Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Weesp

Afdak boven schuifpui plaaten - Kozijnen - Weesp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Afdak boven schuifpui plaaten

Schuin afdak boven schuifpui 5meter breed. Tegen de regen


Timmerman Weesp

Offertes kozijnen in Weesp vergelijken

Recente opdrachten in Weesp

maandag 05 juni 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Slaapkamerraam: - afmetingen: 141,5cm breedte x 138cm hoogte en diepte van kozijn is 4 cm - materiaal: hout en dubbel glas Badkamerraam: - het badkamerraam bestaat uit twee delen, het bovenste gedeelte (breedte 108,5cm x hoogte 55,5cm) en het onderstaande gedeelte (108,5cm x hoogte 145,3cm). Beide gedeeltes moeten worden vervangen. - materiaal: hout met dubbelglas zonder bobbels erin In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Weesp
maandag 27 maart 2023

Kozijnen plaatsen of vervangen

Benedenappartement in een oud pand in de binnenstad van Weesp. Buitendeur (voordeur) en keukenkraam moeten vervangen, daarbij ook een nieuwe drempel. Welk type kozijnen en/of deuren hebben je voorkeur?: hout Waar moeten de kozijnen/deuren geplaatst worden?: gebouw / ruimtes die in gebruik zijn Welk type kozijnen wil je plaatsen?: draai/kiep kozijnen Om hoeveel kozijnen en/of deuren gaat het?: 1-2 In welke stijl heb je interesse?: landelijk Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Kozijnen, deuren en dakramen Weesp
woensdag 15 september 2021

Kozijnen achtergevel (deels) vervangen

Wij willen de kozijnen van de achtergevel (deels) laten vervangen, vanwege houtrot.


Kozijnen, deuren en dakramen Weesp
maandag 13 september 2021

9 Kunststof kozijnen plaatsen

BGG keuken raam kozijnen en 1e etage slaapkamer kozijnen voorzien van kunststof exemplaren. Misschien ook nog een klein raampje boven de deur. Tot zo ver gaat het dus om 9 kozijnen


Kozijnen, deuren en dakramen Weesp
woensdag 30 december 2020

Vervangen houten kozijnen

Wij willen 2 houten kozijnen vervangen in de keuken door kunststof draai/kiep kozijnen met hr++ glas, 1 ventilatie rooster en 2 veiligheidsslots. Afmetingen van beide huidige ramen zijn (ongeveer): 150 (breedte) cm x 120cm (hoogte).


Kozijnen, deuren en dakramen Weesp
dinsdag 11 februari 2020

2 kozijnen vervangen door kunststof kozijnen

2x kozijn vervangen door kunststof. 1x met draai- kiepraam en1x met naar binnen draaiend raam + ventilatierooster ( = badkamer) buitenmaat ongeveer 89 x 155 cm. Beide op eerste verdieping. Zie foto's


Kozijnen, deuren en dakramen Weesp
dinsdag 14 januari 2020

Garagedeur vervangen door pui met ramen en deur

We betrekken de garage bij de woonkamer en willen daarom graag een kozijn met ramen laten plaatsen, in plaats van de garagedeur. Als jullie ook de garagedeur verwijderen en afvoeren zou mooi zijn. Zie bijlage voor situatie, het gaat om de donkere deur. Ik kan later pas exact meten. Het is ongeveer 250 cm breed en 220 cm hoog gok ik. We denken aan aluminium, maar we staan open voor advies. We willen graag in juni beginnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Weesp
zondag 01 september 2019

Kozijn voorkant huis vervangen

Wij willen aan de voorkant van het huis het kozijn vervangen inclusief glas. Breedte is 301 cm Hoogte is 172 cm Rand erboven is 12 cm. Zie foto. 1. Offerte inclusief kantelkiep raam van 100 cm breed en hele lengte. 2. Offerte zonder kantelkiep raam.


Kozijnen, deuren en dakramen Weesp
woensdag 03 oktober 2018

Vervangen binnendeur

In een nieuwbouwwoning wil ik een in een bestaand kozijn een Svedex deur 93 x 231,5 cm voor een Skantrae SlimSeries SSL 4007, 25 mm roedes, deur laten vervangen. De deur dient te worden geplaatst inclusief hang- en sluitwerk. De maat van de nieuwe deur is redelijk gelijk aan de oude deur maar zal wel op maat gemaakt moeten worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Muiden
woensdag 29 november 2017

Stalen deur met glas plaatsen in een nieuwbouwwoning

Eind december wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Er zit daar tussen de hal en de woonkamer een houten kozijn met een deur en bovenlicht die we niet mooi vinden. We willen deze geheel laten vervangen door een stalen deur met glas en roedeverdeling. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Weesp
zondag 13 maart 2016

Nieuwe kozijnen in de achtergevel plaatsen

Ik wil nieuwe Maranti kozijnen met dubbele beglazing laten plaatsen in de achtergevel. De achtergevel is 6 meter breed en 4 meter hoog. Ik wil graag 2 x 4 ramen en een schuifpui. In overleg kan de situatie ter plaatse bekeken worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Muiden
maandag 18 januari 2016

Kozijnen met harmonicadeuren monteren

Ik wil graag een kozijn met vouwdeuren laten monteren tussen de woonkamer en de tuin. Het gaat om een kozijn van 2.62 meter breed en 2.15 meter hoog, bestaande uit 3 of 4 delen. Er zal een deel van de muur doorgebroken moeten worden, tot 40 cm van de grond zit nu een muurtje.


Kozijnen, deuren en dakramen Weesp
maandag 01 september 2014

Raamkozijnen in dakkapel vervangen

De twee ramen in mijn dakkapel moeten vervangen worden. Ze zijn van hardhout met dubbele beglazing. De afmetingen zijn 73 cm * 103 cm.


Kozijnen, deuren en dakramen Weesp
maandag 08 juni 2009

Timmerman

er moet een oud kozijn vervangen worden in de schuur, plm 2 mtr breed en 50 cm hoog


Kozijnen, deuren en dakramen Weesp
dinsdag 21 april 2009

Timmerman

Ik ben op zoek naar een vakman die binnendeuren kan vervangen. Het gaat om 4 deuren en kozijnen (exacte materiaal nog onbekend) die een aantal cm hoger gemaakt moeten worden (waarvan 1 in een stenen muur, waarboven misschien een latei zit; en 3 deuren en kozijnen in 'dunne' tussenmuurtjes), en 1 deur en kozijn die verwijderd moeten worden. Graag zou ik indien mogelijk offertes incl en excl sloopwerk, en incl en excl nieuwe deuren krijgen. Zo mogelijk dient er wat houtworm verwijdert te worden op de zolder in een klein stukje in de dakkapel. Dus als u dat ook zou kunnen zou dat mooi zijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Weesp
Offertes aanvragen