Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Vlissingen

Houten schuifpui plaatsen - Kozijnen - Vlissingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten schuifpui plaatsen

Ik wil graag een schuifpui laten plaatsen tussen de woonkeuken en de tuin. Deze wordt ongeveer 3m breed en mag van hout worden.


Timmerman Vlissingen

Offertes kozijnen in Vlissingen vergelijken

Recente opdrachten in Vlissingen

dinsdag 06 september 2022

Plaatsen al aanwezige kozijnen (~6 stuks)

Bij ons nieuwe appartement hebben we ook kunststof kozijnen gekregen welke geplaatst moeten worden. Het gaat om een deur, het raam ernaast en het raam erboven, klein raam in de badkamer en een raam in slaapkamer. Alles is vanuit binnen en vanaf het balkon te bereiken. De oude kozijnen zijn van hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlissingen
zaterdag 06 november 2021

Kozijn vervangen

Ik zoek een vakman die 1 kozijn kan vervangen. Het kozijn is 2 meter hoog en 1.20 meter breed. De aanschaf van het nieuwe kozijn wil ik nog in overleg doen met de vakman.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlissingen
vrijdag 25 juni 2021

Kunststof kozijn plaatsen

Zoek een vakman die kunststof kozijnen op de eerste verdieping kan plaatsen, nu heb ik hout. Afmetingen zijn ongeveer 90 bij 90.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlissingen
zondag 02 mei 2021

Vervangen van binnendeuren

Vervangen deur en kozijn woonkamer, trapkast en toilet. Vervangen deur en kozijn badkamer door schuifdeur. Plaatsen schuifdeur keuken/bijkeuken. Deuren industriële look, zwart met glas. Deur badkamer en trapkast matglas.


Kozijnen, deuren en dakramen Oost-Souburg
dinsdag 20 oktober 2020

Opdekdeur afhangen

De scharnieren zitten niet meer goed in het kozijn (los en scheef) en daardoor kan de deur niet meer helemaal dicht en schraapt over de grond.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlissingen
dinsdag 18 augustus 2020

Deur inclusief kozijn verplaatsen

We hebben een woonkamer die in een soort serre staat, en de deur staat eigenlijk op de verkeerde plek. Daarom willen we deze inclusief het huidige kozijn laten verplaatsen naar een andere kant. Het is een hardhouten kozijn. Gaat om grote kozijnen van +/- 2.00 x 2.20 waarvan er dus in één een deur zit.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlissingen
maandag 11 november 2019

Binnendeuren afhangen

Ik heb 8 binnendeuren die afgehangen dienen te worden. De inkepingen van de scharnieren dienen nog in de deuren gemaakt te worden. In het kozijn zitten de bestaande inkepingen nog. Het zijn 6 deuren van 780 x 2110 en 1 x 730 x 2110 en een deur van 640 x 2110.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlissingen
donderdag 31 oktober 2019

Kunststof kozijn + dubbel glas

Ik wil aan de achterkant van mijn woning kunststof kozijnen met dubbel glas. Woonkamer: 173,5 x 1,50 met 1 draai/kiepraam Keuken: deur met kattenluik 0.88 x 2,49 en rechts naast deur draai/kiepraam 79,5 x 1,56 douche 55 x 83 draai/kiepraam slaapkamer 99 x 1,56 draai/kiepraam


Kozijnen, deuren en dakramen Vlissingen
zondag 11 februari 2018

Aluminium kozijn met slank profiel plaatsen

Wij willen graag een taats kozijn laten realiseren. De afmeting is 277 × 237 cm en het is een afscheiding van een open keuken. Qua materialen zaten wij te denken aan aluminium met slank profiel (met glas).


Kozijnen, deuren en dakramen Oost-Souburg
dinsdag 04 april 2017

Raamkozijn vervangen en rolluik aanbrengen

Ik wil graag een raamkozijn vervangen door een nieuw kozijn met dubbelglas. Ook wil ik een nieuw rolluik voor dit kozijn plaatsen. Het kozijn bevat nu 2x een openslaand raam. Daarboven bevindt zich 1 kiepraam over de volle breedte. De afmetingen van het kozijn zijn circa 150 cm hoog en 120 cm breed. Het kozijn bevindt zich op de eerste verdieping.


Kozijnen, deuren en dakramen Oost-Souburg
donderdag 15 december 2016

Kunststof Velux tuimelraam plaatsen

Graag wil ik een Velux tuimelraam van 120 cm breed en 80 cm lang laten plaatsen. Het zal een kunststof kozijn moeten worden. De afwerking dient separaat vermeld te worden op de offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlissingen
dinsdag 01 november 2016

Raam in een zijgevel plaatsen

Ik wil graag een raam in de zijgevel op de begane grond om wat meer licht in huis te hebben. Het is een jaren 70 woning met een spouwmuur. Het moet een vast raam worden van ongeveer 120x100cm. Het betreft het maken van een gat in de gevel, kunststof kozijn plus raam (dubbelglas) plaatsen en de benodigde afwerking. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Kozijnen, deuren en dakramen Oost-Souburg
maandag 20 juni 2016

Diverse houtrotplekken in het kozijn

Bij 1 houten kozijn op de eerste verdieping is kozijnrot geconstateerd. Het andere kozijn willen wij dan ook gelijk laten controleren en daar waar nodig laten repareren. Hierna dienen de kozijnen met enkel glas geschilderd te worden. De afmetingen van de kozijnen zijn ongeveer 1.20 meter breed en 1.70 meter hoog.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlissingen
zaterdag 23 april 2016

Harmonicadeuren in drive-in woning plaatsen

We zouden in de tuinkamer van onze drive-in woning graag harmonicadeuren laten plaatsen. De kozijnmaat is 4335 mm x 2310 mm. Aantal deuren of materiaal is nog niet bepaald. We willen graag de gehele wand open kunnen maken. We willen graag hout of kunststof.


Kozijnen, deuren en dakramen Oost-Souburg
maandag 11 april 2016

Kozijn met harmonicadeur van aluminium plaatsen

. In de tuinkamer(drive-in woning) 435 breed en 245 hoog. Wil ook wel graag weten wat de de prijs in kunststof zou zijn. Graag antwoord via mail


Kozijnen, deuren en dakramen Oost-Souburg
Offertes aanvragen