Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Hoogeveen

Plaatsen schaduwdoeken, incl. advies en inmeten - Tuinaanleg - Hoogeveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plaatsen schaduwdoeken, incl. advies en inmeten

Advies, inmeten en plaatsen schaduwdoeken. Dit om dus meer schaduw te creëren rondom mijn woning.


Hovenier Ruinen

Offertes tuinaanleg in Hoogeveen vergelijken

Recente opdrachten in Hoogeveen

zondag 19 maart 2023

Tuin aanleggen 100m2

Ik wil graag een nieuwe tuin laten aanleggen. Het is een tuin van ongeveer 100m2. Er moet een terras komen van ongeveer 24m2. Daarnaast wil ik staptegels laten leggen en een stuk van het grind laten verplaatsen. Ook willen we wat groen laten aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dedemsvaart
zaterdag 28 mei 2022

Onderhouds arme tuin aanleggen

Wij willen onze tuin geheel renoveren en onderhoudsarm maken ca 195 m2 en geen gras meer.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogeveen
maandag 05 april 2021

Bestrating aanleggen

ik wil de voor tuin bestraat hebben , er licht nu gras in en er loopt een pad er door heen en een boom in het midden., het pad en de boom mogen er blijven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Slagharen
vrijdag 02 april 2021

Onderhoudsvrije voortuin aanleggen

Wij hebben momenteel een voortuin met grind etc. En zouden graag grote tegels en 2 bloembakken erin willen. En dat verder graag onderhoudsvrij is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogeveen
dinsdag 05 april 2016

Vijver aanleggen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het plaatsen van een Vijver. Mijn ouders gaan op 10 Juni trouwen en ik zou graag in de periode van 10 Juni tot 17 Juni een vijver bij ons in de achtertuin willen plaatsen als cadeau. Nu ben ik echt een leek qua vijvers en weet ik niet hoeduur dit is. Ik zou graag 2 dingen willen vragen. Stel: Wij hebben een plastic Vijvertje van 3 bij 2 o.i.d. en deze wil ik geplaatst en ingericht hebben Incl. Pomp, decoratie en een waterval hoeveel zou ik dan kwijt zijn? ( ik graaf zelf ) Stel: Ik laat alles geheel aan jullie over qua vijver en wil iets moois dat ongeveer 3 bij 3 is of 4 bij 2. Wat kunnen jullie mij dan aanbieden? Een MUST is incl. Pomp, decoratie en waterval. Verras me. Ik hoor graag van jullie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dedemsvaart
woensdag 08 juli 2015

Terras aanleggen

Op de plek in de achtertuin waar nu gras ligt wil ik graag een terras realiseren. Het terras moet 8,1 meter bij 2,1 meter worden. Ik neem aan dat het gras afgegraven dient te worden, daarna opvullen met geel zand en dit egaliseren. Dorpel hoogte is op dit moment bij de deuren ongeveer 7cm. Als dit gedaan is het terras bestaand standaard betontegels aanleggen. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rheezerveen
zaterdag 10 maart 2012

Complete tuinaanleg

Complete tuinaanleg. Drainage aanleggen. Chinees hardsteen plaatsen en borders aan de zijden. Tuin is 9 x 4 meter. Tuinhuis slopen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogeveen
woensdag 01 februari 2012

Ontwerp en aanleg voortuin

Mijn voortuin is groot: 4,60 meter bij 7,50 meter. Ik zoek een hovenier die een ontwerp maakt en na goedkeuring de tuin ook aanlegt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Balkbrug
woensdag 01 februari 2012

Tuinontwerp en -aanleg

Mijn voortuin is 4,60 meter keer 7,50 meter. Ik zoek een hovenier die een ontwerp maakt en na goedkeuring de tuin gaat aanleggen. We willen in de tuin graag bestrating en beplanting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Balkbrug
zondag 20 februari 2011

Opknappen achtertuin 10 x 15

De achtertuin is verwilderd, er is een beetje groen, weinig bloeiende planten gedurende het jaar, veel onkruid, het gras is lelijk, de randen van de border zijn aan het vergaan, het terras heeft veel onkruid tussen de stenen. De tuin is ongeveer 10 meter breed en 15 meter diep. Het terras moet opgeknapt worden en onkruid vrij worden gemaakt, het gras moet vervangen worden, borders deels opnieuw aanleggen etc. Compleet aanpakken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogeveen
Offertes aanvragen