Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Houten

Buxus vervangen door hekwerk - Tuinaanleg - Houten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Buxus vervangen door hekwerk

Buxus weghalen en een hekwerk plaatsen. Betreft een voortuin van 3 bij 6 meter. Buxus staat aan de voorkant (op de 6 meter), hier zit ook een ingang in. Ik wil graag een hekwerk van 80 cm hoog ongeveer (hardhout). Eventueel verder herstel na overleg.


Hovenier Houten

Offertes tuinaanleg in Houten vergelijken

Recente opdrachten in Houten

woensdag 23 augustus 2023

Tuin aanleggen

Een heraanleg bestaande tuin door met kunstgras en steen. Eventueel met planten aan de zijkant. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
vrijdag 11 augustus 2023

Tuin aanleggen

Het vervangen van het terras door een houten vlonder/terras. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
woensdag 28 juni 2023

Verwijderen en aanleggen van tegels en kunstgras

Ik zou graag mijn tuin van 7,60 x 7,60 willen voorzien van tegels. Mijn oude tegels moeten verwijderd en afgevoerd worden. In de tuin moet ook een klein stuk voorzien worden van kunstgras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
woensdag 19 april 2023

Tuin aanleggen

Mijn tuin Is op dit moment een bouwval en willen dit laten opknappen Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
zaterdag 11 maart 2023

Onderhoudsvrij tuin aanleggen

Wij willen graag een onderhoudsvriendelijke tuin van 60 m2. Betegeld en een deel kunstgras. Aan de achterzijde nieuwe schutting met poort. Als het mogelijk is een overdekte serre.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
woensdag 06 mei 2020

Waterbron slaan

Ik wil in mijn achtertuin een water bron voor de beregening van mijn tuin. Ik heb een tuin van 15 bij 20 m ongeveer. In de buurt hebben meer mensen een bron laten maken via een spuittechniek, dit zou ik ook graag laten doen. Slangen kan ik zelf aansluiten. Van mijn buurman heb ik gehoord dat het grondwater op 15 m zit, maar hij heeft het al een tijd geleden laten doen dus ik weet niet of dit nog steeds zo is. Ik heb niets over een vergunning gehoord. Graag heb ik iemand langs waarmee ik de situatie kan bekijken en bepalen wat een handige plek is om de pomp te plaatsen. Wat zijn de kosten om een bron te maken inclusief aanleg pomp?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
dinsdag 14 april 2020

Tuin opnieuw aanleggen

Graag zouden wij de oude tuin leeg willen laten halen (zitten er over na te denken dat wij dit zelf doen) en weer opnieuw aan willen laten leggen. Het betreft een tuin van 5.60 meter breed en het grootste gedeelte 11.85 meter lang. Van de 5.60 meter breed loopt een deel van 2.10 meter door tot 8.85 meter lang. De schuur is ongeveer 2 m en nog iets. Wij weten wat wij willen, namelijk: bij het huis een klein terras, een smal pad met tegels naar voren van 2/ 3 m lang met aan beide kanten (kunst)gras. Het achterste gedeelte, tegen de schuur, willen wij een lounge gedeelte. Wij hebben geen tekening laten maken, omdat wij zelf al een goed beeld hebben van wat wij willen. In juni/ juli willen wij beginnen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
zondag 14 juli 2019

Tuin onderhoud abonnement

Vorig jaar hebben we onze tuin laten aanleggen. We willen deze graag laten onderhouden (1 à 2 keer per jaar), met name vorm snoei van heesters en sierperen en bemesting. De tuin is 120 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
dinsdag 01 mei 2018

Drainage in tuin laten aanleggen

Wilt u voor ons een drainagesysteem aanleggen? En wat zijn de kosten? De afstand van schutting tot schutting is ongeveer 5 meter. De beplanting van de tuin is ongeveer 3 meter. Bij, heftige, regenval ligt er veel water op deze 15 m2, 3 x 5 meter. De hele tuin is ongeveer 10 meter lang, maar onder het terras hoef dus geen drainage aangelegd te worden. In afwachting op uw reactie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
zaterdag 11 februari 2017

