Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Zandvoort

Terrasdeur, balkondeur en 4 ramen vervangen - Kozijnen - Zandvoort

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terrasdeur, balkondeur en 4 ramen vervangen

Ik heb een terrasdeur op de begane grond, van ca. 5m x 2.8m. Deze wil ik vervangen hebben door hout of aluminium, met HR++. Ook wil ik een balkondeur en 4 ramen op de 1e verdieping laten vervangen. Deze moet van hout worden, met HR++.


Timmerman Zandvoort

Offertes kozijnen in Zandvoort vergelijken

Recente opdrachten in Zandvoort

maandag 13 maart 2023

kozijn plaatsen met schuifdeur en triple glas plaatsen

Het huidige kozijn is oud en moet in zijn geheel verwijderd worden. Het nieuwe kozijn bestel ik zelf via toelevering.nl. Dit nieuwe kozijn moet circa 1,5 meter naar voren geplaatst worden. Ook het frame eromheen en aftimmering moet dan op de nieuwe plek. Hiermee komt het kozijn in gelijke lijn met andere appartementen.


Kozijnen, deuren en dakramen Zandvoort
woensdag 08 maart 2023

Kunststof kozijn plaatsen en muurtje metselen

Ik zoek een vakman die een kunstof kozijn kan monteren en een klein muurtje kan metselen. Het oude houten kozijn verwijderen, dan vanaf de vloer (1ste etage) een stenen muurtje metselen tot ongeveer 1 mtr hoog (2 mtr breed) en daar het al op locatie liggende kunststof kozijn bovenop monteren.


Kozijnen, deuren en dakramen Zandvoort
maandag 23 januari 2023

Kozijn plaatsen

Het oude kozijn verwijderen (hout met daaronder een borstwering) dit onderste gedeelte met bakstenen opmetselen en daarbovenop het reeds in bezit hebbende kozijn plaatsen. Dit kozijn moet geplaatst worden aan de achterkant van ons huis op de eerste verdieping en staat nu nog op de grond. Foto's volgen. in overleg kan ik zelf ook een en ander regelen en voorbereiden. Graag binnen nu en 4 weken geplaatst.


Kozijnen, deuren en dakramen Zandvoort
dinsdag 09 augustus 2022

Eenvoudige binnendeur plaatsen

Ik zoek een timmerman die een simpele binnendeur (of een louvredeur) kan plaatsen incl. een kozijn of slechts een enkele zijlat voor de scharnieren. Geen bovenkant voor het kozijn


Kozijnen, deuren en dakramen Zandvoort
vrijdag 29 juli 2022

Houten kozijnen en deuren vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van deuren en kozijnen in mijn woning, we willen graag hout. Voor de keuken een voordeur met nieuw kozijn, vissershuisje ook een nieuwe voordeur. Daarnaast wat kozijnen voor een dakkapel en een groot raam.


Kozijnen, deuren en dakramen Zandvoort
dinsdag 24 mei 2022

3 kozijnen vervangen

3 kozijnen vervangen door kunststofkozijnen 2 e verdieping


Kozijnen, deuren en dakramen Zandvoort
donderdag 30 september 2021

Vervangen kozijn voor draaikiep

Het gaat om het vervangen van twee houten kozijnen met draai/kiep ramen. De maten zijn 137cm hoog en 94cm breed.


Kozijnen, deuren en dakramen Zandvoort
donderdag 27 mei 2021

Kozijnen vervangen

Wij willen graag 2 houten kozijnen laten vervangen. De oude kozijnen wil ik laten verwijderen. Ik zou graag een houten en een kunststof kozijn willen aanschaffen via de vakman.


Kozijnen, deuren en dakramen Zandvoort
dinsdag 09 februari 2021

Drie kunststof kozijnen vervangen

Graag zouden wij nieuwe kozijnen laten inmeten en plaatsen. Kunststof kozijnen. Op dit moment zijn het hardhouten kozijnen. In de bijlage vind u de grootte van de 2 kamers.


Kozijnen, deuren en dakramen Zandvoort
donderdag 03 december 2020

6 Kozijnen vernieuwen

wij zijn op zoek naar een prijs voor nieuwe kozijnen. Het zijn 6 kozijnen van 125cm hoog en 94 cm breed. En er moet natuurlijk glas en in een ventilatierooster. We horen graag van u. Bedankt alvast.


Kozijnen, deuren en dakramen Zandvoort
donderdag 05 november 2020

Schuifpui vervangen op de 2e verdieping

Huidige schuifpui is kapot en deze dient vervangen te worden door een kunststof raamkozijn in combinatie met een openslaande deur. Het is op de 2e verdieping aan een balkon dus er is een kraan nodig.


Kozijnen, deuren en dakramen Zandvoort
woensdag 08 november 2017

Schuifpui vervangen door twee ramen en een deur

Ik heb een appartement op de 2e verdieping met een aluminium schuifpui die toegang geeft tot het balkon. Ik wil die schuifpui laten vervangen door een houten of kunststof kozijn met daarin 2 vaste ramen en een deur. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw offerte voor beide soorten materiaal en uw arbeidskosten.


Kozijnen, deuren en dakramen Zandvoort
donderdag 01 december 2016

Glazen deur tussen gang en woonkamer plaatsen

Ik wil graag een glazen deur tussen de gang en de woonkamer. Circa 2 meter hoog en 80 cm breed. Er is al een stalen kozijn. Offerte graag inclusief het meten en plaatsen. In Zandvoort.


Kozijnen, deuren en dakramen Zandvoort
woensdag 25 mei 2016

Binnendeuren met kozijn plaatsen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Het plaatsen van 3 hardhouten kozijnen, bij voorkeur reeds wit gegrond (door de timmerman aangeleverd). - Het afhangen van 3 stompe deuren (door ons aangeleverd). - Monteren van het deurbeslag (door ons aangeleverd). De sparingen zijn als volgt: - Toiletdeur 980 x 2630 - Woonkamer 980 x 2362 - Gangkast 930 x 2632 Wij willen alle deuren op dezelfde hoogte, 2315. De bovenlichten worden door de stukadoor dichtgemaakt.


Kozijnen, deuren en dakramen Zandvoort
donderdag 28 april 2016

Kozijn met harmonicadeur leveren en plaatsen

Een kozijn met harmonicadeur leveren en plaatsen. De maten zijn ongeveer 7 meter breed en 2.80 of 300 cm hoog. Natuurlijk met dubbel glas: HR +++. De opening van de schuifdeur moet groter gemaakt worden, een raam verwijderd en een tussenmuurtje weggebroken. Ik zou foto's van de situatie kunnen mailen. Kunt u dan een schatting van de kosten geven?


Kozijnen, deuren en dakramen Bentveld
Offertes aanvragen