Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Gorinchem

Schuttingen plaatsen voor 6 woningen (17m per woning) - Tuinaanleg - Gorinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schuttingen plaatsen voor 6 woningen (17m per woning)

Door de afgelopen storm zijn er een aantal schuttingen omgewaaid. Hierdoor zijn er een aantal bewoners naast elkaar die een nieuwe schutting nodig hebben. Dit zal gaan om 17m omtrek per tuin. Bij sommige is het al verwijderd bij sommige niet. Er zijn hierdoor ook mensen die iets minder uit te geven hebben en andere wensen. Overeen komt wel betonpalen en hout ertussen. Ook is er vraag naar poorten. Misschien een offerte mogelijk voor meerdere bewoners? Gaat om huisnummer 10, 14, 18, 22, 26 en 30.


Hovenier Gorinchem

Offertes tuinaanleg in Gorinchem vergelijken

Recente opdrachten in Gorinchem

maandag 28 augustus 2023

Tuin aanleggen

Grond afvoeren, gras eruit halen, kunstgras erin en eventueel andere tegels 130m²


Tuinaanleg en tuinonderhoud Werkendam
zondag 23 juli 2023

Eenvoudige tuin aanleggen 80m2

Ik wil een eenvoudige onderhoudse tuin aanleggen met stukken met grind ,tegels en kunstgras met een paar planten bakken en prieeltje Ongeveer 80 vierkante meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwendijk
maandag 05 juni 2023

Esdoorn snoeien of kappen

In deze tuin staat een -aangewaaide- Esdoorn, nu 11 jaar oud. De boom moet of gesnoeid worden, of gekapt, dit in overleg. De boom staat in een stadstuin. De tuin is bereikbaar vanaf de straat. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gorinchem
woensdag 31 mei 2023

Tuintje aanleggen

14 vierkante meter tuin voorzien van grind


Tuinaanleg en tuinonderhoud Werkendam
woensdag 15 maart 2023

Tuin aanleggen

Plaatsen van een vlonder in een hoek van de tuin. Twee kanten worden afgeschermd door de huidige schutting. Ondergrond is nu aarde. Voorkeur gaat uit naar houten planken als bovendekking. Ondergrond, voorzien van zand, worteldoek. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leerdam
vrijdag 17 februari 2023

Tuinaanleggen

Voor en achtertuin zoals we dit een beetje willen. We willen dit laten doen door iemand die hier ervaring mee heeft. Zoals je ziet is het een relatief simpele tuin. Dit zien wij ook graag terug in de prijs. Tuin zal medio zomer gedaan moeten worden. Schuttingen staan dan al en tuin is uitgegraven en zand is gestort 15 / 30 cm diep Offertes graag mailen ipv bellen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leerdam
maandag 23 januari 2023

Voor- en achter-tuin aanleggen bij nieuwbouw woning

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en willen eind zomer 23 begin 24 onze achtertuin en voortuin laten doen. Via internet ben ik bij u terecht gekomen. Wij hebben een aantal foto’s toegevoegd en ben benieuwd hoeveel dit ongeveer zal kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leerdam
vrijdag 13 januari 2023

Tuin aanleggen 35m2

Ik wil graag ongeveer 35m2 me tuin laten maken, met bestrating en planten en alles wat mogelijk is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hardinxveld Giessendam
vrijdag 16 september 2022

Gazon opnieuw laten aanleggen 40m2

Ik wil graag mijn gazon opnieuw aan laten leggen. De huidige grasmat doet het niet goed, waarschijnlijk door de ondergrond. Het bevat uitgraven, tuinaarde storten en grasmatten aanleggen. Het gaat om ~40m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gorinchem
donderdag 28 juli 2022

