Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Assen

Tuin onderhouden - Tuinaanleg - Assen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin onderhouden

felling tree (height 11-13m) I would like to know the cost. 1. cut down and take all tree including removing root. 2. cut down including removing root but leave all tree.


Hovenier Zuidlaren

Offertes tuinaanleg in Assen vergelijken

Recente opdrachten in Assen

dinsdag 27 juni 2023

Tuin aanleggen

Heraanleg bestaande tuin Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gasselternijveen
zaterdag 22 april 2023

Tuin aanleggen

Kleine renovatie bestaande tuin.. aanpassingen en toevoegingen. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
woensdag 19 april 2023

Tuin aanleggen

Het gaat om het plaatsen van grasdallen, ongeveer 12 m2 (2.40 x 4.80) op oprit in voortuin. WIj halen zelf het grind dat er nu ligt weg. Egaliseren en grondvoorbereiding + leggen moet dan nog gebeuren. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
donderdag 23 februari 2023

Tuin renoveren 70m2 + oprit aanleggen

Wij zouden graag een tuinontwerp willen laten maken voor onze achtertuin en een offerte ontvangen voor de bestrating van de oprit en het zijpad langs het huis naar de achtertuin. Het is een tuin van ongeveer 70m2. Ik wil een stuk gras met borders en een vlonder aan het water met een trapje. Verder willen we een paar boompjes laten plaatsen. Het bestraten zal ongeveer 30m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
zondag 19 februari 2023

Tuin onderhouden

Voor de aanleg van een nieuwe garage zou ik graag een boom kappen. Hier zoek ik hulp voor. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Onderhoud van mijn tuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Appelscha
donderdag 19 januari 2023

Ca 35m2 gras vervangen

Onze tuin is vanwege ziekte afgelopen jaar flink beschadigd geraakt. Wij willen daarom nieuwe zoden laten aanleggen. Let op: er is een robotmaaier dat opnieuw moet worden aangelegd hierdoor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
zondag 15 januari 2023

Ca 35m2 gras vervangen

Onze tuin is vanwege ziekte afgelopen jaar flink beschadigd geraakt. Wij willen daarom nieuwe zoden laten aanleggen. Let op: er is een robotmaaier dat opnieuw moet worden aangelegd hierdoor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
vrijdag 27 mei 2022

Oprit en tuin bestraten

Wij willen graag de oprit en tuin opnieuw laten aanleggen.. zandbaan is nagenoeg op hoogte. Het betreft 55 M2 beton klinker voor de oprit en 59m2 20 x 30 tegels tevens 46 x 6 x 15 bandjes


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beilen
donderdag 05 december 2019

Aanleg tuin

Wij willen graag inventariseren wat de kosten zijn om onze tuin aan te laten leggen. We hebben een kavel van 6400 m2 met een loods van 300 m2. het huis wordt nu gebouwd en in het najaar 2020 willen we de tuin aanpakken. Er staat al het een en ander omdat er een woning heeft gestaan. dit is wat ik inschat wat ongeveer aangelegd mag worden: - egaliseren voortuin 2000 m2 en inzaaien met gras. - bestraten parkeerplaats en oprit 525 m2 beton klinkers - terras bestrating en rondom het huis, natuursteen 50 m2 - 40 rododendrons voortuin - meidoornhaag 100 meter - 4 fruitbomen - 2 notenbomen - aanleg vijver 10 x 25 meter - tuinpad van houtsnippers 100 meter Bijgevoegd een plattegrond schets. Maten zijn geschat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hijken
zaterdag 13 oktober 2018

Graszoden aanleggen en bestraten

De voortuin van 50 m2 en achtertuin van 10 m2 moet met graszoden worden bewerkt. Naast het huis en een stuk achter het huis moet ook bestraat worden. Het oude gras moet verwijderd en afgevoerd worden en de tuinen moeten opgehoogd worden met zwart grond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
dinsdag 26 juni 2018

Nieuwbouw tuin aanleggen

Voor een rijtjes (hoekwoning) zijn wij op zoek naar een hovenier die een betaalbare basis kan aanleggen zoals, grondbewerking, terras en bestrating, gazon en aantal borders(zonder beplanting) en een schuurtje voor fietsen et cetera met een overkapping en carport. Kavel is ongeveer 7,50 breedt en achtertuin 13,5 meter diep Zie bijgevoegde foto gaat om bouwnummer 54MO


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
vrijdag 27 april 2018

Gazon verwijderen en nieuw gazon aanleggen

Ik wil mijn grasgazon plus minus 80 m2 verwijderd hebben en afgevoerd. Daarna het gazon opnieuw aangeleggen met graszoden (schaduwgras). De tuin is goed toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Appelscha
zondag 11 maart 2018

Drainage aanleggen en bestraten

Mijn tuin is ongeveer 9 x 7 meter groot en ligt lager dan de buren. Er staat een blokhut op die erg vochtig blijft binnen. Ook in de tuin zelf blijft er veel water staan. Op dit moment liggen er grote tegels in de tuin. Graag zouden wij een advies willen ontvangen wat de optie zijn om dit probleem op te lossen. Wellicht is een drainage een optie?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Smilde
woensdag 22 november 2017

Overkapping en terras in de tuin maken

Ik wil een vrijstaande overkapping van hout laten plaatsen achter in mijn tuin. De maat is 4 x 3 meter en de overkapping heeft een dichte zijwand en een dichte achterwand.Ook wil ik onder en bij de overkapping een terras laten aanleggen van ongeveer 16 m² met tegels van 60 x 60 x 4 cm. De materialen zullen wij zelf kopen. Ik hoor graag welke vakman er tijd heeft voor deze klus en ontvang daarbij graag uw prijsopgave.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
woensdag 16 augustus 2017

Tuin egaliseren en gras aanleggen

Graag wil ik ons grasveld (verzakt en teveel kuilen / afschot) laten egaliseren en opnieuw gras laten aanleggen. Het gedeelte van de tuin dat we willen laten egaliseren is ongeveer 10 x 10 meter groot, waarop momenteel (wild) gras groeit. Graag zou ik (met tuinaarde) ons grasveld opnieuw willen laten egaliseren en gelijktijdig een bewateringssysteem aan (laten) leggen. Ik maak graag een afspraak om het werk op te laten nemen en door te nemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huis ter Heide
Offertes aanvragen