Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Trap Culemborg

Trap vervangen - Trappen - Culemborg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Trap vervangen

Er staat een open metalen trap die door de vorige bewoners is geplaatst. Deze wil ik laten weghalen voor een open houten trap. De trap moet twee bochten maken. Er zit al een gigantisch trapgat dus dat zal geen probleem moeten opleveren.


Timmerman Rijswijk

Offertes trappen in Culemborg vergelijken

Recente opdrachten in Culemborg

donderdag 10 november 2022

2 ijzeren trappen vervangen voor hout

Goede dag ik heb nu 2 ijzere trappen open die wil ik verniewen naar 2 houten trappen dicht.


Trappenbouw en traprenovatie Wijk bij Duurstede
dinsdag 08 november 2022

Trap voorzien van PVC

Ik heb een trap met 14 treden en een kleine knik. Het is ook een dichte trap en ik wil het laten bekleden met PVC. Zoals je ziet op de foto ligt er momenteel niks op. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.


Trappenbouw en traprenovatie Rijswijk
maandag 07 november 2022

2 ijzeren trappen vervangen door 2 houten trappen

Graag wil ik 2 nieuwe houten trappen, boven evt. open en beneden dicht. Dit is afhankelijk van de prijzen. Ook willen het graag door u laten opmeten en plaatsen, inclusief de oude trap verwijderen. Dit zijn nu 2 ijzeren trappen.


Trappenbouw en traprenovatie Wijk bij Duurstede
dinsdag 01 november 2022

Trap: tapijt verwijderen + bekleden met hout

Ik zoek een partij die mijn trap kan renoveren. Eerst moet het tapijt verwijderd worden en daarna de trap voorzien van houten treden en borden. De trap is dicht en heeft 2 kwartslagen erin.


Trappenbouw en traprenovatie Rijswijk
maandag 24 oktober 2022

Trap renoveren (PVC bekleding)

Ik wil mijn trap renoveren. Ik wil dat er PVC of vinyl op de trap wordt gelegd. Het kan overde huidige ondergrond gelegd worden. Het is een dichte trap met 12 treden en een kwart draai.


Trappenbouw en traprenovatie Culemborg
vrijdag 23 september 2022

1 open trap bekleden PVC

Ik wil graag mijn trap opnieuw laten bekleden. het is een open trap met 13 tredes. We denken aan PVC bekleding.


Trappenbouw en traprenovatie Rijswijk
maandag 19 september 2022

2 trappen renoveren

De eerste trap is dicht en heeft 15 tredes, die moet geverfd worden (zijkanten) en vloerbedekking erop. De tweede trap is open en heeft ook 15 tredes. Die moet dicht gemaakt worden, geverfd worden (zijkanten) en bedekt worden met vloerbedekking.


Trappenbouw en traprenovatie Rijswijk
maandag 12 september 2022

Lijmresten van trap verwijderen

Mijn trap zit vol met lijmresten die niet weg te krijgen zijn, maar wel eraf moeten. Ik zou graag zien dat de trap teruggebracht wordt in oude staat.


Trappenbouw en traprenovatie Culemborg
zaterdag 03 september 2022

Trap zandstralen i.v.m. lijmresten

Trap zit vol lijmresten die er niet vanaf willen. Bedoeling is de trap uiteindelijk zelf te verven. Betreft 13 treden met 2 bochtjes erin.


Trappenbouw en traprenovatie Culemborg
woensdag 11 augustus 2021

Tapijt trap laten verwijderen

Wij zouden graag het tapijt van onze trap en overloop laten verwijderen. De trap heeft beklede stootborden en wat tapijt aan 1 zijkant van de trap naast de treden. In totaal gaat het om ongeveer 9 m2. Kunt u ons vertellen of dit een werkzaamheid is die u kunt en wilt uitvoeren, en zo ja, op wat voor termijn en tegen wat voor kosten dit zou zijn? Uiteraard kan ik meer informatie en foto's doorsturen wanneer gewenst. Met vriendelijke groet, Joska de Langen


Trappenbouw en traprenovatie Tricht
maandag 19 oktober 2020

Trappen bekleden

Wil graag 2 trappen laten bekleden. Een trap heeft 2 draaien en 1 trap heeft 1 draai. De trap is van hout en we willen Eikenhout of laminaat.


Trappenbouw en traprenovatie Rijswijk
woensdag 07 oktober 2020

Het renoveren van een trap

De trap naar de eerste verdieping moet nog worden afgemaakt. De bedoeling is dat de trap volledig met traptreden van pvc word gelegd. Ook de stootborden moeten worden gemaakt (op maat en bevestigd). 5 traplopers zijn al op maat gemaakt maar moeten nog worden bevestigd(zie foto's). Verder moet alles nog gebeuren, op maat maken en bevestigen. Alle materialen zijn wel al in huis.


Trappenbouw en traprenovatie Culemborg
zaterdag 20 juni 2020

Trapleuning plaatsen

Het betreft het plaatsen van een leuning bij een reeds bestaande spiltrap met 10 treden. Ik hoor graag wat dit kost.


Trappenbouw en traprenovatie Rhenoy
donderdag 14 mei 2020

Trapgat maken in betonnen vloer en trap plaatsen

Er is al een gat met een vlieringtrap aanwezig in het midden van de gang. In verband met weinig ruimte in de gang(breedte 1,40cm) dacht ik eraan om een rechte trap links tegen de muur omhoog te plaatsen. Dan moet de betonnen vloer wel opengemaakt worden om het gat groter te maken. Dat is ongeveer 1,20 cm bij 30 cm dat moet weggehaald worden. Andere ideeën zijn ook welkom. Zie fotos voor situatie.


Trappenbouw en traprenovatie Rijswijk
zondag 05 april 2020

Trappen realiseren

Ik heb 2 houten trappen nodig. 1 met 2 kwart draaien op 1 paal en 1 trap met 1 draai. Momenteel lopen de trappen rechtsom, maar wij gaan de zolder veranderen, waardoor de trappen linksom moeten lopen. Huidige trappen haal ik zelf weg, bestaande besparing kan gebruikt worden. Beide trappen moeten dicht worden, het liefst met hout, geen mdf. De trappen hoeven van mij niet in de grondverf gezet worden, dit doe ik zelf. Plafond hoogte is: begane grond naar de vloer van de 1e verdieping: 2.695 meter. plafond. Vloer 1e verdieping naar vloer zolder: 2.725 meter.


Trappenbouw en traprenovatie Culemborg
Offertes aanvragen