Aardings-grid aanleggen in de tuin

Ivm een energie project zoek ik iemand die bij mij, in de tuin een aardings-grid kan aanleggen van ca. 53 aardingsstaven met een lengte van ca. 2 meter (of misschien dieper ivm grond-waterstand) 2 grid-leidingen doorvoeren naar de naastliggende schuurtje. Het schuurtje ligt tegen de tuin aan. bijlage foto situatie van de tuin. tekening van het aan te leggen grid. Voor de duidelijkheid het aardings-grid onder de tegels en de tuin. Ik neem daarna een hovenier in de arm om de tuin op te hogen en in glorie te herstellen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gorinchem
woensdag 04 mei 2022

28 m2 straatwerk + schutting vervangen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor diverse werkzaamheden in onze achtertuin, adres Troelstrastraat 39 te Hardinxveld-Giessendam. Het betreft: 1. Aanpassen straatwerk Het huidige straatwerk plaatselijk verzakt, daarnaast willen we wat wijzigingen doorvoeren in de indeling van onze tuin. ± 25 m2 straatwerk herstraten ± 3,6 m2 straatwerk aanleggen (blauw op tekening) Het betreffen betontegels 40 x 40 x 4 centimeter. Wij zorgen voor het verwijderen van de beplanting (waar nodig) en verwijderen de bestrating (rood op tekening) en voldoende opsluitbandjes. Zorgt u voor het benodigde vakmanschap, gereedschap en zand? 2. Vervangen schutting De huidige schuttingsdelen en –palen zijn krom getrokken willen deze graag laten vervangen. Het betreft totaal zo’n 7 strekkende meter. Graag deze werkzaamheden separaat afprijzen, zodat we dit met onze buren kunnen overleggen. Wij kunnen zorgen de nieuwe schuttingpalen en schermen. Zorgt u voor de overige benodigdheden en arbeid. Bijgaand enkele tekeningen en foto’s, hopelijk geven deze u voldoende informatie om offerte uit te brengen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hardinxveld Giessendam
zondag 21 juli 2019

Tuin renoveren

We hebben pas een huis gekocht en willen de tuin aanpakken. Ik zit in een rolstoel en wil de tuin laten ophogen en rolstoelvriendelijk laten maken. De tuin ligt aan het water. - De tuin is 114 m2 - Moet met 20 tot 25 cm opgehoogd worden - Nieuwe tegels en nieuwe vlonders aanleggen - Stukje groen maken


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gorinchem
dinsdag 04 december 2018

Tuin egaliseren en tuingrond aanbrengen

Het niet bestraatte gedeelte van de tuin van circa 330 m2 moet van tuingrond worden voorzien en geëgaliseerd. Het totaal is ongeveer 660 m2. De rest van de aanleg van de tuin wil ik zelf doen. Ik wil namelijk alleen dat het glad en strak is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leerdam
zaterdag 05 mei 2018

Tuin aanleggen bij eerste huis

Wij zijn een jong stel die ons eerste huisje hebben gekocht, we hebben niet een heel groot budget maar willen wel graag onze tuin gedaan hebben, dat houdt in: Afgraven, ophogen, tegels leggen, grind leggen en bloembakken leggen van stapelblokken. De afmetingen van onze tuin zijn: 12,6 m bij 5,1 m waarbij er een schuur in de hoek staat van 2,88 m bij 1,83 m. De tuin willen wij voor 2/3 bestraat hebben met tegels van 60x60.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zuilichem
zondag 22 april 2018

Tuinrenovatie

Renovatie / aanleg achtertuin. Ongeveer 11 m x 5 m (stenen berging achterin de tuin van 2,5 x 2 m blijft onveranderd). Huidige tuin moet leeggehaald (oude bestrating eruit en verwijderen van 2 borders en vijver) inclusief afvoer oude bestrating en grond. Volledige tuin bestraten (deels basis betonbestrating, deels tegels) inclusief ophogen waar borders en vijver zaten. Volledige tuin is inclusief bestraten in nieuw aangelegde serre, inclusief ophoging (van ongeveer 6 cm).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gorinchem
Offertes aanvragen