Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Beverwijk

Kastanjeboom kappen - Tuinaanleg - Beverwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kastanjeboom kappen

Zieke kastanjeboom kappen en afvoeren. Boom is ongeveer 10 meter hoog. Boom staat langs de weg in een grasveld dus goed bereikbaar, maar wel auto's en dergelijke in de omgeving.


Hovenier Beverwijk

Offertes tuinaanleg in Beverwijk vergelijken

Recente opdrachten in Beverwijk

zondag 25 juni 2023

Tuin aanleggen

Dakterras boven garage en keuken. 46 m2 Graag een offerte voor composiet en lariks douglas. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud IJmuiden
vrijdag 16 juni 2023

Schutting of hek plaatsen of vervangen

Ik wil graag een offerte voor een bestrating en een schutting van 5x4 Tuinaanleg.. Wat voor omheining wil je laten plaatsen?: Houten schutting


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beverwijk
dinsdag 02 mei 2023

Tuin leeghalen en aanleggen

Onze tuin moet leeggehaald worden en met nieuwe tegels en stapelblokken worden aangelegd


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beverwijk
maandag 11 mei 2020

Schuttingpaal repareren en herplaatsen schutting + toekomstig tuinaanleg: ontwerp, tegelen, borders

Ik heb 2 omgewaaide schuttingdelen van 1.80 m, waarbij in het midden de betonpaal volledig is afgebroken. Het lijkt er op dat de schuttingen zelf nog wel bruikbaar zijn. Graag laat ik direct ook de schuttingdelen terug plaatsen. De betonnen paal is van een standaardmaat, deze steekt ongeveer 10 cm boven de schuttingdelen uit. In de toekomst heb ik ook een klus om de tuin volledig te laten doen. Er is nu alleen onkruid. Dit wil ik laten betegelen, wat borders laten aanleggen en eerst een ontwerp laten maken. De tuin is 17 m diep bij 6 m breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beverwijk
vrijdag 18 mei 2018

Tuin opnieuw inrichten

Ik wil mijn tuin opnieuw inrichten. Het betreft een tuin van zo'n 40 a 50 m2 met een bestrating en begroeiing. Dit mag verwijderd en afgevoerd of hergebruikt worden. Vervolgens aanleggen van terras en gazon, eventueel een trampoline ingraven. Tuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beverwijk
donderdag 25 mei 2017

Kleine terrassen aanleggen

Ik wil achter in onze tuin 2 kleine terrassen van ongeveer 2 bij 2 meter aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beverwijk
donderdag 30 maart 2017

Tuinaanleg met vlonder en terras

Tuin aanleggen van 45 m2. Met terras, vlonder, looppad en plantenbakken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beverwijk
dinsdag 01 maart 2016

Hulp bij aanleg voor- en achtertuin

Ik wil mijn voor- en achtertuin renoveren en heb daar hulp bij nodig. De afmeting van de achtertuin is ongeveer 13 x 6 meter met daarin een betonnen schuur. Er moet een schutting met poortdeur, voorkeur gaat uit naar hout/beton, worden geplaatst en bestrating worden aangelegd. Het verwijderen van een flinke boomstronk moet ook gebeuren. Het ontwerp is al aanwezig en de planten verzorg ik zelf. De afmeting van de voortuin is ongeveer 3 x 6 meter. De voortuin moet worden bestraat en laag muurtje gemetseld. Ook hier is het ontwerp is aanwezig en voor beplanting zorg ik zelf. Om de kosten te drukken help ik graag mee.


Tuinaanleg en tuinonderhoud IJmuiden
zondag 19 april 2015

Speelgras aanleggen in de tuin

Wij zoeken een bedrijf dat op zeer korte termijn 28m2 speelgras wil/kan keggen ( het hele plan... Iets egaliseren, leggen, bemesten etc). Ik hoor het graag?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Velsen-Noord
zaterdag 23 juli 2011

Tuin aanleggen

Nieuwbouwwoning met bijbehorende voortuin van 5 meter breed en 3,5-4 meter diep en achtertuin 11-14 meter diep en 5 meter breed en met kleigrond. Tuin is omgeploegd en vermengd met potgrond. Voor willen we graag centraal een boompje (of twee) met daarom heen deels tegels en deels beplanting. Achtertuin (op het noordoosten) terras (tuintegels of composiethoutenterras), kindvriendelijke tuin (we hebben een zoon van twee die erg graag buiten speelt en eentje op komst) met niet al te veel onderhoud. En omdat onze zoon graag de wereld ontdekt een schutting (beton onder en palen van beton en hout).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beverwijk
zondag 27 februari 2011

Tuin aanleg

Nieuwbouw. Kale tuin op schuur en poortdeur na. 8 bij 5 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beverwijk
maandag 01 mei 2006

Hovenier

Betreft terras- en tuinaanleg voortuin middenwoning. Tuin van ongeveer 5 (breedte) bij 6,5 (diepte). Wij willen aan de straatzijde een fysieke afscheiding (laag muurtje waarop sierhek) gecombineerd met een natuurlijke, sierlijke afscheiding (boompjes/struiken) ivm privacy op terras. Tevens een vriendelijke afscheiding (beukenhaag??) met buren thv het terras. Bijz. heid: Onze voortuin ligt iets hoger dan het trottoir straatzijde.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beverwijk
zondag 17 april 2005

Hovenier

Het gaat om de aanleg van een voortuin. We willen graag de bestaande stenen hergebruiken, aangevuld met nieuwe stenen. We willen niet te veel planten in de voortuin, maar wat groen is onontbeerlijk. Er moeten tevens gewassen grinttegels worden verwijderd. Ons huis is uit 1922. We hebben een twee onder 1 kap en aan de voorkant is een frans balkonhekje. We zoeken een voortuin die in die stijl past.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Velsen-Noord
donderdag 20 november 2003

Hovenier

Nieuwe aanleg van patio. Vierkant van model. Verlangend is een italiaanse romantische tuin wat een verlengstuk moet worden van de woonkamer. Vanuit de woonkamer 2 openslaande deuren naar patio. De patiomuur waar je tegenaankijkt vanuit de kamer voorzien van grote klassieke spiegel. Eventueel een mooi beeld van vrouw en 2 zuilen met romantische roestige potten. Ruim zitgedeelte met praktische begroeiing. De patio is voor mijn ouders van in de 70 zodat het praktisch te onderhouden is. Voorkeur voor de kleuren van de stenen zijn of grijs/zwart/wit of terra. woonkamer is gericht op het zuiden, patio erachter richting noord. De zon bevindt zich in de halve patio; het achterste gedeelte. Vanuit de woonkamer gezien muren van de patio links: stenen hoogopgetrokken muur, rechts ramen badk/slaapk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beverwijk
Offertes aanvragen