijk

zondag 05 mei 2019

Gazon aanleggen en bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Ik wil graag een terras van 530 bij 230 cm, daarnaast moeten er twee paden komen (naar de poort en schuur). Ik wil dat er naast de bestrating een gazon in de rest van de tuin word aangelegd. Hiervoor moet waarschijnlijk een deel van het zand worden afgegraven en worden opgehoogd met aarde. De tuin is 60 m2 en bereikbaar via een poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
donderdag 19 april 2018

Tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning

Het betreft het aanleggen van de tuin bij een nieuwbouwwoning. Er is een kleine voortuin met oprit naar de garage, een zijtuin en een achtertuin. Totaal zal het gaan om ongeveer 100 m2. Wij zouden de tuin graag voorzien van kunstgras, bestrating, beplanting en een erfafscheiding. Echter hebben wij geen flauw idee hoe het in te richten, welke materialen te gebruiken en hoeveel er bestraat dient te worden. Dit willen wij graag met een vakman bespreken zodat hij het kan ontwerpen en daarna kan uitvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
donderdag 11 januari 2018

Kunstgras aanleggen

Ik wil kunstgras aanleggen. Het oude gazon verwijderen we zelf. Het gaat om 65 m2 kunstgras. In de tuin is ook een trampoline aanwezig. De tuin is via de schuur te bereiken en de doorgang is 80 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
zondag 29 januari 2017

Bestrating en gras aanleggen

Graag willen wij de achtertuin van ons nieuwbouw huis laten bestraten. De tuin is al uitgegraven en voorzien van zand. En hekwerk/schutting rondom is reeds geplaatst. Er dienen grote grijze tegels gelegd te worden en zo ook een gedeelte verlichting en eventueel, kunst, gras. Maar zonder de beplanting aan de zijkanten. Hier zouden wij dan potten/bakken voor gebruiken. De afmeting van de tuin is ongeveer 4,5 bij 9 meter. Voor zonaanbidders ligt de tuin niet zo gunstig, maar wellicht heeft u hier nog wat tips in. Ik hoop dat u ons wat op weg kan helpen en een idee van de prijs kan geven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
maandag 30 januari 2012

Tuinontwerp- en aanleg

We willen graag een andere tuin van 5 x 8 meter ongeveer maar weten niet goed hoe te beginnen. Met een ruim terras maar ook ruimte voor planten. Graag een ontwerp?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
Offertes aanvragen