Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Etten-Leur

Plaatsen van een steenkorf erfafscheiding 9m lang - Tuinaanleg - Etten-Leur

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plaatsen van een steenkorf erfafscheiding 9m lang

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het laten plaatsen van een steenkorf erfafscheiding (9m lang, 2m hoog en ca. 0,2m breed). De vakman hoeft niks meer te verwijderen. De aanschaf doen wij zelf.


Hovenier Etten-Leur

Offertes tuinaanleg in Etten-Leur vergelijken

Recente opdrachten in Etten-Leur

maandag 12 juni 2023

Tuin aanleggen

Goedemiddag, Op termijn willen wij ons vlonderterras vervangen. De houten planken slijten. Is het mogelijk om een of meerdere offertes te ontvangen voor de vervanging met hout en/of composiet? De wens is een lange levensduur en onderhoudsvrij. De afmetingen zijn: 400cmX900cm. Bij voorbaat dank. Maarten Brink Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
vrijdag 21 april 2023

Gehele tuin renovatie voor en zijkant.

Graag geheel tuin leeghalen en opnieuw aanleggen met grind, looppad met waaltjes, plantenbakken en beplanting. Groot deel is opriaan met grind en grote tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Prinsenbeek
zaterdag 08 april 2023

Tuin aanleggen (Gazon inzaaien of grasmatten leggen) 750m2

Gazon inzaaien of grasmatten leggen ongeveer 750m2 Om welke werken gaat het?: bestaande tuin heraanleggen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
zondag 26 februari 2023

Tuin aanleggen

De tuin is nu bestraat met tegels van 30 bij 30. Graag wil ik een complete renovatie van de tuin Alles eruit en keramische stenen van 60 bij 60 erin De tuin is ongeveer 40m2 Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
woensdag 15 februari 2023

Terras aanleggen 50m2

Op dit moment wordt er bij ons huis een terrasoverkapping geplaatst. Onder deze terrasoverkapping willen wij een terras laten leggen. Het gaat in totaal om een aaneengesloten oppervlak van iets meer dan 50 m². De tegel die gelegd dient te worden is 60x60x4 cm. Het terras zal zo goed mogelijk door ons op het niveau van het zwarte zand worden afgegraven en gelijk gemaakt worden. Naast het terras zullen de te leggen stenen en voldoende ophoogzand beschikbaar zijn. Zou u ons een indicatieve prijs kunnen afgeven voor het leggen van deze 50m² bestrating? Wanneer de prijs interessant is, nodigen wij u graag uit om bij ons langs te komen voor een opname zodat u een daadwerkelijke prijs voor het werk kunt maken. Zou u ook al een indicatie kunnen geven wanneer u de bestrating zou kunnen aanbrengen? Vriendelijke groet, Jeroen en Tanja Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Prinsenbeek
maandag 13 juni 2022

Tuin aanleggen

Ik zou graag een stuk tuin (13 x 5 meter) met tegels en grasveld egaliseren, daarna tegels terug en nieuwe grasmatten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zevenbergen
zaterdag 11 april 2020

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik ben op zoek naar een installateur die een waterput kan aanleggen in mijn tuin. De put moet een tuin van ongeveer 600 m2 van beregening kunnen voorzien. Daarnaast sta ik open voor de mogelijkheid om drinkwater uit de put te kunnen halen. Ook gaat het om het leveren en aansluiten van een pomp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
dinsdag 26 maart 2019

Tuinborder bekleden met cortenstaal

Wij hebben een verhoogde border van 3 bij 3 meter en ongeveer 40cm hoog met aan 3 zijden een gemetseld muurtje (+/- 12cm dik). Deze willen wij laten bekleden met cortenstaal. In de bijlage een foto van onze border en een voorbeeld van het beoogde eindresultaat. Optioneel is er ook nog een extra opdracht tot aanleggen graszoden in dezelfde tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
zaterdag 02 maart 2019

Kunstgras aanleggen

Voor onze tuin willen wij een stuk kunstgras van 68,8 m2. Het oude gras dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er een zandbed aangelegd worden inclusief een drukdoek, kunstgras en kantopsluiting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
donderdag 26 juli 2018

Tuinaanleg met keramische tegels

60 m2 keramische tegels laten bestraten. Uitgraven van tuin indien nodig. En de tegels regel ik zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
dinsdag 08 mei 2018

Boomstronk verwijderen, opnieuw bestraten en graszoden aanleggen

In het midden van de tuin is een vierkant van ongeveer 4,12 x 4,12 meter. Graag zouden we deze willen doortrekken richting de schuur, door de tegels eruit te halen. Zodat er een rechthoekig stuk ontstaat van ongeveer 4 x 8 meter. Het rechthoekige stuk zouden we willen opvullen met graszoden en de zijkanten moeten opnieuw bestraat worden (banden leggen) De boomstronk (onder het huisje) moet verwijderd worden. De diameter van de boomstronk is ongeveer 20 cm. Zou u voor ons de kosten kunnen onderverdelen in: - Boomstronk verwijderen - Opnieuw bestraten - Aanschaf graszoden - Graszoden aanleggen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
woensdag 17 mei 2017

Tuin opnieuw aanleggen

Oude tuin leeghalen, daarna bestraten (helemaal)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Prinsenbeek
zaterdag 01 april 2017

Gazon laten leggen

Doordat we twee dakplatanen op onze huidige grasmat verwijderd hebben, moeten we ons gras opnieuw aanleggen. Het gras wat er nu ligt/lag (grotendeels weg door de afgraafwerkzaamheden voor het verwijderen van de bomen) deed het erg slecht. Waarschijnlijk doordat de wortels van de dakplaten veel voedingsstoffen onttrokken aan het gras. Daarnaast wonen wij op kleigrond en blijft de grond vochtig en slibt snel dicht. Het gras (wat er ligt) is dan ook niet diep geworteld, je trekt het er zo uit. We willen graag speel- en schaduwgazon, sterk gras wat tegen een stootje kan. Het gaat om circa 15 m2 in totaal, oftewel 2 stukjes van 2,5 x 3 meter. Tussenin bevindt zich het tuinpad. Het oude gras halen we weg. Uw offerte graag voor bodembewerking, mest, gras levering en leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zevenbergen
vrijdag 31 maart 2017

Tuin egaliseren, aantrillen en kunstgras aanleggen

Ik wil een stuk kunstgras laten leggen van 4 bij 5 mtr. Ik zorg dat het oude gras weg is en er een bed van wit/geel zand klaar ligt wat alleen aangetrild en waterpas moet worden gemaakt. Wat is mijn totaal koste plaatje?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
dinsdag 31 januari 2017

Tuin afgraven en aanleggen

De tuin bij onze nieuwbouwwoning dient te worden afgegraven en aangevuld met schoon zand of aarde voor de bestrating. Na het egaliseren dient de gehele tuin van 120 m2 bestraat te worden. De tegels zullen wij zelf aanschaffen en de tuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
Offertes aanvragen