Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Trap Vlaardingen

Trap van een renovatieset voorzien - Trappen - Vlaardingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Trap van een renovatieset voorzien

Ik wil graag 1 trap van 13 gesloten treden laten renoveren met een renovatie set. De trap heeft lichte ronding van rechts naar links naar bovenloop toe van 1 meter breed en 2.86 meter lang naar zoldertrap toe van 12 gesloten treden met een lichte bocht van rechts naar links en dan naar een open zolder vanuit het hart gemeten 5.48 x 4.90 meter waarbij er wel wat inhammen zijn van inbouwkasten.


Timmerman Vlaardingen

Offertes trappen in Vlaardingen vergelijken

Recente opdrachten in Vlaardingen

maandag 10 juli 2023

Trap renoveren (houten bekleding)

Beste, Wij hebben een trap met bordes waar op dit moment overtreden op zitten. De trap is eerder modern gemaakt maar wij zouden graag een subtieler overtrede zien met een klassieke trapneus en neuslat (zodat er ook een loper met roedes overheen geplaatst kan worden). Op de website zien we met name rechte en hoekige trapneuzen. Bieden jullie ook andere soorten aan? Alvast bedankt, Yara Schuitema Uit welk materiaal is de trap gemaakt?: hout Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Trappenbouw en traprenovatie Vlaardingen
woensdag 03 mei 2023

Trap plaatsen

Een nieuwe trap constructie maken en plaatsen


Trappenbouw en traprenovatie Vlaardingen
zondag 23 oktober 2022

Nieuwe rechte trap plaatsen

Ik wil een compleet nieuwe trap bouwen, Wij hebben nu een wenteltrap, maar zouden graag een rechte houten dichte trap willen.


Trappenbouw en traprenovatie Vlaardingen
woensdag 17 augustus 2022

2 trappen bekleden met tapijt

Ik wil graag 2 trappen laten bekleden. Een open en dichte trap, incl. de zijkanten. Ongeveer 12-13 treden per trap. De bekleding wil ik graag van tapijt. Verder hoeft er niks van de trappen verwijderd te worden.


Trappenbouw en traprenovatie Vlaardingen
zaterdag 29 augustus 2020

Verwijderen vloerbedekking hal, trappen en overlopen

Wij willen de vloerbedekking laten verwijderen in onze hal (ca. 5m²), 2 trappen (beide 12 treden waarvan 1 rondom bekleed) en 2 overlopen (1e + 2e verdieping, beide 2,5 m²). Alle vloerbedekking is gelijmd. Indien mogelijk de lijmresten graag zoveel mogelijk verwijderen.


Trappenbouw en traprenovatie Vlaardingen
zondag 16 augustus 2020

Trap bekleden met laminaat

Er moet één trap worden gerenoveerd. De trap is 14 tredes en loopt in een hoek. Ik wil het graag met laminaat laten bekleden.


Trappenbouw en traprenovatie Vlaardingen
maandag 20 april 2020

Trappen verplaatsen/ minder stijl maken

Ik heb een woning uit 1900. De (houten) trappen zijn heel steil en recht. Ik wil ze zo laten verplaatsen dat ze"lui" worden. Op korte termijn bij voorkeur. Gaat over 2 trappen: van beneden naar 1e verdieping, daar verwacht ik geen rare dingen, er is namelijk nog 1 meter om te verlengen. De andere trap van 1e verdieping naar de 2de wordt qua indeling lastiger, hier mag de trap gesloopt worden en op een andere plek komen. Wij hebben zelf een paar ideeën, maar dit laten wij graag door u beoordelen of dit haalbaar is. Wij hebben houten balken als tussenvloer. Van vloer naar vloer zit 3.30 m. De trappen hebben nu 18 traptreden, daarbij zijn beide vloeren niet meegerekend.


Trappenbouw en traprenovatie Vlaardingen
maandag 27 januari 2020

Trap aanpassen

Graag zou ik willen weten of het mogelijk is om een bestaande rechte trap te veranderen in een trap met een onder kwart. De gang is 1,80 meter breed, inclusief de trap.


Trappenbouw en traprenovatie Vlaardingen
woensdag 20 maart 2019

Trap bekleden

Ik wil graag mijn trap met veilig materiaal laten bekleden. Het is een stalen spiltrap met 10 treden. Open. Er moet ook een leuning gemaakt worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.


Trappenbouw en traprenovatie Vlaardingen
woensdag 09 januari 2019

Metalen spiltrap vervangen

We hebben nu een open spiltrap van metaal. Deze willen we graag vervangen voor een houten open witte trap. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden hier voor zijn?


Trappenbouw en traprenovatie Vlaardingen
donderdag 22 november 2018

Traprenovatie 21 treden

Ik wil 21 traptreden met stootborden laten plaatsen op een rechte trap met aan het eind een hoek. In het midden van de trap zit een plateau waar pvc laminaat op komt. Ik koop zelf het materiaal. Ik ga overzettreden kopen hiervoor.


Trappenbouw en traprenovatie Vlaardingen
woensdag 31 oktober 2018

Trap

We hebben traptredens gekocht bij de Gamma en we willen het gemonteerd hebben. Het gaat over 13 treden. 3131


Trappenbouw en traprenovatie Vlaardingen
zondag 02 september 2018

Trappen renoveren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van 2 trappen (twee bochten) met overzettreden en stootborden. Het betreft 24 treden in totaal. Het materiaal is reeds aangeschaft. Er zit nu nog linoleum op de treden, dit halen we er zelf van af.


Trappenbouw en traprenovatie Vlaardingen
zondag 26 augustus 2018

Vaste trap monteren

Ik zoek een trappenspecialist die een vaste- dichte trap naar zolder kan realiseren. Het gaat om een trap van de eerste- naar de tweede verdieping. De trap moet 272 cm hoog worden. Het gat ter behoefte van de trap is al uitgevoerd.


Trappenbouw en traprenovatie Vlaardingen
zondag 19 augustus 2018

Trappen renoveren

Het gaat om 2 trappen te voorzien van traprenovatielaminaat. Het zijn twee dichte trappen en een overloop. In de eerste trap heeft een driehoekig plateau na de tweede tree. Het zijn 25 treden in totaal. Er zitten nog huidige lijmresten op, die ik niet van af krijg. De materialen zijn gereserveerd bij Praxis Vlaardingen.


Trappenbouw en traprenovatie Vlaardingen
Offertes aanvragen