Kunstgras, bestrating en bloembakken aanleggen

Ik wil graag mijn tuin laten renoveren. Aanleggen van bestrating op ongeveer 40 m2. Op 2 plekken in de tuin. Aanleggen kunstgras ongeveer 15 m2. Aanleggen van bakken met muurblokken, 1 steen boven het maaiveld. Lengte bak 1: 7 meter, bak 2 wordt 5 meter. De tuin is leeg. Het zandbed ligt er in en is aangetrild.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
vrijdag 30 mei 2014

Tuin bij nieuwbouw aanleggen

De tuin is ongeveer 170 m2 groot en is leeg opgeleverd na nieuwbouw. Wij willen graag 125 m2 graszoden en 44 m2 tegels. Voor de bestrating hebben wij gekozen voor 30 bij 20 cm koppelstones. Daarnaast zal er zo'n 30 cm opgehoogd moeten worden. Graag maken wij een afspraak zodat de vakman ook kan beoordelen of de ondergrond goed is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Werkhoven
woensdag 16 april 2014

Tuinrenovatie: achtertuin renoveren

Oude tuin weg, nieuwe tuin maken. Betreft een tuin van 50m2. Graag zouden we een aantal perkjes willen later verwijderen. Daarnaast hadden wij een vraag of het mogelijk is om over tegels een worteldoek te plaatsen en hierop (wit) grind te laten storten? Ook is er naast deze klusjes nog een aantal andere dingen die moeten gebeuren zoals bijvoorbeeld het aanleggen van kleine tuinbakken van bestaande tegels/klinkers.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
zondag 13 februari 2011

Tuin aanleggen

Wij zijn sinds oktober 2010 een nieuwbouw huis gaan bewonen, ons paleisje. Helaas zijn wij niet heel handig en kunnen we al onze prachtige ideeen niet zelf uitwerkingen. Zo lopen we tegen de tuin aan. We willen graag eenn mooie tuin. Onze tuin is niet groot en we dachten goed te weten wat we willen maar onze ideeen verschillen hierin echter. We zouden graag een combinatie van een strakke en mediteriaanse sfeer. Het probleem is niet alleen dat we het zelf niet kunnen aanleggen maar ook niet hoe we het precies willen (aanpakken). Wij hopen dat we hier hulp bij kunnen krijgen. Ongeveer 8-10 meter diep en 5 breed. Zowel bestrating bestrating beplanting. Eventueel inclusief levering afhankelijk van prijs.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
vrijdag 19 juni 2009

Hovenier

Mijn ouders hebben een nog op kinderen afgestemde tuin, nu iedereen weg is willen ze een tuin om van te genieten. Met ev. vijver(tje), een of twee leuke zitplekken, leuke planten en een simpel te onderhouden ontwerp. Ze hebben een gewone 4 x 7 tuin die betegeld is. Voor hun 25jarig jubileum willen wij hen een nieuwe tuin als kado geven, we hebben alleen geen idee van de prijzen voor de aanleg alsmede een leuk ontwerp hiervoor. Lekker buiten eten, barbecuen, rond de vuurkorf zitten met een wijntje en met een gezelige groep mensen is waar ze van houden. Kleurige, fleurige bloemen ook. Niet teveel onderhoud. Ev een waterplekje. Ev. mogelijk eerste twee weken van augustus (ze zijn er dan niet) Telefonisch advies is gewenst Vriendelijike groeten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
donderdag 06 maart 2003

Hovenier

Aanleg van een boerentuin bij een oude hofstede. Een terras, omringd met beukenhaag en perken. Passend bij het landschappelijke karakter en de historie van de hofstede.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
Offertes aanvragen