Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Woerden

Dakraam op zolder plaatsen - Kozijnen - Woerden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakraam op zolder plaatsen

Ik zoek een vakman die voor mij een dakraam kan plaatsen op mijn zolder. Het wordt een kunststof raam, die schaf ik zelf ik aan. Wellicht komen er 2 dakramen.


Timmerman Woerden

Offertes kozijnen in Woerden vergelijken

Recente opdrachten in Woerden

woensdag 12 juli 2023

s.v.p. prijsindicatie voor leveren/monteren houten tuindeuren i.p.v. raam

Houten raamkozijn 2.09,50 b x 1.80 h eruit (reikt tot aan kamerplafond)


Kozijnen, deuren en dakramen Linschoten
maandag 23 januari 2023

Vervanging/nieuw kitwerk kozijn door lek bovenkant

De bovenkant van mijn kozijn heeft een lek waardoor vocht naar binnen treedt. Ik wil graag dit oplossen, of door nieuw kitwerk te doen, of door het vervangen van dit kozijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Woerden
donderdag 29 september 2022

Houten kozijnen plaatsen

Vervangen kozijnen en ramen aan voor en achterzijde rijtjeswoning. 10 kozijnen Deuren hoeven niet. Wellicht extra isoleren achter trespaplaten die behouden moeten blijven. We kiezen bewust voor HOUTEN kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Woerden
zondag 28 augustus 2022

Serre kozijn vervangen

Ik wil graag mijn serre kozijn vervangen voor hout of aluminium. Graag hoor ik het prijsverschil tussen hout en aluminium. De serre heeft een oppervlakte van ongeveer 4m2. Zie foto’s voor de maat. Wel graag met openslaande deuren of een schuifpui. Inclusief HR++ glas. Gevraagd een goede voordelige oplossing.


Kozijnen, deuren en dakramen Woerden
dinsdag 11 januari 2022

Binnendeuren vervangen

In ons huis willen we vijf binnendeuren vervangen. Het gaat hierbij om het kozijn en de deuren. De hoogte van de deuren moet 231,5cm zijn, breedte van een standaard deur. De nieuwe materialen mogen dan van hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Woerden
woensdag 29 december 2021

2 Kozijnen vervangen

Wij willen de kozijnen vervangen in de slaapkamer (1700x1110) en de badkamer (810x1070). De nieuwe materialen willen we van hout. In de slaapkamer is nu een dubbelraam waarvan één naar buiten openzwaaiend.


Kozijnen, deuren en dakramen Nieuwerbrug
woensdag 26 mei 2021

Renovatie 3 ramen

Wij willen 3 houten kozijnen laten vervangen aan de achterkant van ons huis. We willen ons oriënteren op houten kozijnen (vuren behandeld) met hr++ glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Woerden
vrijdag 21 mei 2021

Plaatsen van 5 kozijnen met dubbelglas

5 kozijnen aluminium donkerbruin gemoffeld. Vervangen door dubbelglas aluminiumkozijn dan wel plastic kozijn (beide offreren). 1 wc-raampje (bruin, matglas), 1x raam ong. 135x150 schuifraam,bruin), 1x schuifraam ong 134x232, 1x schuifraam bruin (ong 135x313, extra geluidsisolatie, 1x draai-kiepraam badcel (ong71x131 getint zonwerendglas en linksopenend).


Kozijnen, deuren en dakramen Woerden
dinsdag 27 april 2021

Kunststof kozijnen en HR++ glas

1e en 2e verdieping achterzijde huis: Kunsstof kozijnen plaatsen incl. HR++ glas. Afmetingen (3 ramen): 210 x 161,5 = 3,4 m2 +deel raam dat open kan 259 x 162 = 4,2 m2 +deel raam dat open kan 242,5 x 137,5 = 3,4 m2 Totaal = 11 m2


Kozijnen, deuren en dakramen Bodegraven
zaterdag 18 januari 2020

Vervangen achterdeur en kozijn

Ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een achterdeur met kozijn van hardhout of kunststof. De deur moet voorzien zijn van minimaal een driepuntsluiting met haakprincipe en indien mogelijk afgelakt, anders voorzien van een grondlaag. De deur heeft een afmeting van ongeveer: breed: ca. 82 cm en hoog: ca. 201 cm.


Kozijnen, deuren en dakramen Woerden
dinsdag 26 november 2019

Garagedeur door een pui met ramen vervangen

We willen van de garage een soort kantoortje maken. De garagedeur vervangen door pui met ramen, geen deur. Graag kunststof kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Woerden
donderdag 20 december 2018

Vervangen kozijn en raam 1e verdieping

Het betreft een houten kozijn die vervangen dient te worden. Het kozijn is ongeveer 1.12 meter bij 1.60 meter met 2 openslaande stolpstelramen van ongeveer 1 meter hoog.Het nieuwe meranti houten kozijnen dient te worden voorzien met HR++ glas. Het oude kozijn dient te worden afgevoerd.


Kozijnen, deuren en dakramen Linschoten
zondag 04 maart 2018

Schuurdeur inclusief kozijn verplaatsen

Ik wil een schuurdeur met kozijn verplaatsen naar andere zijde van de muur en dichtmetselen. Het gaat om een simpel steens schuurtje van een jaren 60 woning. Wat zijn de kosten hiervoor?


Kozijnen, deuren en dakramen Bodegraven
donderdag 01 februari 2018

Inbraakschade kozijn opknappen

Inbraakschade opknappen, Gaten in het kozijn opvullen en schilderen. Achterdeur hangt scheef en zit speling op, deze deur opnieuw afstellen. Even naar het slot kijken, of hij weer goed op slot kan.


Kozijnen, deuren en dakramen Woerden
woensdag 29 november 2017

Kozijn met achterdeur vervangen

Ik wil mijn achterdeur, inclusief het kozijn laten vervangen. Ik wil een hardhouten kozijn met een hardhouten deur. In het bovenste deel van de deur wil ik een isolatieruit. Verder moet er degelijk hang- en sluitwerk op. Ik wil zowel het kozijn als de deur gegrondverfd laten leveren. Ik zal het kozijn en de deur nog even opmeten. Ik zal dat dan voor het maken van een offerte aan u doorgeven. Een bezoek is momenteel voor mij lastig in te plannen. Ik wil de klus graag op korte termijn laten uitvoeren. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte met daarin een afzonderlijke post voor de materialen.


Kozijnen, deuren en dakramen Bodegraven
Offertes aanvragen