Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Vlaardingen

Binnendeur plaatsen - Kozijnen - Vlaardingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Binnendeur plaatsen

Ik zoek een vakman die voor mij een binnendeur voor de badkamer kan plaatsen. Het slot en de hendel heb ik al en de deur zou ik graag in overleg met de vakman aanschaffen.


Timmerman Vlaardingen

Offertes kozijnen in Vlaardingen vergelijken

Recente opdrachten in Vlaardingen

zaterdag 15 juli 2023

2-3 kozijnen vervangen

Ik wil graag kijken naar de mogelijkheden om het raam in mijn keuken te vervangen. Op dit moment is er alleen enkel glas en kan niet open, het lieft komt er een beter geisoleerd raam waar in elk geval een klepje open kan. Ook lijkt 1 van de raampjes in 1 van de dakkapellen boven kapot (houtrot?), dus orienteer ik mij naar de opties om of dit raampje of zelfs beide hele kozijnen boven te vervangen.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlaardingen
maandag 23 januari 2023

Houten kozijn plaatsen

Wij willen graag een nieuw houten kozijn van 300cm breed en 180cm hoog met daarin een ouderwets schuifraam wat omhoog open gaat, ongeveer 150cm breed. Dus er komt nog een vast raam naast. Wat zijn de mogelijkheden en kosten? In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Vlaardingen
donderdag 03 november 2022

Glas vervangen (~18 stuks)

Het huis moet rondom worden voorzien van hoogwaardiger dubbel glas. Het huidige glas is vermoedelijk maximaal HR+ [uit 1991]. In meerdere kozijnen direct roosters aanbrengen en draaikiep-ramen moeten functioneel blijven [begreep dat daar dan geen HR+++ in kan ??] Het gaat om totaal 18 ramen van div maten, 2 stuks zitten in een schuifpui en tot geschat opp = 23 m2 [waarvan circa 7 m2 draaiende delen].


Kozijnen, deuren en dakramen Vlaardingen
maandag 19 september 2022

Kozijn vervangen

Zoek een vakman om 1 houten kozijn te vervangen van 65 x 82 cm. Graag wat advies en info. Foto in de bijlage


Kozijnen, deuren en dakramen Vlaardingen
dinsdag 03 augustus 2021

Schuifpui achterzijde & kozijnen voorzijde vervangen

Achterzijde houten schuifpui vervangen door kunststof incl. ramen. Voorzijde houten kozijnen vervangen door kunststof incl. ramen.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlaardingen
zaterdag 08 mei 2021

Vervangen kozijnen achtergevel

Gelieve een offerte voor het vervangen van de kozijnen van mijn achtergevel. Ik laat mij graag adviseren naar alle mogelijkheden omtrent het materiaalsoort. Afmetingen staan in de bijlage.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlaardingen
vrijdag 07 augustus 2020

Houten deurkozijnen plaatsen

Ik zou graag een offerte ontvangen van een vakman die 4 houten deurkozijnen zou kunnen plaatsen. De houten kozijnen zijn al gekocht en moeten alleen worden geplaatst. De deuren zijn ook al gekocht en hebben een afmeting van 88 bij 211. Graag dus een offerte voor het plaatsen van de kozijnen en het monteren van de deuren.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlaardingen
donderdag 18 juni 2020

Vervangen schuurdeur en kozijn

Ik wil de schuurdeur die er nu zit laten verwijderen en afvoeren en daarna door een nieuwe laten vervangen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de deur.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlaardingen
zaterdag 09 mei 2020

Plaatsen deur en kozijn en plaatsen wand voor wastafel

Wij willen in een zijdeel van ons huis een slaapkamer maken en daarom moet er een deur worden geplaatst met omliggend kozijn en bovenlicht. Dit kozijn komt tussen twee muren in, het gaat alleen om de plaatsing van het houten kozijn. De afstand tussen de twee muren is ongeveer 90cm. Daarnaast hebben wij hebben wat ander timmerwerk zoals het maken van een wandje waar een wastafel tegenaan moet komen, en het plaatsen van deze wastafel. Eveneens nog 2 kleine vensterbankjes maken en wat afwerking naast een kozijn. De deur hebben we al uitgekozen en bestellen we zelf bij Praxis. Wastafel zullen we ook zelf bestellen. Graag nodigen wij u ter plekke uit om de situaties in te schatten en hier een offerte voor op te stellen.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlaardingen
dinsdag 21 april 2020

Vervanging kozijnen

Wij hebben de koopovereenkomst voor ons nieuwe huis getekend en willen graag de kozijnen vervangen voor kunststof met HR+ of HR++ glas. Het gaat hierbij om 7 ramen (met een klein raampje aan de voorzijde). Het liefst een kunststof uitvoeren, aluminium mag. Het gaat om 5 wat grotere ramen van 3 bij 2 m; 1 raam is ongeveer 1 bij 2 m en nog een kleiner raam van ongeveer 0,5 m bij 25 cm. Ik kon maar 1 foto van de voorzijde en zijkant bijvoegen, indien gewenst kan ik er ook een van de achterzijde toevoegen, Graag ontvang ik een inschatting van de kosten van vervanging van alle kozijnen incl. ramen. Alvast bedankt.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlaardingen
maandag 20 april 2020

Erker hardhouten kozijn en glas vervangen

erker het glas laten plaatsen afmetingen erker 230x200 cm. 50x200 zijn de zijkanten. Alleen het bovenste del glas. Het houtwerk en glas vervangen (alleen bovenste gedeelte).


Kozijnen, deuren en dakramen Vlaardingen
donderdag 06 juni 2019

Dakramen schuin dak

Ik zoek een kozijnenspecialist die in het schuine pannendak van mijn tussenwoning 2 dakramen kan realiseren. De ramen moeten ongeveer 78 bij 140 cm groot worden. Het gaat om houten kozijnen. Er moet een raam aan de voor- en achterzijde van de woning komen.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlaardingen
dinsdag 26 maart 2019

Meerdere kunststof kozijnen reinigen en impregneren

Ik wil meerdere kunststof kozijnen aan de voor-en achterkant van het huis laten reinigen maken en impregneren. Hiervoor moet een steiger gezet worden aan de voor-en achterkant van het huis.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlaardingen
woensdag 28 maart 2018

Kozijnen op galerij vervangen

Bij een galerij woning dienen er 2 a 3 houten kozijnen te worden vervangen. Dit mag door hout of kunststof worden vervangen. Er zijn 2 kozijnen van 2 bij 1.60 meter die tegen elkaar aan zitten en 1 kozijn van 2 bij 1.50 meter. Er zal dubbel glas in geplaatst moeten worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlaardingen
woensdag 24 januari 2018

Uitzetraam of volledig kozijn vervangen

Het liefst wil ik alleen een uitzetraam vernieuwd hebben, maar als dat niet kan zou ik graag het volledige kozijn willen vervangen. Dus graag daar een prijs van, maar ook een prijs voor het vernieuwen van het gehele raam plus de kozijnen op de foto.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlaardingen
Offertes aanvragen