Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Bussum

Schuttingdeur plaatsen - Tuinaanleg - Bussum

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schuttingdeur plaatsen

Graag laat ik de vakman een schuttingdeur inclusief slot leveren plus plaatsen. De afmeting dient 78 cm breed bij 200 cm hoog te zijn. De scharnierkant kan op een houten paal, ongeveer 3-4 dm dik, geplaatst worden, de slotkant op een betonnen paal. Graag ontvang ik 2 prijzen, een voor een geïmpregneerde deur en 1 voor een hardhouten deur.


Hovenier Bussum

Offertes tuinaanleg in Bussum vergelijken

Recente opdrachten in Bussum

woensdag 13 september 2023

Tuin aanleggen 1100m2

Bestaande tuin en bestrating leeghalen, 1100m2. nieuw aanleg grind 250 m2, bestrating 150m2, gazon 300m2, rest borders met rododendrons en hortensia's etc


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
maandag 28 augustus 2023

Tuin aanleggen

Ik wil graag dat er met mij wordt meegedacht over het aanleggen van mijn achtertuin. Het gaat om een bestaande tuin. Ik zou het fijn vinden als iemand even langskomt en de tuin zelf ziet en goed meedenkt over de opties. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
donderdag 17 augustus 2023

Tuin aanleggen 150m2

We hebben een tuinontwerp laten maken waar we heel enthousiast over zijn. Helaas is het een hovenier uit het duurdere segment komen we met ons budget (na volledige renovatie al van de woning) niet uit. We hopen dat iemand met ons mee kan denken in de prijs. Tuin is ca 150m2. Veel brplanting en klinkers willen we hergebruiken. De tuin moet kind veilig en kind vriendelijk worden. Er wordt een hek geplaatst die wij graag uit het zicht willen. Daarnaast komt er een eetgedeelte en een lounge. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
donderdag 17 augustus 2023

Tuin onderhouden

Het gaat om een achtertuin van ongeveer 30 m2. Er is een schuur van ongeveer 4 m2. Ongeveer 9 m2 aan onkruid met veel aarde met 2 boompjes. Deze zou ik er het liefst uit willen. Aan het uiteinde van de tuin is er een soort overkapping die echt gesloopt moet worden, daar wil ik een schutting met een deur. Aan de linkerkant is er een heg, en hier wil ik eventueel ook een schutting. Dus ik weet niet of het in dit geval om een tuinaanleg of tuinrenovatie gaat. Graag uw hulp hierbij.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
woensdag 29 maart 2023

Pad aanleggen

We willen graag een nieuw pad laten aanleggen van voortuin naar achtertuin. ongeveer 25 meter lang en 90 cm breed. We zijn erg benieuwd aan welke kosten we moeten denken. We horen graag van u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
zaterdag 11 februari 2023

Tuin aanleggen

Het betreft het aanleggen van een verhoogd terras dat aansluit bij een uitbouw die nu wordt gerealiseerd. Maatvoering is een 3 meter diep terras over de volle 6m breedte. De verhoging is een ruime 30 cm Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
zaterdag 28 maart 2020

Tuin met goede balans

Wij willen graag onze voor en achtertuin opnieuw aanleggen. Met een gezonde balans met tegels en groen. De voortuin bestaat bijna alleen maar uit tegels. De heg willen we vervangen door een wintergroene heg. Omdat de voortuin groter is dan onze achtertuin, willen we meer dieptewerking en genieten van groen in de voortuin. Meer trots en elegante entree willen wij. De achtertuin bedient wellicht een nieuwe moderne stijlvolle schutting. Ook hier willen we meer elementen van groen. De achtertuin moet een mooie verlenging zijn van onze woonkamer. Gras is daarom niet wenselijk maar wel meer elementen van groen. Oud materiaal graag verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
vrijdag 12 juli 2019

Drainage tuin aanleggen

Ik wil een drainage in tuin laten aanleggen i.v.m. kelder. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
zaterdag 04 mei 2019

Tuinonderhoud

Op een oppervlak van 500 m2 staat een 2 onder 1 kap woning. Hier zouden wij graag het onderhoud laten uit voeren aan de voor- en achtertuin, snoeien en onkruid verwijderen. Separaat zou ik de mogelijkheden willen weten voor het aanleggen van verlichting in beide tuinen, het vernieuwen van een houten poortdeur en het aanleggen van een looppad aan de achterzijde van de achtertuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
maandag 15 april 2019

Aanleg voortuin

Wij zijn op zoek naar iemand die onze voortuin kan aanleggen. De tuin is grotendeels al leeggehaald, dus het gaat vooral om het aanleggen ervan. Wij hebben zelf een tekening gemaakt van hoe het er ongeveer uit moet gaan zien. Misschien goed om te weten dat de grond niet helemaal gelijk is en dus geegaliseerd moet worden. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte (zowel inclusief als exclusief materiaal). Een korte samenvatting van de verwachte materialen: - grind (stukje voor het huis) - grasmat (rondom trampoline) - klinkers voor het paadje - grotere tegels voor het stuk van de fietsen (of evt. Grind) - heg aan de straatkant (ongeveer 1,80 m hoog) - heg aan de andere kant van de fietsen (ongeveer 1 meter hoog) - border naast paadje Ook horen we graag wanneer u hier tijd voor zal hebben. Als u meer informatie nodig hebt hoor ik het natuurlijk graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
zondag 17 maart 2019

Vlonder aanleggen op terras

We zijn op zoek naar een vakman die ons kan adviseren over materiaal voor een vlonder en deze vlonder dan ook kan aanleggen. Het gaat om een vlonder op terras in de achtertuin van iets minder dan 24 m2, 6 meter breed x 3,70 meter diep. De vlonder kan op terrastegels worden gelegd


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
donderdag 14 maart 2019

Achtertuin aanleg

We zouden graag een vrijblijvend tuinontwerp willen hebben voor onze achtertuin. -Nieuwe schutting 1xhout en 1x klimpop-haag+deur naar zijkant -gedeelte met oude gebakken klinkers -grasgedeelte voor kids -bloemen -zandbak -evt een pergola tuin De tuin ligt nu vol met grijze tegels en heeft stenen borders aan weerszijden. Tuin loopt niet recht meer, afwateringssysteem is niet optimaal meer. De tuin is 50 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
dinsdag 26 februari 2019

Vernieuwen van grasmatten

Ik wil graag het gras in mijn achtertuin laten vervangen. Gaat om 32m2. Gaat dus om het verwijderen van het oude gras en het aanleggen van nieuwe grasmatten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
woensdag 20 februari 2019

Tuin aanleggen

Ik zou graag in contact komen voor een eerste kennismaking en inventarisatie. We willen onze achtertuin, ongeveer 55 m2, flink aanpakken. De oude tegels moeten worden verwijderd en de tuin afgegraven. Hierna zal er geëgaliseerd moeten worden en aan 1 zijde een schutting, bestrating, terrasjes, gras en een pergola geplaatst moeten worden. Wij hebben een beeld wat wij willen maar staan open voor ideeën.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
woensdag 01 augustus 2018

Voortuin ruimen en opnieuw aanleggen

Ruimen van struikgewas Egaliseren en aanleg gazon Aanleg looppad naar voordeur (grind, worteldoek) Aanleg beukenhaag


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
Offertes aanvragen