Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Wageningen

2 dakramen plaatsen in nieuwbouwwoning - Kozijnen - Wageningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

2 dakramen plaatsen in nieuwbouwwoning

Wij willen 2 dakramen laten plaatsen op onze nieuwbouw woning. Deze woning wordt in oktober opgeleverd en dan willen we het liefst zo snel mogelijk de dakramen er in hebben. De dakramen mogen qua maat ongeveer 140x78 cm zijn. Het ligt er aan wat er op voorraad en een goedkope optie is. Het liefst kunststof velux dakramen. Aanschaf in overleg.


Timmerman Kesteren

Offertes kozijnen in Wageningen vergelijken

Recente opdrachten in Wageningen

maandag 08 mei 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Vervangen van een houten bloemkozijn inclusief ruit, deklatten binnen/buiten en zinken dakje. Ruit vervangen voor minimaal HR++. Goed toegankelijk op de begane grond. Buiten afmetingen kozijn: 230x165cm Diepte kozijn totaal: circa 45cm Diepte zinken dakje: circa 25cm Afmetingen ruit: 214,5x137cm Graag in grondverf plaatsten, aflakken doe ik zelf. Ik kan zelf meehelpen met demontage oud kozijn en montage nieuw kozijn. In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Bennekom
maandag 12 december 2022

Deur met kozijn vervangen

In mijn slaapkamer wil ik mijn deur met het kozijn laten vervangen. Momenteel is het kozijn van aluminium en dat wil ik behouden, de deur is van hout en dat ook behouden. Graag zie ik hiervoor een offerte tegemoet van een vakman.


Kozijnen, deuren en dakramen Wageningen
donderdag 29 september 2022

12 houten kozijnen vervangen

Zoek een vakman die 12 houten kozijnen kan vervangen voor nieuwe houten kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Heteren
dinsdag 20 september 2022

12 glazen vervangen door HR++

Ik wil ongeveer 12 ramen dubbelglas vervangen door HR++ glas. De kozijnen hoeven niet vervangen te worden. De meeste ramen rond de 1m2.


Kozijnen, deuren en dakramen Kapel Avezaath
woensdag 08 juni 2022

2 rotte onderdorpels vervangen

Ik zoek een vakman voor de vervanging van een rotte onderdorpel, mogelijk het gehele kozijn. Dit gaat om 2 houten kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Renkum
woensdag 25 mei 2022

Raam splitsen in 2 delen, houten kozijnen

Ik heb een raam van 220/280 - 90 (een schuine bovenkant) en dit wil ik laten splitsen in 2 delen. Een vast deel en een openslaand deel. De kozijnen zijn momenteel van hout en dat moet hout blijven. Het glas mag van HR++


Kozijnen, deuren en dakramen Heteren
woensdag 03 november 2021

Vervangen achterdeur en kozijn

Vervangen van achterdeur voor houten deur met HR++ glas, inclusief vervangen van deurkozijn en schilderwerk


Kozijnen, deuren en dakramen Rhenen
donderdag 14 oktober 2021

Voordeur vervangen

Onze voordeur is aan vervanging toe, en daarmee ook het hele kozijn wat eromheen zit. We willen graag een goed geisoleerde deur met ruit (HR++ glas als dit mogelijk is), een deurdranger die niet te hard dichtklapt (belangrijk ivm overlast buren), en een brievenbus aan de zijkant. Het slot met cilinder is recent nog vervangen (kerntrekbeveiliging) dus deze zouden we graag behouden. Daarnaast zijn wij benieuwd of jullie ook werken met opties om op afstand de deur te kunnen openen. Een soort intercom met mobiel bedieningspaneel zodat we niet naar de deur hoeven te lopen om deze open te doen.


Kozijnen, deuren en dakramen Wageningen
donderdag 22 april 2021

Kozijn met loopdeur ca. 2,5 bij 2,5m

Ons kozijn moet worden vervangen. Het gaat om een kozijn van 224 hoog 244 breed. We willen aan de rechterkant een zo groot mogelijke deur, wel standaardmaat zodat het makkelijk aan te schaffen is. De rest van kozijn graag blind afwerken met hout. Het moet voor 1 augustus gebeuren.


Kozijnen, deuren en dakramen Andelst
dinsdag 09 maart 2021

Balkondeuren met kozijn vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van 3 balkondeuren inclusief kozijnen en glas, ook bovenstuk. Gewenst is nieuwe houten of kunststof kozijnen voor deur en raampje boven deur. Triple HR++ glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Wageningen
woensdag 01 augustus 2018

Vervangen twee draaikiepramen

Wij willen graag onze kozijnen op zolder laten vervangen. Deze verkeren in niet al te beste staat het gaat om 2 draaikiepkozijnen met een vast gedeelte eraan. De totale maat van het grote draai/kiep met vastkozijn is ca. 330 cm x ca. 125 cm. De totale maat van het kleine draai/kiep met vastkozijn is ca. 235cm x ca. 125 cm. Graag zouden we dit op voorhand laten inmeten. Ook zal het lood dat aan het kozijn bevestigd zit moeten worden vervangen dit is in totaal ca 6 mtr.


Kozijnen, deuren en dakramen Renkum
zondag 12 november 2017

DTS dorpel bij de berging plaatsen

Het kozijn van mijn berging begint slecht te worden ten gevolge van houtrot. Mijn schilder geeft aan het niet meer te kunnen repareren. Een DTS renovatie dorpel zou op de lange termijn de beste oplossing zijn. Ik zou graag de complete dorpel en de onderste 10 à 15 cm van het kozijn laten vervangen. De dorpel is 101,5 cm breed, gemeten aan de buitenzijde. In de bijlage vind je enkele foto’s. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een DTS renovatie dorpel.


Kozijnen, deuren en dakramen Rhenen
vrijdag 13 oktober 2017

Kozijnen van hele woning vervangen door kunststof

Wij willen graag een huis gaan kopen maar alle kozijnen zijn verrot. We willen graag weten wat de kosten zijn om alles te laten vervangen naar kunststof kozijnen. De foto die erbij zit is 1 deel ervan ik kan niet meer foto's selecteren het gaat om ongeveer 15 ramen.


Kozijnen, deuren en dakramen Wageningen
zondag 16 juli 2017

Stalen deuren en los kozijn in de hal plaatsen

Wij gaan een huis bouwen in Wageningen (start febr 2018) en zoeken voor onze hal twee stalen viervlaks (taats)deuren met glas (265 hoog en standaardbreedte). Tevens een viervlaks raam (doorkijk naar de keuken) van 140 x 70. Kunt u een prijsindicatie geven? Daarna maken we een vervolgafspraak.


Kozijnen, deuren en dakramen Wageningen
zondag 19 maart 2017

Groot raamkozijn vervangen

Wij hebben op de begane grond aan de voorkant van onze tussenwoning een groot kozijn met 2 tussenstijlen en 3 ruiten. We willen dit laten vervangen door een kozijn met 3 ruiten of met 1 grote ruit en een ventilatierooster. We maken graag een afspraak om de klus op te meten en ons te adviseren. We ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Bennekom
Offertes aanvragen