Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Hilversum

Apenboom kappen - Tuinaanleg - Hilversum

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Apenboom kappen

Onze apenboom (10-15 m)gaat dood en wij willen weten of het mogelijk is en wat de kosten zijn van het verwijderen van de boom. Hij staat in de achtertuin en is machinaal slechts bereikbaar via een naastgelegen parkeerterrein. De tuin zelf is slechts toegankelijk via een poort


Hovenier Hilversum

Offertes tuinaanleg in Hilversum vergelijken

Recente opdrachten in Hilversum

dinsdag 04 juli 2023

Vrije tuin aanleggen

Wij willen 35 vierkante meter laten legen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
woensdag 05 april 2023

Onderhoudsvrije tuin aanleggen 23m2

Nieuwe tegels/tuin die onderhoudsvrij is. Ongeveer 23 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
dinsdag 01 november 2022

Volledige tuinrenovatie 99 m2

Het betreft het leeghalen van de huidige tuin (overwegend bestrating) en wat beplanting. En vervolgens het aanleggen van de leeggehaalde tuin. Dat betreft het aanleggen van 66 m2 bestrating en 20 m2 kunstgras. Verder nog het plaatsen van een nieuwe houten poortdeur en het aanleggen van elektra voor de buitenverlichting. De totale oppervlakte van de tuin is 90 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
dinsdag 15 september 2020

Tuin onderheien voor zwembad

Wij zouden in februari/ maart een zwembad willen aanleggen in onze tuis. Wij zijn opzoek naar een partij die deze veengrond kan onderheien. De grootte hiervan zal circa 9 meter lang en 4 meter breed zijn. De maximale diepte komt neer op maximaal 1,70. Mochten jullie ook in staat zijn het zwembad te realiseren horen wij dit graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Loosdrecht
woensdag 27 mei 2020

Nieuwe tuin aanleggen

Ik heb een woning gekocht in Nederhorst den Berg en wil mijn tuin van 419 m2 opnieuw laten bestraten en een nieuwe composiet vlonder aan laten leggen (100 m2). We hebben nu kleine klinkers, we willen graag advies of we deze kunnen behouden of het beter is om iets anders te nemen. We willen namelijk een onderhoudsvriendelijke tuin. Zou u een vrijblijvende offerte voor mij kunnen opmaken? Is het mogelijk om op 4 juni te komen kijken? We wonen er nog niet namelijk, maar dan zijn we er toevallig. Rond juli willen we dan beginnen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nederhorst den Berg
maandag 27 januari 2020

Tuin ophogen voor een terras

Wij willen graag een deel van onze tuin ophogen en een terras aanleggen. Het zou opgehoogd moeten worden met 20 cm, de tegels zullen wij zelf uit gaan zoeken. De tuin loopt af en ligt nu lager dan de achterdeur. Er ligt nu donker zand, het moet natuurlijk ook geegaliseerd worden voordat de tegels gezet kunnen worden. Het gaat om een tuin van 3.5 x 5.5 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
vrijdag 19 juli 2019

Jeu de boulesbaan aanleggen

In de binnentuin van een seniorenappartmentencomplex in Kortenhoef is voldoende ruimte voor de aanleg van een jeu de boulesbaan. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de complete realisatie hiervan. Inclusief het verwijderen van een graslaag en jea de boulesbaan naar wedstrijdmaten. Er is een poort waar de vakman met een auto doorheen kan rijden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kortenhoef
vrijdag 21 juni 2019

Tuin egaliseren, bestraten en bloembakken plaatsen

Tuin egaliseren, bestraten en bloembakken plaatsen. 9 x 6 meter + 2 x 1 meter. Aanleg 2x verlichting. Hovenier zorgt voor het materiaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
vrijdag 08 maart 2019

Bestraten en gras aanleggen

Ik heb een tuin van 65 m2. 20 m2 wil ik laten bestraten en de rest moet gras worden. Ik wil dat er een vakman langskomt en met een prijs exclusief materiaal komt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
donderdag 07 februari 2019

Tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit

Onze tuin verandert binnenkort door het plaatsen van een aanbouw en het slopen van een oude schuur. We willen de tuin opnieuw inrichten, incl een nieuw terras. Ook de oprit aan de voorkant willen we aanpassen . We willen graag ideeën over hoe we het kunnen aanleggen en een kostenindicatie. De tuin is tussen de 250 en 300 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
woensdag 02 januari 2019

Nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen

Nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen voor nieuwbouw woning in Hilversum (Anna's Hoeve). Oppervlakte van het perceel is 320 m2 (inclusief huis). Ik heb de situatietekening toegevoegd. We willen terrassen aanleggen voor en achter het huis, beplanting, gras, eventueel overkapping, et cetera. Graag zouden we samen een ontwerp maken. De tuin is iets meer dan de helft van het totaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
dinsdag 11 december 2018

Boomstronk laten verwijderen

Verwijderen van boomstronk tot x (30-35-40cm? ) onder het maaiveld zodat het weer gebruikt kan worden als basis voor verdere tuinaanleg. Zie bijlage, de boomstronk is ovaal en op het breedste punt ongeveer 70 tot 80 cm in doorsnede. Het grootste aandachtspunt is de locatie: vlak bij de openbare weg. Het is dus van alle kanten goed bereikbaar maar er mag geen risico gelopen worden kabels te beschadigen als deze er in de buurt zouden liggen. Zonder beloftes: Bij goed werk zou er eventueel meer werk uit voort kunnen komen omdat dit een boom is op erfgrens en buurman 10 tot 20 bomen moet laten verwijderen in verband met bouwplannen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
woensdag 04 juli 2018

Kunstgras aanleggen in tuin

De oude graslaag en een stukje terras met een grindstrook willen wij graag laten vervangen door kunstgras. De tuin bestaat uit 2 aaneengesloten rechthoeken met een ingegraven ronde trampoline. Er zal 42 m2 kunstgras gelegd moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
maandag 04 juni 2018

Nieuwe terras aanleggen boven water

Betreft een kleine tuin met terras boven het water. Dat stuk terras is vastgemaakt aan de kademuur die echter aan het verzakken is. Dat terras moet dus worden weggehaald en er moet een geheel houten terras worden aangelegd met een overhang boven het water. De overhang is 5 meter breed en 1,20 hangt het over. Totaal oppervlakte is 25 m2. Ik heb een zijpoort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud 's-Graveland
woensdag 09 mei 2018

Diverse werkzaamheden in de tuin

In voortuin moet een conifeer gekapt worden (vergunning door gemeente verleend), herstellen van pad naar voordeur door wortels die tegels omhoog gedrukt hebben. Vervangen van een klein gazon in achtertuin, omdat gazon is aangetast door emelten. Klein terras aanleggen en herstellen van verzakte rand ander terras grenzend aan gazon. De boom komt boven het huis uit en de stam is meer dan 35 cm dik in diameter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
Offertes aanvragen