Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Heemskerk

Tuin: gras weghalen (~12m2) - Tuinaanleg - Heemskerk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin: gras weghalen (~12m2)

Ik wil graag mijn tuin laten onderhouden. De tuin bestaat uit gras en dit wil weg laten halen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 12m2.


Hovenier Krommenie

Offertes tuinaanleg in Heemskerk vergelijken

Recente opdrachten in Heemskerk

maandag 18 september 2023

Tuin aanleggen

Ik wil mijn houten schutting zsm vervangen!! Zijkant en achterkant zijn niet verbonden. Zijkant 9 m. met dubbele betonplaten en beton palen. Achterkant 2,5 m met dubbele betonplaten en beton palen incl. poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemskerk
dinsdag 12 september 2023

Tuin aanleggen

Betreft - aanleggen 3x terras (betonstenen 20x30 en 30x60) - looppaden in tuin ca 35m lengte, ca 1 m breed (stenen 20x5x6). Paden deels rechttoe-rechtaan, deels 'gebogen'. Stenen regel ik zelf. Bestaande betrating wordt verwijderd (doe ik zelf), er blijft wit zand over maar waarschijnlijk niet genoeg. Uitvoering van het werk na oktober. Ik wil graag een globale indicatie van de kosten. Heb ook elders offertes gevraagd met de omschrijving als hierboven. Alvast hartelijke dank. Ik wil graag globale indicatie van de kosten


Tuinaanleg en tuinonderhoud Castricum
maandag 04 september 2023

Tuin aanleggen

Ik wil in onze achtertuin siertegels laten aanleggen. aantal 35 mtr.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Castricum
dinsdag 08 augustus 2023

Tuin aanleggen

Heraanleg bestaande tuin Voortuin oude houten bielzen vervangen door stapelblokken , antraciet. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Castricum
dinsdag 21 juni 2022

Achtertuin aanleggen

Het gaat om ongeveer 42 vierkante meter tuin aanleg. (Tegels). Er zijn tegels die verwijderd moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemskerk
zondag 13 maart 2022

Tuin nieuwbouw woning

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen van ongeveer 140m2. Betreft een nieuwbouwwoning. Graag een combinatie tussen gras, vlonder, kiezelstenen en tegels. Aan de voorzijde is een oprit voor de auto gewenst. Plattegrond toegevoegd, inclusief de gewenste indeling.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uitgeest
maandag 08 maart 2021

Nieuwe tuin aanleggen 40m2

Wij willen graag onze tuin opnieuw laten aanleggen. De tuin is ongeveer 40 vierkante meter. Graag zouden wij ook een nieuwe schutting laten plaatsen. Zie de bijgevoegde foto's voor de huidige staat en onze gewenste tuin minus de plantenbakken. Verwijderen van huidige situatie nog even in overleg. Aanschaf van het materiaal doen wij zelf (alles). De schutting (2 delen), waarvan 1, 7 meter en de andere 5.5 meter (exclusief poort).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemskerk
zondag 29 november 2020

Onderhouds vriendelijke tuin aanleggen

Ophogen en indelen van circa 280m2 tuin aan een sloot op het Zuid-Oosten. Tekening is een richtlijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Krommenie
dinsdag 26 mei 2020

Waterbron of waterput laten slaan

Graag zou ik in mijn tuin van ongeveer 300 m2 een waterput laten aanleggen met pomp. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Ik heb een zijpoort. Het hangt ervan af wat voor voertuig erdoorheen moet of dit past of niet. Mijn idee is het om de put in de voortuin plaatsen en het doortrekken naar achteren, ik wil namelijk voor voor en achteren gebruiken. Het gaat om het plaatsen van de waterput en pomp eraan vast maken. Irrigatie doen wij zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemskerk
zondag 19 april 2020

Terras laten aanleggen

Ik wil graag een terras laten aanleggen in de voortuin van ongeveer 15 vierkante meter. Graag in onderling overleg wat er met de huidige tuin wordt gedaan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Castricum
vrijdag 07 februari 2020

Jeu de boules baan aanleggen in tuin verpleeghuis

Ik ben werkzaam als woonbegeleider in verpleeghuis Heemswijk te Heemskerk. In de tuin van Heemswijk willen we een Jeu de Boules baan van 9 meter lang en 3 meter breed aan laten leggen. Dit willen we doen voor onze ouderen zodat ze actief bezig kunnen zijn. Voor deze klus moet er een stuk gras en eventueel een paar vierkante grote stenen weggehaald worden. De jeu de boules baan moet dus aangelegd worden waar nu gras ligt. Ik ben benieuwd wat hier de totale kosten van zijn. Dus graafwerkzaamheden etc. en de totale benodigdheden voor de aanleg van een baan. Ik hoor graag van u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemskerk
donderdag 12 december 2019

Kunstgras aanleggen

Wij zijn op zoek naar kunstgras wat geschikt is voor kippen om op te scharrelen en onze kinderen om op te spelen in de zomer. Op dit moment hebben de kippen alles omgeploegd en groeit er niks meer. Onze tuin heeft enigszins last van wateroverlast wat komt door de kleigrond en dan voornamelijk het gedeelte waar ons gras ligt. Wat zijn de kosten om het door jullie te laten leggen en welk kunstgras raadt u aan? Het gaat om circa 30 m2. Het ligt aan de prijs of wij het huidige gras door u laten weghalen of dat wij dat elf doen. Zou u hiervoor de prijs apart op de offerte willen benoemen? Bij voorbaat dank.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemskerk
maandag 30 september 2019

Tuinaanleg van nieuwbouwtuin

Voor onze nieuwbouw woning willen We de tuin laten aanleggen. Dit gaat om afgraven van ongeveer 10 cm en afvoeren van de grond. Dan zou het opgehoogd moeten worden met zand en geëgaliseerd en dan zou het volledig betegelt moeten worden met 60 x 60 cm tegels en banden voor aan de zijkant. Het gaat om een stuk van 38 m2. Aan de achterkant is een tuinpoort. Wat zouden hier de kosten van zijn?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Krommenie
zaterdag 03 augustus 2019

Tuinrenovatie

Tuin bestaat uit 3 etages, terras achter woning, gazon met borders en terras aan waterkant met borders. Wij willen een moderne tuin laten aanleggen, maximaal onderhoudsvrije begroeing die verdeeld over het jaar bloeit. De tuin is ongeveer 8,5 bij 14 meter. Graag vooraf tuinontwerp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemskerk
vrijdag 22 maart 2019

Tuin aanleggen inclusief een vlonder

Onze tuin dient helemaal aangelegd te worden met een vlonder. De tuin is 9,10 bij 8,5 meter. We willen de grond verharden, een dam plaatsen en 35 m2 aan kunstgras aanleggen. Bijgaand een tuinontwerp. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uitgeest
Offertes aanvragen