Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Harderwijk

Schutting vervangen 30m - Tuinaanleg - Harderwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schutting vervangen 30m

Ivm stormschade zoek een vakman die mijn schutting kan vervangen. Gaat om 30 meter, graag in beton of stevig genoeg. Heb een offerte nodig voor de verzekering


Hovenier Zeewolde

Offertes tuinaanleg in Harderwijk vergelijken

Recente opdrachten in Harderwijk

dinsdag 15 augustus 2023

Tuin aanleggen

Voortuin 24 m2. Verwijderen oude bestrating, heggen, conifeer, hazelaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeewolde
maandag 14 augustus 2023

Tuin ontwerpen

Wij willen graag de aanleg van een wildtuin. Welk type advies wens je?: compleet tuinontwerp Om welke werken gaat het?: nieuwe tuin aanleggen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Putten
zaterdag 08 april 2023

Nieuwe achtertuin aanleggen (80m2)

Wij willen graag een nieuwe tuin aan laten leggen met een oppervlakte van 80 m2. Wij willen in deze tuin graag: - veranda - grote tegels - grasveldje - planten en/of struiken (evt. een boompje) - 2x schutting (betonnen palen, houten planken) 1 van 16.9 meter en 1 van 15,8 meter. - houthok/hok voor fietsen etc. We hebben al wat ideeën voor een ontwerp maar laten ons graag verassen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Putten
maandag 20 maart 2023

Groene tuin aanleggen 36m2

Ik wil graag een nieuwe tuin laten aanleggen. Graag advies over een budgetvriendelijke tuin. Ik denk dat het ongeveer 36m2 betreft. Ik wil graag een groene tuin, met gras en planten. Er zit nu veel onkruid in de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ermelo
maandag 27 februari 2023

Tuin aanleggen 130m2 + schuurtje 12m2

Ik wil bij mijn nieuwbouwhuis graag een tuin laten aanleggen. Het gaat om een tuin van 130m2. Het gaat in eerste instantie vooral om het ontwerp en daarna een deel van het aanleggen. Er moet een trampoline in de tuin, een schuurtje van ongeveer 12m2, een terras van 16m2 en een groot stuk gras. Er staat al een schutting, dus dat is niet meer nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ermelo
donderdag 05 januari 2023

Tuin ontwerpen

Goedenavond, We hebben een oprijpad(beton) en een groot erf en een aantal schuren. Links van het oprijpad ligt ons huis. Na de verbouwing van de achterzijde van onze woning, is een veranda aan de achterzijde gemaakt. Wij willen de tuin rond ons huis opnieuw indelen, zodat deze aansluit op de veranda + Een paadje van de veranda richting het erf, en de moestuin. Een beschutte speelplek voor de kleinkinderen. Opvang van regenwater/ evt ondergronds, zodat we dat water kunnen gebruiken voor de betegening van moestuin en tuin. En verlichting in de tuin/ erf. Er is nu veel gras, en een omheinde schapenwei. We hebben het plan om 1 tiny house te plaatsen voor verhuur naast de schapenwei. ( is nog in de onderzoeksfase. ) We zouden erg geholpen zijn bij het maken van een plan. We houden van een tijdloze /landelijk moderne stijl. Dit is even in het kort onze vraag, Welk type advies wens je?: compleet tuinontwerp Om welke werken gaat het?: bestaande tuin heraanleggen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeewolde
dinsdag 08 februari 2022

Tuin aanleggen bij chalet

Graag zou ik mijn tuin willen laten aanleggen bij mijn chalet in Ermelo. Ik zou graag gebruik maken van verschillende materialen zoals grind en steen in organische vormen. Ik heb geen idee wat de oppervlakte hiervoor is, daar moet maar even naar gekeken worden. Er hoeft geen schutting geplaatst te worden en de veranda staat ook al. Ook ligt er al een grasmat in aan de voorkant van het chalet. Graag ook een tuinhuisje. Mag niet groter dan 6m2 en graag onderhoudsvrij, casco opgeleverd en volledig in kunststof afgewerkt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ermelo
donderdag 10 oktober 2019

Voortuin aanleggen

Ik ben opzoek naar iemand die onze voortuin kan aanleggen. De voortuin is 7 x 4,5 meter. Deze willen we zoals op de foto. De tuin graven we zelf af, er moet dan nog wel opgehoogd moeten worden. Graag ontvangen we een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harderwijk
woensdag 17 april 2019

Tuin aanleggen

Na brandschade moet de achtertuin opnieuw aangelegd worden. Gedeeltelijk zullen we dat ivm kosten zelf doen, maar het staat u vrij om voor meerdere delen tevens een offerte uit te brengen (handig dus alles los te specificeren). Prioriteiten qua uitbesteding zijn: 1) het bouwen van overkapping aan garage (zie maten tekening) 2) het verwijderen van klinkers en leggen van 60x60 cm betontegels (zie tekening) 3) Het plaatsen van schuttingen, afgewisseld met trellispanelen (zie tekening) De materialen voor tegels en beplanting zijn al geselecteerd, maar nog niet aangeschaft, dus ook hier staat het u vrij om een offerte op uit te brengen. (Schuttingen 180m antraciet composiet en 3 a 4 hedera hagen ivm groenwens gemeente; en aantal platanen in het middengedeelte en evt langs de zijkant). Ivm hoogte uitkering verzekering, zullen we als gezegd ook delen zelf doen, maar hoe meer we kunnen uitbesteden, hoe liever. Dus het plaatsen van de borders langs de lange schutting, het stukje groen (kunstgras) en opvullen met grind, mag ook in de offerte worden opgenomen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ermelo
woensdag 13 maart 2019

Gedeelte tuin ophogen

Wij zijn op zoek naar iemand die een gedeelte van onze tuin kan ophogen. Onze tuin heeft een hoogteverschil. Bij de aanleg van de tuin is het middenstuk van de tuin daarom schuin aangelegd, aflopend naar beneden. Graag willen we dit aanpassen en het middenstuk recht leggen en met een muurtje/trappetje scheiden van het achterste terras. De planten, tegels en het gras willen we hierna graag terug geplaatst hebben. Het middelste stuk is ongeveer 5,5 bij 7 meter. Het hoogteverschil bedraagt ongeveer 30 centimeter. Ik ben benieuwd of jullie dit kunnen realiseren en of jullie een prijsindicatie kunnen geven. Mochten jullie nog meer informatie nodig hebben, dan hoor ik het graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Putten
woensdag 21 maart 2018

Bestrating en schuttingdelen aanbrengen

6 bij 2 meter bestrating aanleggen en het plaatsen van 3 schuttingdelen. Het gaat om de achtertuin en deze heeft een achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harderwijk
woensdag 28 juni 2017

Gedeeltelijke tuinrenovatie

Over een oppervlakte van c.a. 90 m2 wil ik graag het bestaande gras verwijderen en vervangen door nieuwe graszoden (incl. alle bijbehorende werkzaamheden). Daarnaast wil ik graag c.a. 10 - 15 m2 bestrating laten aanleggen. Wij hebben de tegels maar die mogen verlegd worden. Tevens dient een trampoline met een diameter van 250 - 300 cm ingegraven te worden. Uitvoering bij voorkeur zo spoedig mogelijk. De tuin is van buitenom goed te bereiken. U kunt aan de zijkant langs de woning komen, het pad is daar zo'n meter breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Putten
maandag 30 januari 2017

Bestrating en kunstgras in de tuin leggen

Onze tuin leeghalen: dit gaat om een aantal bomen, struiken, het gazon en de oude bestrating. De afwatering in orde maken. Ondergrond is klei grond, waarschijnlijk ook een afwatering systeem aanleggen. Daarna wil ik graag op een gedeelte kunstgras aanleggen, bestrating aanleggen, een pergola bouwen (met Douglas hout) en een fietsen overkapping maken (3 bij 4 meter ongeveer). De afmeting van de tuin is 12 x 16 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeewolde
donderdag 30 juni 2016

Renovatie van de achtertuin

Heraanleggen van de tuin. Een terras voor en achter met 60x60 natuursteen. Pad van huidige Waatltje. Border aan weerskanten verhoogd. Rand gras. Pergola achter vanaf schuur naar het grasrand en naar rechts. Een schuttingdeel plaatsen bij terras achter. Achter staat een schuur van ongeveer 3 x 3 meter. Graag per mail een opgave van de kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harderwijk
dinsdag 21 juni 2016

Tuin bestraten en border aanleggen

De ruimte naast het huis moet bestraat worden, dit gaat om een stuk van ca. 20 m2. Eerst zal er een paar centimeter zwarte grond afgegraven en afgevoerd moeten worden, vervolgens wit zand storten en aan-trillen. De tegels van 20 x 30 centimeter zijn al aanwezig, het benodigde zand ook. Daarnaast willen wij een vak van circa 2 x 3 meter laten afzetten met een border, vullen met wit zand en dit aan-trillen. Ik laat dit werk graag op de korte termijn uitvoeren omdat de huidige stratenmaker onverwacht is uitgevallen voor deze werkzaamheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Putten
Offertes aanvragen